Benjamin Fulford Komplett Rapport, 15 oktober 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 15 oktober 2018

Per Staffan 18 oktober 2018

Veckovisa Geo-politiska Nyheter och Analyser

Det sionistiska House of Sauds fall plus ett eventuellt kuppförsök i Ryssland

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-10-15

Världshändelserna kommer snabbt till sin spets, med ett stort drag mot huset Saud och ett eventuellt kuppförsök i helgen mot Rysslands president Vladimir Putin, säger Pentagon, CIA och FSB-källor.

För det första är mordet (eller det psy-ops iscensatta mordet) på Washington Post-kolumnisten Jamal Khashoggi en del av ett drag att ta bort Saudis sionistiska/sataniska hus från kontrollen av Saudiarabien och Mellanösternoljan, enligt Pentagon och CIA-källor. Operationen syftar också till att roffa åt sig medel för att hålla det konkursmässiga USA flytande, säger CIA-källor.

Så här sammanfattade CIA situationen:

”Amerikanska statskassan håller mellan $ 3-5 BILJONER av Saudiarabiens petrodollars, som har ackumulerats sedan 70-talet när hela petrodollarns fingerfärdighet började (ungefär på samma gång som Nixon stängde guldfönstret). Dessa biljoner har beslagtagits och kommer inte att returneras. Samma för de tusentals ton guld som lagrats i Credit Suisse och UBS-bankerna i Schweiz, som ägdes av Saudiarabien (The House of Saud). De har också konfiskerats. Spelet är över ekonomiskt för det sionistiska Khazariska House of Saud. Det här är verkligen Game-Set-Match. ”

Det är inte heller någon tillfällighet att Khashoggi-incidenten hände precis när chefen för CIA i Turkiet, ”Pastor” Andrew Brunson, släpptes från det turkiska fängelset. Det långsiktiga scenariot för Turkiet kommer att vara att återuppta kontrollen över deras tidigare innehav i Saudiarabien och Gulfstaterna, medan Israel blir en judisk autonom zon under turkiskt beskydd, säger källorna.

Som ett preliminärt steg kan ”Saudiarabiens clownprins Mohammad bin Salman (MBS) rensas ut, eftersom Saudiarabien står inför västerländska sanktioner och bojkotter i en repetition för en attack på Israel när 9/11-dokumenten släpps,” berättar Pentagon-källor.

Vi kommer att diskutera detta vidare nedan, men när det här nyhetsbrevet var på väg att publiceras fick vi brådskande meddelanden från FSB-källor om ett försök till kupp i helgen mot Rysslands president Vladimir Putin. Enligt källorna ledde ett stort drag mot Ukrainas autonoma Donbass-region av ”Rothschild-styrkorna” till en ”stor dispyt inom den ryska generalstaben med försvarsministern Sergei Shoigu som stödde den tidigare FSB-chefen och sekreteraren för Rysslands säkerhetsråd Nikolai Patrushev som den nya ryska ledaren, säger källorna. Putin evakuerades emellertid från Moskva, med stöd av ”tre patriotiska generaler”, och kuppen avvärjdes med hjälp av ryska specialstyrkor, säger källorna.

Denna preliminära underrättelse kan kopplas till följande rapport från CIA-källor som hävdar att ”olika världsledare har blivit kallade till Ryssland för ett möte med Putin men ingen kom från USA. De tilläts inte någon representation alls. Vad är Putins planer med resten av världsledarna? ”

Det rapporterade kuppförsöket sammanfaller med ett plötsligt uppsving av striderna i östra Ukraina, vilket rapporterats av flera regionala nyheter.

http://tass.com/emergencies/1025467

https://www.kyivpost.com/ukraine-politics/volker-says-russia-continues-to-fuel-fighting-in-eastern-ukraine.html

De ryska källorna säger en trupplandsättning av 5.000 soldater längs gränsen till östra Ukraina och Ryssland slogs tillbaka. Striden i Ukraina var en del av ett försök att provocera en NATO-attack mot Ryssland för att distrahera rysk uppmärksamhet från kuppförsöket. Vi har kontaktat White Dragon Society FSB-källor för ytterligare bekräftelse, men inget har mottagits då detta nyhetsbrev blev offentligt. Vi kommer att tillhandahålla akutuppdateringar om det behövs.

I vilket fall kan Rothschilds ha försökt störta Putin som en följd av den svåra situationen för deras slavkoloni Israel. Här är satan-tillbedjande premiärminister Benjamin Netanyahu under attack på flera fronter. Hans fru, Sara Netanyahu, påbörjade sin straffrättsliga rättegång på grund av anklagelser om bedrägerier i söndags. Benyamin Netanyahu har blivit utfrågad av polisen tolv gånger i samband med olika bedrägeriundersökningar och förväntas bli arresterad snart, säger Mossadkällor.

https://www.reuters.com/article/U.S.-israel-netanyahu-wife/wife-of-israeli-prime-minister-goes-on-trial-for-fraud-idUSKCN1MH0IJ?utm_source=reddit.com

Vidare, ”U.S. Ambassadör i FN Nikki Haley avgick på grund av de korruptionsanklagelser som hon själv kommer att bli anklagad för, för sin del i Benjamin och Sara Netanyahus bedrägerier, säger CIA-källor. ”Det verkar som att hon kommer att anklagas mycket snart för korruption för avledande av 20 miljoner dollar av amerikanska biståndsmedel som öronmärkts för att hjälpa det palestinska folket. Vi vet båda att det amerikanska biståndet är en CIA-frontorganisation, säger de.

Så här uppskattar Pentagonkällor situationen: ”Rensningen börjar med att israeliska nickedockan Nikki Haley sparkas av FN, vars avgång är mycket försenad, medan hennes föredragna ersättare, den globalistiska Goldmanite Dina Powell avvisas.”

De ryska trupperna som använder elektronisk krigföring i Syrien har också stängt ned alla israeliska flygvapenaktiviteter, vilket rapporterades av Mossad-länken Debka.

https://www.debka.com/no-israeli-air-strikes-during-past-month-iran-replenishes-destroyed-arms-stocks/

Detta kan ha något att göra med flygförbudet för hela den amerikanska flottans F-35 fighters världen över.

https://www.militarytimes.com/news/your-military/2018/10/11/dod-announces-global-grounding-of-all-f-35s/

Det kan också vara orsaken till varför det rapporterade kuppförsöket anstiftades mot Ryssland i ett sista desperat försök att rädda den sataniska regeringen i Israel. Men det här försöket från de sionistiska/satanisterna att starta Tredje Världskriget kommer inte att lyckas, säger samtliga ryska, amerikanska och kinesiska militärkällor.

För att återvända till situationen i Saudiarabien, så vet vi från våra CIA-källor att MBS har installerats med hjälp av israeliska specialstyrkor. Det finns också en mycket stark möjlighet att han dödades i april när skottlossning rapporterades i hans palats. I förra veckan publicerade Bloomberg News vad de hävdade var en exklusiv intervju med honom, men den som visades upp som MBS har liten likhet med den som sågs offentligt före april.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-10-05/saudi-crown-prince-discusses-trump-aramco-arrests-transcript

Vi noterar också att den eventuellt mördade journalisten Jamal Khashoggi var en brorson eller kusin, beroende på källan (kanske båda, med tanke på Saudiarabiska relationer) till en vapenhandlare i Iran Contra-affären. Adnan Khashoggi skickade en gång en honungsfälla (otrohetsfälla) till denna författare (för att ge honom ett erkännande, det var den vackraste honungsfällan som någonsin skickats till mig). Medan jag undvek honungen och därmed fällan, gav hon mig en bok på franska från Khashoggi som hävdade att judar faktiskt härrörde från Egypten. Med andra ord verkade han försöka att varna mig att de inte var några andra än Set (Satan, Ba’al, Moloch) – som tillbad Hyksos. Japanska källor informerade också USA i förra veckan att deras forskning hade visat att människor som kallar sig judar delades in i Satans-tillbedjare och Jahve (Guds) -tillbedjande fraktioner.

Detta för oss tillbaka till förra veckans rapport från olika källor om Hillary Clinton och andra medlemmar i USA-eliten som utför gruvliga sataniska offer och ritualer. Kom ihåg att Arch of Ba’al var på utställning i Washington, DC då kampen för att installera högsta domstolsdomaren Brett Kavanaugh nådde sin klimax.

http://digitalarchaeology.org.uk/events/2018/9/26/the-triumphal-arch-of-palmyra-in-washington-dc

”Jonathan Cahn, författare till boken Paradigmet, har påpekat att Baal var en maktens, fruktbarhetens och barnaoffrens gud,” enligt denna webbplats och många andra källor.

https://www1.cbn.com/cbnnews/2018/october/arch-of-palmyra-in-dc-coincidence-or-pagan-invitation-nbsp

Samma Arch of Ba’al har visats upp för olika samlingar av ”globalister”, inklusive ett ”Världsregeringstoppmöte” i UAE 2017.

https://www.thenewamerican.com/world-news/asia/item/25404-at-world-government-summit-top-globalists-drop-the-mask

Det kan bara vara en slump, men förra veckan när den globalistiska Världsbanken och IMF höll sitt årliga toppmötet i Bali, Indonesien, drabbades ön av en jordbävning.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-10-10/the-latest-earthquake-strikes-off-bali-indonesia

Som en CIA-källa kommenterade, ”Det finns ingen slump i min värld.”

Även om jordbävningen bara var en slump, liksom det blixtnedslag som slog ner i Vatikanen när Påve Francis valdes, kan det inte finnas någon tvekan om att de goda killarna vinner.

På denna front vill våra Pentagon-källor dela följande två bilder av Melania Trump med våra läsare, med följande förklaring: ”Det må vara Röda Oktober, men Melania bär vita hattar i Kenya och Egypten. Hon har en vit pithhjälm i Kenya för att varna Kina angående deras koloniala ambitioner för Afrika och en vit filthatt framför en pyramid för att förklara krig mot kabalen. ”

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...