Den Galaktiska Federationen av Ljus via Garrith Lamanov El Melchizedek, 16 december

GALACTIC FEDERATION OF LIGHT

Den Galaktiska Federationen av Ljus

16 december, 2015

Channel: Garrith Lamanov El Melchizedek

 

Det är viktigt att veta att alla valutor har blivit bekräftade för en global omstart och den kommer snart att bli genomförd. Allmänheten kommer att bli medvetna och få kunskap om detta genom utbildningsprogram som sätts på plats. Kritiska uttalanden kommer snart att göras och fonder kommer att betalas tillbaka och distribueras till varje nation i världen för att återställa balans och utradera fattigdom inom varje aspekt och struktur av samhället. Dessa fonder kommer också att nollställa alla skulder till centralbanker från folket och regeringar i världen. Alla skulder kommer att deklareras ogiltiga.

Allt guld som stals och hölls i underjordiska bunkrar, och hölls i hemlighet av u.s.a. har återlämnats till dess rättmätiga ägare, vilket är de urgamla Asiatiska Kungliga Drak-familjerna. Då vi går framåt med signering-processen för fonderna som frisläpps till varje bankinstitution och till centralbankerna, så kommer detta att komma till allmän kännedom för mänskligheten. För tillfället så behöver de som är medvetna om sådana konton hålla det till deras egna beslut så vida de vill göra anspråk på sådana fonder hos lokala banker. Ni kommer att få hjälp och utfärdas tillräckligt med betalningar från dessa fonder för att göra livet lättare och utan oro och stress på grund av pengar. Då kan de som är fokuserade på uppstigning helt fokuserade på deras spirituella tillväxt, och hela Jorden än mer, då hon förflyttar sig in de högre världarna.

Kabalen har förlorat all makt över mänskligheten, och en del kommer att spärras in, och andra får amnesti. Dessa kabaler har på alla sätt försökt att stoppa och blockera att allmänheten kände till dessa fonder, som nu spelar rollen att frigöra mänskligheten från ett monetärt ekonomiskt system som är baserad på skuldslaveri. De har sprayat chemtrails i luften för att förgifta mänskligheten och avbefolka jorden… starta ett kemiskt biologiskt kärnvapen krig, och i många fall försökt att starta inbördeskrig mot länder och dess folk. De har misslyckats i alla dessa försök, absolut. Vi från Änglavärldarna av det Galaktiska Rådet inom den Galaktiska Federationen av Ljus har alltid varit 50 steg före. Vi har planerat detta under Himlens Sällskap under tusentals år. Vi är absolut väl förberedda för allt som de har planerat i deras fall och nedgång.

Vet att global kontakt med de vi är, Änglavärldarna av det Galaktiska Rådet inom den Galaktiska Federationen av Ljus, kommer att äga rum omedelbart efter uttalandet om överflöd och välståndsdistribution genom N.E.S.A.R.A. programmet, till mänsklighetens globala samhälle på ytan. Vi förblir positiva med över 2050 miljoner rymdskepp som är förberedda att visa upp sig i detta Nuet. Invånarna från den inre världen kommer att börja introducera sig själva till ytvärlden. Många berättelser kommer att delges mänskligheten angående denna gynnsamma händelse i denna Ålder, då många regeringar förbereder att stängas ned i detta Nuet. Ni kommer att lägga märke till hur många representanter med höga profiler arresteras., och många som avgår från sina maktpositioner, inkluderande domare i Högsta Domstolen och de i Kongressen. Alla krig i mellanöstern, södra Afrika och norra Afrika kommer snart att upphöra. I själva verket kommer alla skjutvapen och militära krigsmaskiner och krigsfartyg att oskadliggöras i detta Nuet.

 

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...