Budskap från Gud via Jahn J Kassl, 5 maj, 2024

Budskap från Gud

Jahn J Kassl 2024-05-07

https://lichtweltverlag.at/2024/05/07/die-freude/

Glädjen
”Bli som barn!”
Glädjen agerar ur din varelse.
Du har funnit ett harmoniskt tillstånd och är fylld av denna pirrande energi. Du har frigjort dig från dina rädslor och blockeringar, din energi cirkulerar obehindrat genom dig, du är avslappnad, lätt och glad.
Alla har upplevt detta tillstånd då och då, alla vet hur glädje känns och hur perfekt allt verkar i sådana ögonblick – som om tiden stod stilla. Du känner hur denna känsla berikar dig oändligt mycket, ger dig energi och gör dig ohämmad och fri.
”Bli som barn!”
Genom att uttryckta glädjen kommer du mycket nära detta tillstånd. Ditt hjärta skuttar av glädje, dina ögon lyser, din kropp vibrerar av glädjens vibration och ditt ansikte reflekterar denna inre glöd hos dig.
Hittills har det funnits korta stunder där du har kunnat uppleva denna känsla, utan begränsningar och helt ohämmat.
Många saker har hindrat dig från att ständigt känna glädje, eftersom denna restriktiva och ofta kärlekslösa verklighet hindrade dig från att visa och fritt uttrycka den.
Sann glädje och barnslig förundran är inte välkomna gäster överallt. De lägre energierna som länge hade jorden i sitt grepp, de destruktiva vibrationerna och kärlekslösheten, var anledningen till att glädjen inte kunde etablera sig hållbart och globalt i människors hjärtan.
Du befann dig alltid i rädsla och oro, i förtryckande förringande känslostrukturer, tills du trodde på det, tills du föll i de falska profeternas nät, tills du trodde att frånvaron av ljus och kärlek var ”normalt” – och i en sådan värld är glädje inte heller ett passande uttryck.
Du har ofta märkt att din glädje inte blir förstådd.
Din öppenhet och ärlighet betraktades med misstänksamhet och förklarades till sist som ”omoget beteende”. Du har blivit sårad, vilket har fått dig att dra dig tillbaka och förneka dig själv denna viktiga känsla.
En kärlekslös, fruktansvärd verklighet och en värld dominerad av låga känslor, tål inte glädje! Glädje är en fara eftersom glädje bara kan komma från ett rent hjärta.
Ett sådant hjärta känner ingen rädsla eftersom det vibrerar i kärlek!
Den tar bort de lägre energierna och hjälper på så sätt verkligheten att förändras. Varje förändring av det här slaget har hittills upplevts som en fara – i denna värld av rädsla och ångest.
Från en personlighet som strålar av kärlek, kommer ett överflöd av glädje villkorslöst och alltid fram. Kärlek, glädje och frid är en energikvalitet som hittills har lämnats åt religionerna, men även där bara så länge som denna glädje är ett ”kontrollerat” uttryck för din ”fungerande” personlighet.
Ett ”överskott” av glädje har tidigare avfärdats som överdrift och omognad. ”ATT VARA ALLVARLIG” har blivit högsta prioritet, ”ATT VARA KONTROLLERAD” och bemästra dina känslor.
Du har alltid lärt dig det här mönstret, och när du väl växte upp, blev du ständigt påmind om det. ”Livets allvar!” fick du höra – och gradvis avtog din glädje och försvann.
Även där blev du lurad med substitut, manipulerad och utnyttjad. Långt ifrån din faktiska känsla av ren glädje, har den kollektiva opinionen berättat för dig var och hur du ska leva och med vilken typ av glädje, men framförallt, hur länge – bara inte dröja kvar i glädjen, för då kanske du gillar det är så mycket att du vill uttrycka den hela tiden.
Den perfekta partnern, det bästa jobbet, diamantringen, den ultimata semestern, den vackraste lägenheten, den coolaste bilen eller ett fett bankkonto – alla dessa och naturligtvis många fler stimulanser skapades, som socialt accepterade incitament för att skapa detta ”substitut” för att uppleva glädje. Men när du väl var i den känslan, blev du subtilt men omisskännligt föreslagen att du skulle gå vidare, för att uppnå nya mål, för att uppleva ny ”glädje”. Uppfyllelsen av dina önskningar har upphöjts till glädje, inte den barnsliga, oskyldiga förundran, som SAMBANDET med skapelsen och ENHETEN med dig själv, utan denna billiga imitation av något aldrig sinande som gavs till dig, så att du skulle förbli kontrollerbar och påverkbar.
Glädje är ett högt vibrationstillstånd!
Glädje är en känsla av hög vibration! En person med en konstant vibration av denna kvalitet värdesätter inte glädjens ”falska gudar”. Han arbetar utifrån sin fulla glädje och han accepterar alla ackompanjemang av detta uttryck för livet på jorden, på ett icke-dömande, stilla och glädjefyllt sätt.
