Byggare är vi via Sophia Love, 21 juni 2023

 

 

Byggare är vi | Sophia Love

av Sophia Love, 21 juni 2023, via e-post

sophialove.org

Det är den Ena.

 

Tack.

Du genomlever och genomför manifestationen av en ny värld; din Nya Jord. Under dagarna framför dig kommer det att finnas referens till ”Byggarna”. Dessa byggare är du. Dessa byggare är de stora som såg först och fortsatte att se möjligheter till förändring. Dessa är Mästarna som samlade sig från när och fjärran för att underlätta förskjutningen i medvetandet.

För gör inga misstag mina kära, kära människor. Detta händer nu för att du är här. Det händer för att du har ansett det så. Det händer för att du är uthållig och med den kapaciteten har du sett, och aldrig gett upp, en Ny Jord.

Denna verklighet är din att föreställa dig. Det är möjligt eftersom du har talat det högt som en möjlighet. Du har sett bortom kontrollmatrisen som tog fäste här och föreställt dig något annat.

Du, med dina visioner om fred, jämlikhet, mildhet, hälsa, överflöd och makt, har skapat dessa saker som möjligheter. Lägg märke till termen ”skapad”. Det är kärnan i vad du gör…

För ingenting existerar utan att först ses som en möjlighet. Det är du som har infört möjligheten. Det har alltid varit skyfall. I detta nu-ögonblick samlas ni här i överflöd. Du gick med på att göra detta för att så visionen och för att mata och ge näring till visionen och se plantan slå rot och växa.

Ser du tillväxten? Det är tydligt överallt. Varje del av din värld visar bevis på ditt arbete. Detta ses i oroligheter och innovation, i protest och i enhetlig handling. Det syns i dig.

Ditt syfte här har varit att initiera förändringen på allvar och i realtid. Det är att delta i processen som människa så att andra, andra människor, kommer att bevittna dina handlingar och höra dina ord och se ditt arbete och veta att dessa saker också är möjligheter.

För för att skapa något måste det först ses som en möjlighet och sedan tros. Ditt obevekliga uttryck har hållit det och förutsatt det. Det är nu uppenbart.

Din Nya Jord har introducerats och ses nu av många. Dessa människor kommer att fortsätta eftersom du har visat dem vad som är möjligt. Du har gjort det med ditt Ljus.

Det kommer att vara många som kommer efter dig. De kommer att fortsätta processen. De kommer in i en annan värld än du har kommit in i. Det kommer att bli en värld som har en solid vision om enhet och global återställning. Det här är världen du har skapat. Detta finns på grund av dig.

Ni är byggarna.

Du kom för att skapa, uppmuntra, introducera, underhålla, visa vad som var möjligt. Alla ni, var och en av er, här för detta arbete.

Du kommer att se igenom det. Du kommer att veta att det har fått fäste. Det är därför du kom. Det är därför du känner dig som en outsider. Du är. Du har aldrig tänkt passa in perfekt. Om du hade gjort det skulle ditt arbete inte ha lyckats.

Arbetet är inte över. Ändå har du uppnått ditt mål. Den Nya Jorden finns i mångas sinnen. Det talas om, visualiseras, skrivs om och kämpas för. Det är verkligt på grund av dig. Ditt Ljus har lett vägen och fortsätter att lysa upp vägen.

Ni är byggarna.

Ditt mästerverk tar form.

Det finns ytterligare etapper att gå. Vet att din närvaro underlättar var och en av dessa.

Du får se. Det kommer att vara värt varje steg som tas.

Det är allt.

Tack.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *