Budskap från Jesus via Camilla Nilsson, 6 maj 2022

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Budskap från Jesus genom Camilla Nilsson maj 2022

 

Kära vän. Jag har kommit för att påminna dig vakna människa om att vara en inspiratör så att andra människor kan börja att se det du ser. Många människor är blinda för sanningen. Inte bara för att de inte vill tro att de är lurade utan även för att de inte vet att det finns en annan sanning än den som presenteras.

Kom ihåg att den människa som inte är inne i det självständiga sättet att tänka behöver hanteras varsamt. Små steg i taget istället för att presentera hela sanningen på en gång. Omfattningen av hela sanningen är överväldigande men också främmande för de flesta människorna och effekten av avslöjandet blir därför ofta den motsatta än vad som önskas.

Din välvilja må vara fin men även du ska vara medveten om dig. Avslöjade osanningar kan lätt presenteras med aggression och sensation. Tänk på att din energin kan tendera att bli mer destruktiv än uppöppnande. Var medveten om vilken energi du sänder ut. Ställ in dig på mottagarens frekvens och försök att så ett frö mer än att ge en hel planta på en gång även om plantan kan vara lockande.

Du kan inte tvinga någon att se det de inte vill se men du kan vara en inspiratör, visa vad du ser. Öppna en dörr och låt sedan var och en fatta beslutet om de ska gå genom dörren eller inte.

Du kan visa möjligheter som individen inte var medveten om fanns för alla vet inte allt. Alla ser inte allt. Men du kan visa genom att öppna dörren.

Med kärlek, Jesus

Du gillar kanske också...