Hathor via Camilla Nilsson, 6 oktober, 2021

https://ci5.googleusercontent.com/proxy/GrEcZyq-tmUy8f0uoGQDyGm8PN_4-FIiaHaA6c-N2I4rODpUUx9_eYmR4319XLUV0NMVirTcWUxPp9KaDK5Eu35p9ItmAsygVhrJPYIrJOLt7eZAZQ=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2011/09/Hathors.jpg

 

Budskap från Hathor 211006 genom Camilla Nilsson

Fokus mina vänner, håll fokus.

Släpp inte din livsväg ur sikte. Låt dig inte distraheras av allt som händer runt dig på din jord, information som spretar. En del sanningar men desto fler lögner. Du kastas fram och tillbaka. En känsla av förvirring kan därför nästla sig in i ditt system.

Det finns manipulerande människor, det finns manipulerade människor. Det gemensamma för dessa är att de står starka i sin tro. De vill inte tro något annat. Dessa manipulerande och manipulerade människor har hamnat i en labyrint av osanningar men där inne, i labyrinten, finns för dem inga sanningar att finna så därför kommer de heller inte att ändra sig.

Vilka människor gäller då detta?

Alla som är så fasta i sin tro och övertygelse att de inte kan se något annat.

Det är av denna anledning som jag uppmanar dig ljusarbetare att följa ditt ljus och inte irra dig förlorad i en labyrint.

Var i ditt medvetandes ljusaste av ljus och låt det ljuset visa dig vägen ty på detta sätt kan du fortsätta din själsliga utveckling i detta ditt nuvarande liv. Ett stagnerande tankemönster som det blir när du hamnar på labyrintens snåriga stigar gör att du tappar bort dig själv och varför du är här.

Visst är engagemang bra men kom ihåg att du inte är ditt engagemang. Sök istället efter dold kunskap i ditt inre för att därifrån skapa din sanning. Ja sannerligen, ni lever i en utmanande tid och prövningarna handlar mycket om att se vem som är redo att klara sig själv kontra vem som fortfarande behöver hjälp.

De saker jag önskar att du ska göra, är först att våga vara självkritisk och se vems sannings väg du följer. Din egen eller någon annans. Om det är någon eller några andras, vet du nu vad du ska göra: Skapa din egen sannings väg.

Se sedan om du följer din vägs utveckling för själen eller om du har fastnat i denna tids distraktion. Distraktionen som minskar ditt ljus och försvagar din kraft. Låt dig inte distraheras. Håll fokus på vad du är här för att lära. Följ din själs väg och känn lättheten och lyckan på den.

Med kärlek Hathor

You may also like...