Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 augusti, 2022

 

Vad du är avsedd att bli ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi når ut till hela mänskligheten, oavsett om individen tror att vi finns eller ej. Vi bryr oss inte om din tro. Vi bryr oss bara om att ta fram mer av kärleken, mer av flödet av Källenergi från er. Vi berättar det här för er nu eftersom vi ser hur mycket ni delar er själva i två, baserat på era övertygelser där på jorden.

Vi ser detta som något som gör dig obefogad, även om de flesta människor känner att deras övertygelse gör dem smartare, starkare och mer kraftfulla, som om de är beväpnade med ett bättre perspektiv, med mer kunskap. Och att se ner på någon annan för att de inte ser något på samma sätt som du skapar inte bara en splittring mellan dig och den personen, utan det skapar också en splittring inom dig själv.

Varje person som finns utanför dig representerar en aspekt av dig. Och kanske är den aspekten från en tidigare livstid, men den är fortfarande en del av dig. Vissa människor skulle till och med vilja eliminera andra, torka bort dem från jordens yta, på grund av deras övertygelse. Och återigen, de bara undertrycker, förminskar och försöker släcka en aspekt av sig själva.

Uppenbarligen tjänar detta inte dig. Vad någon tror på definierar dem inte. Vilka de är bakom alla sina tankar, övertygelser och idéer är vad som definierar dem, och alla är en Källenergiväsen när du går tillräckligt djupt in i den personen. Istället för att försöka ändra någons uppfattning, leta efter möjligheter att dra det som är Källan ur dem. Istället för att försöka bevisa för någon att du har rätt, visa dem vem du verkligen är som en aspekt av Källan. Som en aspekt av Källan kan du förlåta. Du kan se alla perspektiv som giltiga på något sätt. Och du ser alltid efter att hjälpa, du ser alltid efter att läka, när du är den ultimata versionen av dig.

Tänk på alla de människor vars tro du tycker är bedrövlig, och inse nu hur all den tid du har spenderat på att döma dem bara har skadat dig. Det har bara splittrat dig, och det har gjort det mänskliga kollektivet mindre kraftfullt, mindre kapabelt och längre ifrån att bli det du är avsedd att bli. Du är förutbestämd att bli ett harmoniskt människokollektiv, så du kan lika gärna börja nu med att släppa det behovet av att ha rätt, det behovet av att dra en linje i sanden, att behöva välja sida.

Acceptera bara just nu, även om världen är i detta ögonblick, att ni alla är en, ni alla är Källan, och att ni alla kommer samman som en, vare sig ni gillar det eller inte. Acceptans är frihet. Frihet kommer att tillåta dig att expandera och bli mer, och det är definitionen av att gå med strömmen. Som vi sa, det är vad ni alla ska göra, så varför inte börja redan nu?

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...