Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 maj 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 maj 2022

 

Manifestera Era Önskningar Snabbare än Någonsin

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Ni är kapabla till en mer omedelbar manifestation av era önskningar än ni någonsin har gjort i mänsklighetens historia. Ni försöker se de förändringar som ni vill uppleva där på Moder Jord, men de flesta av er letar efter någon annan för att åstadkomma de förändringar som ni söker. Och det är därför vi uppmanar er alla som det uppvaknade kollektivet att sätta det vi säger på prov. Demonstrera för er själva och andra att tiden mellan att ni lägger ut en önskan i det universella medvetandet och att manifestationen kommer tillbaka till er är kortare än någonsin.

Energierna i er värld rör sig inte bara snabbare än de någonsin gjort tidigare, utan ni är också starkare, mer självsäkra och mer erfarna än ni någonsin har varit tidigare. Ni behöver själva bevittna era nya manifestationsförmågor och vi föreslår att ni börjar med något litet, något som ni lätt kan tro på att manifestera ganska snabbt. Och sedan fortsätta bygga. Fortsätt att sträcka er efter större och större manifestationer, och ni kommer att se att det vi säger är sant. Ni kommer också att kunna undervisa och vägleda andra som har försökt att förstärka sina manifestationsförmågor.

En av många anledningar till att detta är den perfekta tiden att finslipa era manifestationsförmågor är på grund av hur många av er som har tvingats vidta mindre åtgärder de senaste månaderna. Ju mindre åtgärder ni tar, desto mer energi har ni för att skapa er verklighet. Ju mer förtroende ni visar för er förmåga att skapa er verklighet, desto mindre åtgärder känner ni att ni behöver vidta. Och så, nu är det dags att dra nytta av alla energier som finns där på Jorden, såväl som all personlig energi som ni har sparat för att visa er själva hur kraftfulla och magiska ni är som skapande varelser.

Vi pratar om vad som helst och allt som ni någonsin har velat manifestera, så anta inte att ni inte kommer att kunna manifestera något bara för att ni inte har kunnat manifestera det ännu. Det är märkliga och underbara tider ni lever i, och det här är en unik möjlighet att utforska era nyfunna manifestationsförmågor.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...