Att vara glad över den finaste bilen har en helt annan betydelse för den som lever i sann glädje.
Eftersom det inte finns något beroende av denna manifestation, lämnar ett sådant medvetande det likgiltigt, även om det njuter av det vackra i denna verklighet, men det går inte in i en energetisk resonans eller ett beroende. Det är vad det är, och en sådan person upplever alltid glädje genom att finnas, genom den rena, opartiska uppfattningen av världen.
Glädje är ett tillstånd med hög vibration. Glädjen ÄR – helt oberoende av alla yttre händelser. Denna vetskap är också känd. Varelser som har brist på ljus och som lever i mörker, har därför kommit på alla ersättningar för det.
Om man håller människor borta från deras inre, då har du makt över dem!
Det är som att ge ett skrikande barn något att leka med så att det lugnar sig. Mänskligheten får hela tiden nya leksaker och aktiviteter, nya betydelser förkunnas och nya beroenden skapas.
Varje trend, varje mode, varje “vill också ha” är skadligt och förstör din förmåga att uppfatta dig själv. Du hålls ständigt i oro. Ditt sinne, dina tankar konfronteras alltid med något som håller dig sysselsatt, så att du inte kan lista ut det och inte ser igenom detta kärlekslösa spel, långt ifrån glädje.
Men denna skenbara allmakt hos de destruktiva krafterna är nu över – ÖVER – och deras styrka och kraft har äntligen tagits bort!
Spelet är över!
En oändlig mängd andlig energi, ljus och kärlek flödar just nu in till jorden. En obegriplig mängd varelser från den andliga världen, sysslar uteslutande med att återställa människornas och jordens energier till balans. Specialteam får förtroendet att ändra sinnena hos de destruktiva krafter, som upplever de sista dagarna av sin skenbara makt, så att de också kan hitta sin väg in i ljuset.
Varje människa är viktig och allt görs för att alla ska kunna fatta sina egna beslut.
Lurendrejarnas makt är över! Sann glädje uppstår från dig själv.
Du kan nu uppleva det obehindrat och visa det för världen, dina medmänniskor ser fram emot det tillsammans med dig – din glädje är också deras glädje. Att vara glad över något är oerhört tillfredsställande, och denna ursprungliga energi, detta uttryck för kärlek, sprids bland alla de mänskliga barnen som fortfarande är blyga inför det.
Sann glädje kan läras och tas tillbaka!
Så fort din GLÄDJE får ett positivt svar, kommer du att återfå ditt förtroende för denna känsla. Det som länge sågs som ett ”omoget” uttryck för dina känslor, är nu ett välkommet tillskott för omgivningen.
Glädje är kärlekens avtryck och ljuset gör båda synliga – glädje och kärlek är oskiljaktigt sammanlänkade.
Ett kärleksfullt hjärta gläds, och ett glatt hjärta älskar!
Glädje och överflöd beror också på varandra – är du glad är du ”tillfredsställd”, lever du i tillfredsställelse, är du ”glad”. Det är en speciell insikt när man lär sig hur allt hänger ihop, hur det ena uttrycket av känslor bestämmer det andra.
Alla positiva, tillfredsställande, fridfulla och glädjefyllda känslomässiga manifestationer har sitt ursprung i kärlek. Om du hittar din glädje kommer du automatiskt att återfå din förmåga att älska. Om du upplever och lever i glädje så lever och upplever du kärlek.
Jorden är på väg mot en helt ny dimensionell vibration. Denna återgång till den gudomliga ordningen åtföljs av den ständiga ökningen av ljusenergi och kärlekens vibration. Därför är det nu dags för dig att återta din grundläggande rättighet att vara glad.
Återta din skönhet
Denna förändring, som för Moder Jord tillbaka till sin ursprungliga skönhet, förvandlar också dig på alla dina nivåer, så att du också kan uppleva dig själv igen som den person du är, så att du kan förstå, inse och förundras över din skönhet – som ett litet barn. Du är ohämmad och fri, ren och utan avsikter, spontan och självsäker.
Varje substitut har lämnat dig och ingenting kan ersätta denna nya livskvalitet.
Världen ändrar ansikte, ingenting förblir som det var. Egenskaper som länge har glömts bort utvecklar sin kraft och återfår sin mening.
Genom att frigöra dina ”glädjelösa” strukturer, har du uppnått något betydelsefullt – ditt oumbärligt värdefulla bidrag så att jorden kan återgå till sitt ursprungliga ansikte.
Vibrationen av glädje är en viktig byggsten för tillväxten av denna NYA VÄRLD. Din återkomst till ditt hjärta frambringar glädje, och din glädje frambringar kärlekens födelse.
Den fina skuggan av din glädje åtföljs av din kärleks strålande skönhet.
GUD
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *