Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 27 juli 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 27 juli 2022

Kära Ni,

Ni har förmodligen en känsla av lugn – som om ni tagit ett steg tillbaka från världskaoset.

Detta betyder inte att ni aldrig mer kommer att bli förvirrade eller upprörda över världshändelser; utan istället börjar ni se solen skymta genom molnen.

Detta är en tid av stora omvälvningar för jorden och dem på jorden. Ni känner jordens turbulens samtidigt som ni rensar frågor som inte längre gäller nya dig. En kombination av obehagliga förnimmelser som är en liten indikation på din Universella styrka.

Många av er ifrågasätter konceptet att ni är en gud. Men på grund av era handlingar under de senaste månaderna börjar ni förstå frasen ni lärde er som barn att Gud/Universum ”känner varje hårstrå på ert huvud.” För du känner smärtan och rädslan hos andra som du inte har träffat och aldrig kommer att träffa. Känsligheter utöver vad som förväntas av en 3D-människa.

Ert ansvar inkluderar inte längre att känna av allt och alla. Även om dessa känslor är en naturlig färdighet, är den färdigheten inte produktiv i er nya värld.

Du förnekar inte mänskligheten eller andra jordiska varelser. Istället tillåter du dig att fokusera på dig själv. Din nya Rubicon-korsning är från att ta hand om alla och allt till att erkänna dina behov. Ett koncept som uttalades som själviskt i 3D men som är ett nödvändigt element i din nya värld.

Vi från Universum har diskuterat detta koncept tidigare. Skillnaden är förutom att förneka omhändertagandet av de i din 3D-krets av vänner och släktingar, gör du det nu globalt.

Att släppa taget globalt har varit extremt svårt för dig. Din senaste utmattning och/eller ditt vredesutbrott visar hur komplicerad den här fasen har varit.

Du tränade i evigheter för att hjälpa jorden genom denna övergång. Och när du gjorde det förbättrade du dina skötselfärdigheter utöver vad som kan förväntas av ett 3D-jordväsen. Du brydde dig inte bara om familj och vänner, du kände tyngden av jorden och dess invånare.

Älska din nästa – särskilt de som såg ut och betedde sig som du. Älska och ta hand om din familj oavsett vad dina hemupplevelser var. Och uppmuntrande dig att erkänna internt att alla, inklusive jorden, var viktigare än du.

Tidigare under denna övergång upptäckte du behovet av att låta familj och vänner hitta rätt väg. Du gör nu något liknande globalt – vilket gör att dina känslor av att vara en dålig eller självisk person återigen dyker upp.

Om någon sa till dig att du var ansvarig för alla jordens invånares välbefinnande och känslor, skulle du ignorera den. Ändå har du varit insnärjd i det till synes ouppnåeliga konceptet sedan din jords intåg i denna livstid.

De flesta föräldrar förstår behovet av att deras barn mår bra utan föräldrakontroll. De senaste veckorna har varit den fasen för dig – med motsvarande rädsla för, ”Tänk om jorden utvecklas utanför min kontroll?”

Du börjar sakta inse att du inte kan – och inte längre vill – kontrollera allt och alla. Du är trött. Du är redo att dra dig tillbaka från att vara föräldraskap till jorden och alla och allt på jorden.

Den här nya jorden och den nya du är upp-och-ner jämfört med alla andra jordiska liv du upplevt.

Omhändertagande, med efterföljande makttillgrepp, var nyckeln till ett framgångsrikt jordeliv i 3D. För att flytta jorden bortom 3D behövde du spela din gudsroll, att veta vad som var bäst för jorden. Sedan behövde du förvandlas igen till att inte ta hand om jorden eller dess invånare.

Du inledde den sista fasen genom att släppa taget om familj och vänner som vägrade ta hand om sig själva, och sedan göra samma sak med jorden – en fas som du precis avslutar. Tillåtande dig själv att lysa som en självständig enhet, i vetskap om att andra är mäktigare än de tror och att jorden har visat sig vara detsamma.

Det är dags för dig att se och känna solen. De som följer dig har accepterat sina tunga roller. Din är över.

Koppla av. Lek. Skratta. Du har slutfört dina utmanande bitar. Det är dags att vara en förebild för belåtenhet.

Du behöver inte längre uppleva sömnlösa nätter och oroa dig för att din familjemedlem eller jorden är oförmögen att ta hand om sig själv. Du är färdig. Du har slutfört de rollerna.

Det är dags för din nya personliga roll. En roll du inte har accepterat i något tidigare jordeliv – men en du upplevt i tusentals andra frekvenser och dimensioner. Njut av det. Lek. Skratta. Dina omhändertagande roller är över. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehålls. Dela detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg eller lägg till det i ditt nyhetsbrev. Men vänligen upprätthåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...