Den Galaktiska Federationen – om vaccin och masker, 30 juli, 2021

Galaktiska Federationen  

Efter ett djupt andetag under en meditation kommer jag till USA, New York och nu är det oroligt. Det är en kamp mellan de som är reptiler, demoner och människor.

Det är upplopp efter nya restriktioner angående vaccin och människorna är upprörda över dessa massor som bär masker och skriker efter vaccin. Alla måste vaccinera sig.

Det är inte ett vaccin säger människorna. Det är ett massförstörelsevapen. Allt fler kommer att dö.

Det är ingen fara säger reptilerna, alla ska ta vaccinerna.

Det är en grå och otäck stämning allteftersom bråken fortsätter. Många människor viker sig och låter sig övertalas. Det är en sorg.

Som du ser Inger är det väldigt oroligt i USA, men det kommer snart till Europa. Det är många människor som protesterar mot dessa vaccin och det kommer att bli än mer oroligt och allvarligt i världen.

Du måste vara beredd på att det kommer folk som vill ha förklaringar och kanaliseringar av dig. Du måste även vara beredd på att det kan bli brist på vissa varor angående mat bland annat. Ha några pengar i olika valörer för att kunna betala utan kort om elen blir utslagen.

De mörka slåss för sina liv och planeten som de tror att de kan få tillbaka. De är desperata och det kommer att dö många människor i världen men även lämna planeten till sina hemplaneter.

Vi ville visa dig hur det ser ut i USA framför allt men även i Europa är det kaos. Detta kommer att hålla i sig i detta år. Därefter kommer den stora vågen och folk vaknar med ett ryck. Sedan är ingenting sig likt.

Galaktiska Federationen

 

Stort tack för denna varning. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...