Budskap från Ljusvarelserna från Telos via Galaxygirl, 17 oktober, 2018

Budskap från Ljusvarelserna från Telos

via Galaxygirl

17 oktober, 2018

Vi är Ljusvarelserna från staden Telos. Vi sänder vårt budskap och våra frekvenser av djupgående healing för att de ska komma upp till mänsklighetens yta. Vi bjuder in er att andas in denna djupa puls av healing som vi nu sänder till er från Telos. Vi är många. Vi har sett miljontals år av förändringar i er värld på ytan och det gläder oss att kunna erbjuda hjälp för er healing och ert återförenande i riktningen mot enhet.

Telos är en vidsträckt stad som sprudlar av liv. Vi älskar vår stad. Vi skyddar och försvarar den mot disharmoniska energier. Stor disharmoni verkar spelas ut i er värld på ytan i detta Nu-ögonblick av stor förändring och omvälvning. Allt är inte förlorat. Detta är helt enkelt födelseprocessen för något nytt, en ny tid, ett nytt tillvägagångssätt. Detta sätt är kärlek. Moderns andedräkt – puls – är på väg och vi vill idag utvidga vår vänskap till den mänskliga befolkningen i världen på Jordens yta. Vi kan se all fruktan försvinna som rök i vinden, transmuterad av solljuset. Vi kan se att barnen är trygga och på nytt obehindrat leker fritt ute i det friska. Vi kan se vuxna prata och skratta med varandra, utan misstänksamhet eller rädsla.

Vi ser att familjerna arbetar mindre, med större glädje och mer tid att utforska sin inre gudomlighet och kreativa förmåga. Vi ser att musik såsom ljusspråk surrar genom elementalernas rike. Vi ser att vattnet sjunger, renat, förhärligat, och att det på nytt förmår upprätthålla oceanernas rike med nåd och lätthet och glädje. Vi kan se många ting, för vi ser flera verkligheter samtidigt.

När den galaktiska pulsen kommer, och den är med all säkerhet på väg, så kommer allting att förändras på ett ögonblick. Mer ljus, mer kärlek, mer glädje kommer att bli det nya ’modus operandi’. För det kommer helt enkelt att bli energierna som blir stöttande för detta världsomspännande upplyftande. En ny kodning, en ny matris – för den gamla har blivit upplöst och det nya kommer att vara guds andedräkt, en andedräkt av enhet, av glädje, av enighet. Ingen matris längre, utan en struktur av ljus byggd på ljus och kärlek – ett ogenomträngligt fort av ljus, okrossbart och ogenomträngligt för disharmoniska energier. Detta är vad vi har förmått uppnå och skapa inuti ert jordklot, rätt under era fötter. Vi är glada att kunna dela med oss och sträcka ut våra stora hjälpande händer till era små, vita, bruna och händer av alla färger däremellan, för färgen spelar ingen roll. För inom kort kommer ni att få se detta på ett högst tydligt sätt, hur färg kanske är en av de mörkas största lögner. I och med att ert tredje öga öppnas, så kommer ni att kunna se de sanna färgerna, de sanna aurorna hos alla runtomkring er och ni kommer naturligt att dras till dem som är av ljuset. Men efter att vågen kommit, så kommer allting att bli ljusare. Många kommer att bli förvirrade, osäkra. Vi kommer att finnas där för att hjälpa till, precis likt er som läser och skriver dessa ord, eller ord likt dessa. De som kanaliserar, som skapar, som komponerar, som är bron för dessa energier, utgör ankaret för hela detta projekt. För projektet behöver ett ankare och ni jordbundna uppvaknade, Gaias nya invånare, vi kallar på er, ni är detta ankare.

Vi ljusvarelser från Telos sänder våra vänliga hälsningar, vår helande puls, vår uppmuntran och vår vänskap. Snart möts vi. Vi är Telos ljusvarelser.

~ galaxygirl

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...