Cyron från Plejaderna via Iris Kähler,

2/3/2018 Cyron från Plejaderna

 

Älskade själar och ljusbröder,

Cyron talar med ett annat språk och våglängd än människor. Ofta skickar vi er telepatiska meddelanden, ger tips, respekt och erkännande för era tjänster. Energin har gått in i en fas där vissa system kan förändras ryckigt. Suget från ljuset förbereder stora förändringar. De formar sig på nivån av uppfattning, cellnivå och materia. Flödet av rörelsen och förnyelsen höjer ert uttryck.

För många av er har tiden kommit för att öppna upp som ljustjänare. Denna tjänst innehåller många aspekter och ett nytt sätt att tänka. Som markpersonal är vi er kontakt och vägvisare. Ju större och ju längre ljuset skiner i dig, desto mer kommer du att röra vid andra med din tjänst. Alla som börjar finner sin väg och sina uppgifter.

Cyron talar till dig som följeslagare. Fulla av omtanke och hängivenhet är vi i ditt fält och håller ljuset av de övre sfärerna. Det lyser upp era hjärtan och flyter ut från många enheter och själsstrukturer. Sann kärlek är förankrad i allt och utvidgar sig. Cyron är medveten om den barmhärtighet som manifesteras av skapelsen på jorden. Barmhärtigheten är alltid närvarande och tillgänglig för dem som bestämmer sig för det. Det orimliga hålls ifrån er. Utvecklingar främjas.

Vårt team är utbildat för att anpassa sig till de givna situationerna. Vi ansluter ljusenheter, rensar rum och vårt ljusspråk väcker sovande generationer. Vi sammanväver dimensionsströmmar med varandra och binder de låga skikten av energetiska avsättningar. Med vår närvaro och vår existens skapar vi ett band i kommunikationen med det icke-verbala språket. Ljuspunkter skapar förändringar i medvetenhet och spridning av korrigerande impulser. Produktionen av interstellära förbindelser främjar uppvaknandet och hängivenheten att hitta vägen tillbaka till er själva.

Med stor glädje finns vi i denna fas av er uppstigning på er sida. Anspråkslöst radar vi upp oss med andra stjärnsamhällen för att bana väg till uppstigning. Cyron hälsar er från hans skepp. I glädjefull förväntan!

 

 

Denna kanalisering kan delas med glädje i oförändrat textformat.

Det är inte tillåtet att göra videor på något språk.

 

Alla rättigheter reserverade för Iris Kähler / www.maat-lenaya.net

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...