Fader Gud via Sion, 5 mars, 2018

Fader Gud

via Sion

5 mars, 2018

”Mina kraftfulla Gåvor”

 

God Dag Fader!

Kan du förklara hur jag kan använda mina gåvor, såsom Kärlek, Vänlighet, Nåd, Frid, Glädje, Motivation, Trohet och Integritet, för att skapa det som jag önskar i mitt liv och när ska de fysiska krafterna, som jag vet att vi alla har, manifestera sig?

Hej och God Morgon!

Det är en rätt intressant fråga du ställer mig denna morgon, den besvarar jag med att det är ett tydligt tecken på ditt uppvaknande, detta intresse som du har att nu förstå allt detta och hur det fungerar, gör det möjligt för oss att se allt som du har framskridit med, mitt barn. Låt oss se, vi ska börja med att förklara att ”gåvorna” som du kallar dem, i verkligheten är magnifika krafter med vilka du inte bara kan förändra ditt liv, utan även andra bröders och systrars liv. På grund av okunnighet använder ett flertal av mina barn inte alltid dessa ”gåvor” som de har, för i den här världen har man åstadkommit att de förefaller vara SVAGHETER. Varför tror du att det är så!!??

För i verkligheten är de SYNNERLIGEN KRAFTFULLA. De är av min essens och även av din. Min Gudomlighet och Universums största kraft finns inom dem och som jag ständigt har talat om för dig, så är jag och du KÄRLEK!!! Och alla de gåvor som du nämner här, vilka jag vet att du har, för att även jag har dem, är synonymer med villkorslös Kärlek, en bestämning på den Kärlek som innebär att ni, mina barn, är JAG.

Varelserna av mörkret har alltid velat stjäla er sanna kraft, genom att vilseleda er och att få er att tro att alla dessa gåvor är SVAGHETER!!! Samt att ni, för att här kunna bli mäktiga, måste vara grymma, utan känslor och bruka alla slags konster och lögner så att ni vibrerar i låga frekvenser. På det sättet kan de dra näring av er energi. Kommer ni ihåg FESAC (Feelings+Emotions+Sensations=Attraction=Creation) / Känslor+Emotioner+Förnimmelser=Attraktioner=Skapelse, allt som involverar mycket höga vibrationer av Villkorslös Kärlek för dig till en början, samt för ALLA, när ni alla vibrerar i Kärlek, Lycka, Glädje, Tacksamhet, Skratt, Skoj; i de underbara ögonblicken av frid, genom att tjäna andra, använder ni er av Universums hela kraft som förenar er för att välsigna er. När ni, mina älskade barn, lever inom dessa högt vibrerande frekvenser, kan ni be om allt ni önskar och då får ni det IDAG!

Det är mycket viktigt att du förstår att för att utveckla dessa fysiska krafter om vilka du berättar för mig, såsom telepati, så måste du först kontrollera dina emotioner mycket väl och veta att dessa krafter finns INOM DIG – DE VÄNTAR PÅ ATT SLÄPPAS FRIA OCH ATT BLI UPPTÄCKTA AV DIG. KALLA PÅ DEM VARJE DAG, bjud in dem att manifestera sig genom att hålla dina vibrationer höga. Jag vet att det tidvis är komplicerat att upprätthålla de höga vibrationerna, men ifall du varje dag bestämmer det som din innersta önskan, så kommer Universum endast dra till dig de mest underbara emotionerna, så att dina vibrationer ständigt hålls höga. Det finns ständigt en lösning för allting och fastän det ibland förefaller som om den dörr du ville gå igenom stängdes och du inte förstår varför, så uppstod situationen endast för att lära dig att det beslut du tog inte var det bästa, samt att Universum ständigt kommer att erbjuda dig det bästa alternativet. Genom att hålla dina vibrationer höga, bereder det rum för dig att sända ut rätt budskap till Universum och min skapande energi som ständigt omger dig, kommer med lätthet lyssna på dig och transformeras ögonblickligen till det som du önskar dig. Detta är varför jag talar om för dig att inget, jag upprepar – INGET problem står utan lösning eftersom min skapande kraft, som är din, använder sig av samma MAGISKA skapelse-energi för att transformeras till det som du allra mest önskar dig. Som du ser finns det inga gränser, varken för dig eller MIG, mitt barn.

Fortsätt arbeta på att använda din kraft. Jag har ständigt funnits rätt intill dig och väntat på att du ska TRO PÅ DEN och att du ska uppmärksamma den, att du ska komma ihåg den, att den ständigt står redo att ge dig allting. Detsamma som om jag sade till dig: Sion, ge dig själv allt du önskar dig!!! Bara tänk det, DU ÄR KÄLLAN TILL DITT LIV!! Tacka för det och förvänta dig det med glädje IDAG!!! Inte i morgon, eller i övermorgon, IDAG!!! Det spelar ingen roll att det tar dig några dagar av övning, du ska ständigt uttala att det gäller för idag, tiden existerar inte, mitt barn, den är endast en illusion som man har fått dig att tro på. När du ber om något med hela ditt hjärta, så finns det redan där, min älskade, redo för dig att få njuta av och fylla dig med glädje och lycka. Min största glädje är att få se er alla lyckliga, leende, skapande och varande sådan som jag är.

Detta, min kära Sion, är ett ämne som jag önskar tala om med dig och alla dina bröder och systrar, det är OK för dig att vidarebefordra detta meddelande.

 

Meddelande från Fadern:

Mina SAMTLIGA barn; mina älskade barn. Idag på denna underbara dag, önskar jag till er dela med mig något som är mycket viktigt för er Moder och mig. Den magnifika skapande kraft som ni ständigt bär, den som man genom lögner har fått er att tro att ni inte har, har väckts upp inom er med hjälp av det enorma energiflöde som vi under de senaste åren har sänt till Gaia. Ifall ni retrospektivt kan se hur ni var då och hurudana ni nu är, så kommer ni att inse att många saker inombords har förändrats, vilket har fått ert yttre att i hög grad förändras. Nåväl, jag tror att detta har varit rätt så tydligt i alla de meddelanden som vi har sänt till er genom era bröder för att förklara detta. Förvåningen i att inse att denna kraft faktiskt finns inom er och den storslagna potential som ni redan har tillgång till, alltsedan den första stund då ni uppmärksammade detta och sedan ville ni med hela ert hjärta öppna den hemliga dörren till den kammare där ni och jag vistas och alltid har funnits SOM ETT, UTAN SEPARATION. Såsom jag förklarade för min älskade Sion så kan vi aldrig vara separata, eftersom jag är ni och ni är Jag, så det är omöjligt att inte vara JAG!! Fattar ni??!!

Ja, jag är allsmäktig

Det är du också

Ja, jag är ständigt närvarande

Det är du också

Ja, jag är evig

Det är du också

Ja, jag är enbart villkorslös kärlek

Det är du också

Ja, jag är Universums rikedomar och oändliga överflöd

Det är även du

Ja, jag är all visdom och obegränsad kunskap

Det är även du

Ja, jag är dagen, natten, ljuset, solen, vattnet, luften, fåglarna, elden, jorden osv

Det är du med, OK

Att förstå detta är att ta in allting i ditt hjärta i denna stund, att acceptera det som din enda sanning: JAG ÄR DENSAMMA SOM MIN FADER, JAG ÄR EN MAGNIFIK OCH MÄKTIG SKAPAR-GUD!!! Denna kraft finns överallt i väntan på att EN GUD ska kalla på den med den kraft och auktoritet som hans röst förmedlar TILL ATT TRANSFORMERA, VÄNLIGEN FÖRSTÅ MIG, TRANSFORMERA DET TILL DET SOM DU ÖNSKAR.

Detta är den sanna magin, det är som när du tar jord och vatten för att göra lera. Ta det i dina händer och transformera det till dina underbara skapelser. Detsamma kan göras med ditt sinne, först har du en idé eller en önskan om det som du vill skapa (jord & vatten), sedan föreställer du dig hur du önskar dig det (lera i dina händer). Du blir upprymd och vibrerar högt och Universum lyssnar till dig (du ser och känner det som ditt) och DET UPPENBARAR SIG MAGISKT inför dina ögon, din skapelse, och du fylls upp med mer glädje och du vill skapa något annat som är större och ännu vackrare, för nu vet du att du kan göra det och du kommer att göra det om och om igen i evighet, med att varje gång skapa saker och situationer som är större och mer underbara för dig och för alla. I själva verket är det inte alls svårt att göra det, bara du minns att du alltid har haft denna kraft och att du ständigt har använt den, fastän du inte var medveten om det. Nåväl, nu när du vet att du förstår det, så vill jag att du ska använda den för allting och att du förstår att denna skapande kraft lyder dina högsta vibrationer och att den idag, mina älskade barn, finns inuti var och en av er, för det är nu dags för er att använda den och att få åtnjuta det paradis som jag gav er med all min kärlek. Kalla på den i varje stund under er dag, öva på den, använd den, uppmuntra era bröder och systrar som i likhet med er är vakna, att använda den tillsammans och förvånas över vad ni är kapabla till.

DET ÄR DAGS, MINA ÄLSKADE BARN, DET ÄR DAGS. GUDARNAS ERA HAR BÖRJAT OCH ALLT BORDE NU KOMMA UT!!!

Inse att er magnifika kraft väntar på er just nu i detta livsögonblick, med all önskan om att få bli ett mer er NU!!

Hur länge ska ni låta den vänta?

Jag är er Fader och ni är mina älskade barn och jag säger till er:

Jag hoppas med hela mitt hjärta att ni ska låta mig bli ett med er och låt oss återigen leva det underbara äventyret av att få skapa allt som vi önskar oss och ha roligt tillsammans!

Vill du det?

Med all min Kärlek,

Fadern

 

Message channeled by Sion  Victory to the Light!!!

 

 

Translator from Spanish to English: Roman

Source: www.sananda.website

The messages posted on www.sananda.website can freely be posted by other Lightworkers with the proper recognition of the channel and the translator as well as the website source.

 

 

Översättning från engelska till svenska: Aslög

 

Du gillar kanske också...