Plejadernas Råd via Galaxygirl, 14 januari, 2018

Plejadernas Råd

via Galaxygirl

14 januari, 2018

 

Vi från Plejaderna hälsar Mänskligheten mycket varmt, för ni förstår, vi finns här för er och för att stötta er uppstigning. För vi har känt er, Mänskligheten, under många cykler av er tid och faktiskt så är det i hög grad uppmärksammat att det är ’dags’ för Mänskligheten att återvända, att framskrida med sin utveckling och med sitt andliga mästerskap och sin uppstigning. Det stämmer, allting står i enlighet med er ’tid’, gällande cykler och existensplan och allting har sin tid och sin plats inom Skaparens perfektion.

Vi talar helt enkelt om för er att det definitivt är dags för er, Mänskligheten, att växa i enlighet med detta och att göra och att vara allt som ni kom hit för att vara. De genetiska framåtskridandena passar er perfekt, för ni förstår, vi vill alla att ni ska lyckas. Denna sektor av galaxen är i sanning av högsta betydelse, för dess framgång är garanterad och därför får alla uppstiga, skörda vinsterna och belöningarna av det arbete som vi alla outtröttligt har utfört.

Många av er härstammar från Plejaderna. Ni alla är från många rymdtider och ni är här för att förmå omfamna och förkroppsliga de ljuskodningar som behövs för denna övergång. Det stämmer. Er längtan efter att få vara någon annanstans beror på att många, om inte ni alla, kommer från någon annanstans och ni saknar era hemmavärldar, era familjer. Vi talar om för er att alla ivrigt väntar på vår återförening, för det finns mycket att dela och upptäcka i våra upplevelser gällande Källan och äventyren här.

Var fridfulla. Förankra ljuset och var ständigt kärleksfulla, i varje stund. Det kommer att förbereda er ytterligare för att bli de sanna vägvisare som ni var förutbestämda att bli.

Frukta inte mörkret, för det ligger i sanning bakom er. Låt det bli ett avlägset minne och belys det med ljus. Belys allting med ljus för det är er största kraft. Ljus och kärlek. Jordens samhällen lyssnar och lär. Nu är eran här för kärlek, för medkänsla, för jämlikhet och det är nu dags för er att vara de ledare inom detta förkroppsligande, med dessa egenskaper och svallvågornas effekt kommer att fortgå i det oändliga.

Vi är det Plejadiska Rådet och vi är synnerligen glada över att få ha denna förbindelse med er idag. Vi skulle vilja ha en pågående konversation tillsammans med er, Mänskligheten, för vi tänker ofta på er och vår kärlek för er är ofantlig. Vi är samma familj. Det är allt. Och allt det stämmer. Vi finns här för er ifall ni skulle behöva oss.

Galaxygirl.

 

 

Message from the Pleiadian Council via Galaxygirl, January 14th, 2018 – Sananda

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...