Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 juni, 2023

 

Vad man ska göra nu när solståndsenergierna anlände ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med hur vi uppfattar er alla hantera solståndsenergierna. Vi har sett uppgraderingarna och aktiveringarna hos så många av er där på jorden, och vi vet att er öppenhet för dessa energier har gjort skillnad. Du är som vandrande receptorer när du är vaken och medveten, och när du är öppen för att gå längre än där du är nu på din resa, i din evolution. Det är därför det är så viktigt för alla er som är vakna att ta er tid att vila och slappna av för att ge er själva det ni behöver för att trivas i era fysiska kroppar. Vi kräver inte att alla tar ett besök på spaet och får behandling efter behandlingen, men vi vet att du vet vad du behöver för att fungera på den nivån av att blomstra.

Du har gått igenom mycket under denna livstid, och du har inte alltid varit så villig att följa med strömmen som du är nu. En del av det motståndet i er kropp frigörs fortfarande, renas ut vid denna tidpunkt, och varje gång ni går igenom en annan utrensning gör ni er själva mer tillgängliga för energier som dessa solståndsenergier och Källenergierna som har parats så fint med dem. Vi föreslår att ni ger er själva lite välbehövlig ”mig-tid” närhelst ni kan. Vi föreslår att du tänker på egenvård och vad det betyder för dig. Vi uppmuntrar er att ge er själva mer av dessa saker eftersom vi vet att ni fungerar bättre som dessa ledningar, som dessa receptorer, när allt är rent och klart och när er energi är vid full kapacitet.

Vi kommer med förslag då och då om att återfukta och äta mer frukt och grönsaker, precis som alla föräldrar skulle göra, och vi vill att du ska veta att det finns mer att ta hand om själv än vad du stoppar i din kropp. Du måste också vara mycket uppmärksam på när du tvingar dig själv att göra något eller besöka någon, och släppa dessa skyldigheter tills vidare. Ge er själva en paus; ge er själva en paus. Du förtjänar det. Dessa energier är intensiva, och de kan få dig att sova mer eller mindre. Det beror verkligen på personen. Så mycket vet vi dock är sant om var och en av er. Du kommer att blända oss med vad du gör nu, med hur mycket energi du kör genom dina kroppar och vad du gör med den.

Vi vet detta eftersom vi känner er mycket väl som medlemmar i Awakened Collective, och vi är mycket glada över att kunna säga att vi känner oss som stolta föräldrar för er. Vi älskar dig så mycket, och vi vill bara det som är bäst för dig. Vi vet att ni har friheten att använda energierna som ni får nu för att skapa den värld ni vill bo i, och vi kommer att fortsätta att stödja var och en av er i dessa strävanden. Var god mot dig själv, så blir det mycket lättare att vara bra mot andra. Kom ihåg vem du verkligen är och att du är där för att existera som Källenergivarelser i fysiska kroppar, och därför behöver du inte tvinga någonting, men du måste komma ihåg att slappna av och ta emot regelbundet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *