RV/GCR Op-Ed, 26 september

Reval-22

RV/GCR Gäst-Krönikör, 26 september 2016
SMITTKOPPOR

”Från ingenting kommer allting.”

1 Tim 6:9-11

De som vill bli rika låter sig snärjas av frestelsen och faller offer för alla de dåraktiga och skadliga begär som störtar människorna i fördärv och undergång. Kärleken till pengar är roten till allt ont; genom den har många förts bort från tron och vållat sig själva mycket lidande. Men du som tillhör Gud, håll dig borta från sådant. Sträva efter rättfärdighet, gudsfruktan, tro, kärlek, uthållighet och ödmjukhet.

Har du någonsin förlorat allt? I en brand? En konkurs? Kanske en historisk översvämning? Rån? Tidigt debuterande demens? Förlorat absolut allt över en natt?

Om inte skulle jag normalt säga att du har tur men i det här fallet säger jag att de som kan läxan av att förlora allt är välsignade, eftersom de besitter att ur intet kommer allting.

Många håller sig fortfarande kvar i en före-RV-mentalitet, kontra antar en efter-RV-verklighet eftersom det är tryggt. Du vet det. Du kan leva det här livet lite längre även om det är en ny verklighet, en ny era, som skyndar på i ditt liv. Kanske det kommer att kräva att du hoppar över ett visst tröskelvärde av tro in i en annan värld av möjligheter och upplever oändligt överflöd. Kanske inte. Vi får se.

Ändå vet du djupt inne att mycket snart kommer alla dina valutor att konverteras till digitala krediter som backas med guldtackor, och alla dessa RV-saker kommer snäppa in i verkligheten för dig. Du kommer plötsligt ha ”riktiga pengar” att använda som du verkligen vill, se upp då.

Men vad händer om jag säger att pengar inte är verkliga alls? Att pengar är en sjukdom? Skulle du fortfarande låta ditt sinne, hjärta och kropp ta steget av tro in i din efter-RV-livsstil? Kanske. Kanske inte. Men fortsätt vännen …

Pengar är trots allt bara ett koncept, eller hur? 100% konstgjorda, de flesta förnuftiga människor skulle inte säga emot det. Alla vet att det inte finns något fysiskt eller genetiskt ursprung för pengar på denna planet, inga penga-DNA-strängar i sig. Det är bara en teori egentligen. En möjlighet som någon beslutade att det behövde vara så. En makrodröm som magiskt manifesterades in i allas mikroverklighet som över tiden hetsade till att hanteras på liv eller död.

Men under den större delen av människans existens på jordens yta fanns det inget sådant som pengar – och finns fortfarande inte – eftersom det inte existerar. Shalom!

Pengar gör bokstavligen inte och kommer inte att existera för dem. Fråga en aboriginer, en afrikansk bushman eller infödd hawaiian? För tusan, gå och be en hemlös kille på gatorna i Jersey City … de kommer alla att berätta samma sanning på sitt eget språk, att pengar är människans stora lögn, skapad av människan för att förslava sina medmänniskor.

Här är en kopp starkt kaffe: Alla har en gång levt och kommer att leva igen utan pengar.

När RV visar sig och för med sig sina horder av guldbackade digitala pengar (som om det dök upp från ingenstans när det i sanning har varit mästarplanerat, -skapat, -justerats och nu genomförs sedan slutet av 1600-talet) kanske människor ironiskt nog snabbt förstår att mänskligheten återigen kommer att gå till en verklighet, ett medvetande och samhälle där pengar som vi förstår det idag … helt enkelt inte existerar.

För nog är denna nya guldbackade digitala pengateori inget annat än snyggt ekonomiskt foder som upprättats i någon tankesmedja i D.C. eller Peking? Och hur kan din stora teori om ett penning-löst samhälle finnas om vi har levt hela våra liv med att sträva efter att tjäna, spara, döda, samla, ge och spendera pengar? Berätta. Du fascinerar mig … men jag behöver mer handlingsverb och samverkande sammansatta meningar …

Tja, låt oss ta en gyllene gammaldags farsot som smittkoppor till exempel, som ett slumpmässigt exempel på något som en gång fanns men inte längre finns. Smittkoppor var en skrämmande virussjukdom som fanns i mänsklighetens historia som går tillbaka över 3000 år. Tack och lov blev den permanent utrotad från människans fysiska tillstånd under 1979. Så, kan smittkoppor komma tillbaka in i människans verklighet? Säkert. Kommer de? Tveksamt.

Har jorden förändrats avsevärt? Görs sällsynta jordartsmetaller och mineraler plötsligt annorlunda av Moder Natur? Andas människor luft som plötsligt är annorlunda idag än då? Självklart inte. H2O kanske? Nej. Så broder, vad är poängen med detta exempel … Kardashians börjar om en timme och jag vill få reda på vilken NBA-stjärna Khloe träffar den här veckan? Snacka om ett begrepp som behöver utrotas … Kardashians måste placeras på Folkhälsomyndighetens lista över mest hotande för mänskliga anständigheten pronto, Tonto.

Titta, det enda som verkligen har förändrats var människors uppfattning om smittkoppor. Vid något tillfälle blev smittkoppor så vanliga att sjukdomen betraktades som ett allvarligt hot mot överlevnaden av den mänskliga arten. Så en hel del riktigt bra ledare och smarta vetenskapsmän samlades och räknade ut hur man utrotar smittkoppor. Nu tog det några hundra år, men de rensade bordet från den genetiska strängen och nu lever vi i ett smittkoppslöst samhälle. Men vad är tid och rum? Ah, en annan artikel senare barn. Häng med nu …

Det visar sig att varje dödlig pest eller sjukdom som mänskligheten någonsin har stått inför per definition också är ett tillfälligt tillstånd, eftersom alla sjukdomar tidigare, nuvarande och framtida kommer att utrotas från det mänskliga genomet. Varför? Eftersom Gud säger att vi säger det, det är därför. Han säger att vi står upp för att besegra den nu på alla nödvändiga sätt. Det är så vi gör som människor, det är därför Han gav oss vårt immunförsvar. Vi är gudomligt utformade för att attackera och besegra det som orättfärdigt attackerar och försöker besegra oss.

Denna förutsättning förklarar också varför alla sjukdomar i allmänhet enbart är tillfälliga begrepp kontra meningsfulla hot mot existensen, eftersom mänskligheten när som helst kan sluta anse något nyttigt genom Himlens dekret, och förenar sig tillsammans som bröder och systrar arm i arm för att systematiskt hitta ett botemedel, tillämpa botemedlet, utrota sjukdomen och göra det under en relativt kort upphävningsperiod. Sedan poof, ingen mer sjukdom. Så originellt. Seger över våra förtryckare. Halleluja!

Folk, fiatpengar är bara en tillfällig sjukdom, och liksom smittkoppor kommer vi att ha utrotat de under bara några hundra år. När pengasjukdomen blev ett hot mot överlevnaden för den mänskliga arten, stod vi upp för att besegra den. I själva verket, ända sedan de europeiska guldsmederna började utfärda linne-rekvisitioner i stället för guld- och silvermynt – fiat (eller papper) var pengar dömda. Visst gjorde de det mer praktiskt än att bära runt påsar fulla av ädelmetallmynt – och definitivt säkrare när man rider sin häst genom en främmande och mörk skog på natten – men det gjorde aldrig att de fick ett inneboende värde som guld eller silver … därför att något som är immateriell kan aldrig hålla ett konkret värde för evigt.

Så om vi vill förändra eller förbättra samhället vad det än gäller, så kan vi. Och om vi kastar ut pengarna på trottoaren ikväll vid midnatt, kan vi övervinna vad som helst om vi andligt, energetiskt tillåter oss att börja med ingenting, och minns att vi redan har allt genom nåden och barmhärtigheten av Gud Fader den Allsmäktige. Faktum är att när vi tar bort systemet med fiatpengar och det falska förtroende det byggdes på, kommer fiatpenga-växlarna att fly som råttor i en regnstorm. Ser du nu hur de hade blivit ett hot mot mänsklighetens överlevnad?

De ljög för oss … under ungefär fyra hundra år.

I vårt specifika fall som det hänför sig till USA, använde denna kabalfamilj vår regering och Federal Reserve Bank för att ta bort våra pengar, med hjälp av en global kartell av centralbanker, politiker, underrättelseagenter, gamla familje-(mörka adeln)-fabriker och militära generaler i en mängd olika uniformer, kulturer, språk och titlar. Allt är lögner för de är alla ”kabaler” till sitt ursprung, och de gör sitt bästa för att hålla skenet uppe och dölja den stora illusionen att pengar faktiskt är verkliga.

De är mycket välorganiserade, hänsynslösa och med säkerhet väl finansierade eftersom DE TRYCKER ALLA PENGAR. I hemlighet representerar denna kabal mindre än 0,00001% av den mänskliga befolkningen, men de har övertygat de övriga 99,99999% att deras fiat-pengar är ovärderliga, därigenom kunde de skaffa mer och mer naturtillgångar, egendom, inflytande, berömmelse och prestige. När det enda de någonsin ger oss är lögner avsedda att vilseleda och distrahera vår uppmärksamhet. De samordnar psykologisk propaganda via nyhetsmedia, underhållningsstudior, idrottstävlingar, politiska val, tills voila … vi slutar ställa frågor om deras fiat-penga-monopol. Och om och när några vaknade själar börjar ställa tuffa frågor, skrider kabalens familjeagenter till verket och antingen betalar dem, fängslar dem, fysiskt eller juridiskt skrämmer dem eller rent av krossar dem. Sedan voila … deras problem är löst … och monopolet bevaras.

Varför tror du att de uppfann monopol åt oss att spela som barn? För mig verkar det som om allt det gör är att förstärka deras fiat-penga-lögn.

Och vet du varför Bill och Hillary inte kan och heller någonsin kommer att sluta ljuga? De kan inte. Ingen kabal-familjemedlem kan. Eftersom det är sanningen om vem och vad de är … bedrägerier är kabalens hela spelplan. Och de är tvungna att ljuga på uppdrag av kabalens intressen till varje pris. Så som psykopatiska lögnare fungerar, är Clinton unikt begåvade och otvivelaktigt engagerade. Åh, och underskatta inte Chelsea heller, hon är ett ganska nytt ämne – mamman har ofredat, jag menar tränat henne väl.

Hallå där, kan vi få lite goda nyheter tack? Kanske gå bort från hela Clinton och Kardashian-vinkeln eftersom vi alla redan vet att de är på Superhjältarnas korta listan över de mest avskyvärda offentliga skurkarna mot mänskligheten?

  1. OK. OK. Från och med i kväll, såsom en minut efter midnatt har jag hört att 800-numrena kommer frisläppas och samma gamla familjer som en gång trodde att de hade absolut styre över sina undersåtar kommer offentligt förlora sitt fiat-finansiella kungarike … för evigt. Ja, du läste rätt … Kardasians är avskyvärda offentliga skurkar mot mänskligheten. Tyvärr, jag kunde inte motstå.

Det visar sig att detta mystiska penningförtroende som mänskligheten en gång gav till kabalen, helt har utrotats, och som smittkoppor har vi beslutat att göra oss av med deras pengasjukdom en gång för alla. Bla. Bla. Bla. Och dessutom går vi tillbaka till redovisning med hårda ädelmetaller för alla monetära transaktioner, växlingar, handel och byteshandel. Nu kanske detta inte verkar riktigt, eller rätt, eller Kosher … men tro mig när jag säger att det är så, och du är mottagaren.

Vänta, så Hillary Clinton är en ’biker lesbian’ och en familjepedofil? Hände detta eller drömmer jag?

Hur är detta möjligt frågar du? Hur kan vi existera utan fiatsedlar när hela vår kultur, varje kultur fortfarande lever, arbetar och dör kring begreppet pengar? Tja, mänskligheten samlade några riktigt smarta ekonomer, ingenjörer, tekniker, bankirer och generaler och vi skapade ett nytt finansiellt system som gör sig av med fiat-certifikaten och eliminerar begreppet pengar som vi förstår det. Det tog över fem decennier, men vi fick det gjort.

Och ikväll kommer förhoppningsvis alla kabalens sedlar tas in, omvandlas till digitala krediter och förstöras. Ingen press. Ingen fanfar. Inga PM. Inga lögner. Världen görs rätt igen och transshower och toaletter kommer till ett skriande stopp. Dessutom blir idén om fiat-penning-värde fysiskt eliminerat ur omlopp precis som begreppet smittkoppor blev fysiskt eliminerat från det mänskliga genomet.

Nu om du tänker tillbaka till din 1600-tals själsdel kanske du kommer ihåg att mänskligheten tvivlade på om de kunde utrota smittkoppor från jordens yta? Men kolla, de gjorde det. För tusan. Så varför inte pengar, Holmes? Varför inte nu, hombre? Är inte både smittkoppor och pengar bara tillfälliga begrepp vars tid har kommit och gått? Har inte pengar orsakat mer död, mer förstörelse, mer förödelse än alla psykologiska sjukdomar i mänsklighetens historia utan undantag? Just precis.

Khole Kardasian, underligt het eller gående mänskligt grisansikte, jag blir så förvirrad av vad det är som NBA-spelare finner attraktivt.

Tyvärr fann kabalen det så lätt att under århundraden rulla ut fractional reserve och centralbanker (låna ut en bit rikedom mot en större bit rikedom, utan enhetlig kontroll över det totala lånebeloppet). I samma anda kommer de nya makthavarna ha det lika lätt att rulla ut vårt mötesnummer. Eftersom allt är tillfälligt på en tillräckligt lång tidslinje.

Så vare sig du redan har haft förmånen av att ha upplevt extrem fiatpengafattigdom eller nu förbereder dig själv på att stampa in först i denna oändliga pool av RV-guldbackade digitala rikedom, minns att du föddes fri utan någonting och allting kom. Så agera fritt. Lev fritt. Och du, var fri.

Gud är med oss.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...