Sananda via Kathryn May 29 juli 2021

 

 

Sananda via Kathryn May 29 juli 2021

 

Jesus/Sananda:


Älskade Ni, det är en tid av förändring, från mörker till ljus, från lidande till glädje, från ångest till fest. Detta är en tid som kommer att markeras i era historieböcker som Början, för det är början på den Nya Guldåldern.

Mitt hjärta fylls av glädje när jag observerar mänsklighetens blomning, under så lång tid fängslad av Mörkret. Ni vaknar, sträcker era mentala och andliga muskler, befriar er från all dogma, trycker ner gamla idéer och känslor, och ni sprider era vingar för att flyga.

Ni, mänskligheten, är kända i hela Kosmos som Skaparrasen, Upptäckarrasen, båda välförtjänta beskrivningar. De av er som är inkarnerade har ingen aning om storleken på äventyret vi har gjort tillsammans, som nu är i den allra sista färdigställande fasen. Er förberedelse för Uppstigning av Planeten Jorden och alla hennes invånare är en historisk händelse med kosmiska mått och kommer att vara ”något för annalerna” som ni gärna säger.

Hela universum tittar i väntan på hur vi genomför Det Stora Projektet. Det har planerats med stor omsorg, under tusentals år, genom otaliga revideringar, med det outtröttliga ledarskapet av Uppstigna Mästare från den yttersta delen av Kosmos som kom för att hjälpa oss.

Era gamla referenser nämner inte oss, Kumaras från Venus, som kom hit under den lemuriska civilisationen för 100 000 år sedan för att hjälpa till med utvecklingen av den mänskliga arten. De berättar inte om de många raserna från er galax och bortom som bidrog med sitt DNA till er nuvarande lysande kombination av kreativitet, passion, intelligens och fysisk styrka, och de berättar inte om de hundratals eller tusentals inkarnationer ni har upplevt här och någon annanstans i er långa utveckling av era själar. De mörka som tog över kontrollen efter Atlantis fall ville inte att ni skulle veta om er nära förbindelse med andra. De föredrog att övertyga er om att ni var ensamma och i fara. På så sätt kunde de kontrollera er genom rädsla och ensamhet.

Vi kom för att hjälpa till under den långa nedstigningen till den 3: e dimensionen och tillbaka igen till den 5: e dimensionen vilken var och kommer att bli igen, vår Edens Trädgård.

Vi såg för länge sedan att mörker, frestelse och attraktion till makt och dominans skulle vara en allvarlig utmaning för mänskligheten i den fria viljans tillstånd bakom Glömskans Slöja. Av denna anledning kom vi, under Ljus ledning av vår älskade Sanat Kumara, för att erbjuda vår hjälp, för att förmedla budskapet om Guds kärlek till mänskligheten, när ni, de modiga själarna som inkarnerade här, kämpade igenom livstid efter livstid utan det tröstande minnet av era liv mellan liven, Hemma i er Himmelska familjs kärleksfulla omfamning.

Vi har varit kända som Elohim eller de utvalda, (även om vi alla var ”utvalda” som volontärer), de 144 000 själarna som kom hit för att hålla Kärlekens och Ljusets fackla brinnande genom tiderna, när Moder Jord och hennes invånare utvecklades mot Upplysning.

Det var verkligen mörka tider för oss alla, för Jorden har varit en av de svåraste och mest utmanande miljöerna dit en ambitiös själ kunde komma för att testa sitt kurage och genom erfarenhet lära sig att leva i fullständig medvetenhet och fullständig kontroll över sina tankar, känslor och handlingar.

Ni kanske säger, ”Men jag kan inte göra detta hela tiden!” Jag säger er, kära ni, det kan ni. Ni har det i ert ursprungliga DNA, som nu har aktiverats, att utöva fullständig medvetenhet. Det handlar om träning; ni får mycket hjälp i detta avseende, och mer hjälp är på väg, i form av era kärleksfulla Stjärnbröder and -Systrar. Alla kommer att få hjälp, individuellt och tillsammans, som en del av planen att stiga upp tillsammans. Ingen själ kommer att lämnas efter.

Ni förstår, en av styrkorna hos en Uppstigen Mästare, som många av er är, är utvecklingen av Visionen om oss själva som en, oskiljaktigt. Det spelar ingen roll vilka överträdelser en person kan ha gett efter för under denna livstid – de flesta av er har kommit vid en eller annan tidpunkt för att vara katalysatorer för förändring, genom att trycka på och vädja till era kamrater att vidta åtgärder mot förtryck, för att finjustera deras smak för frihet och att utöva karaktärsstyrka genom att vara en kraft för det Större Goda.

Vi säger er nu: Allt är förlåtet. Vänd er till ljuset. Använd era energier nu för att göra en helomvändning och gå med oss för att skapa en värld av välstånd för alla, bortom era vildaste drömmar. Ingen kommer att uppleva brist; ingen kommer att känna fattigdom eller ensamhet. Det kommer inte finnas behov att vara på toppen, för ingen kommer att vara på botten.

De av er som har kämpat i det här livet för att uppfylla era drömmar om framgång och rikedom eller som har försökt göra världen till en bättre plats och känner att ni har misslyckats – tänk inte på att ni inte alltid lyckades. Era bidrag, särskilt de som kom från hjärtat, hjälpte oss att föra oss till detta ojämförligt framgångsrika ögonblick. Den häpnadsväckande sanningen om din individuella roll i denna händelse har spelats in för eftertiden i det stora holografiska Biblioteket i Kosmos.

Ni kommer snart att känna Sanningen om denna magnifika strävan, där var och en av er spelade en viktig roll. Det finns inga undantag, inga obetydliga själar. Vakna upp, Älskade Bröder och Systrar! Ni är älskade! Ni behövs! Ni är Gud!

Ja, vi är alla de älskade Skapelserna av den Store. Hur skulle vi inte kunna älskas i överflöd? Hur kunde någon av oss glömmas bort? Det är omöjligt.

Välståndsfonderna håller på att börja spridas ut för alla Jordens människor. Du, din familj och vänner har äntligen frihet att njuta av vårt Jordiska Paradis. Du kommer att skratta och sjunga och dansa, och snart kommer du att berätta för de små barnen om Dagen när Jorden gick till Himlen, och ingen behövde ens dö för att komma dit.

Hur kan jag berätta med ord hur det berör mitt hjärta att se min älskade mänsklighet skörda de belöningar de så riktigt förtjänar? Till Moder/Fader Gud, min älskade Kumara-familj, min kära Lady Nada, St. Germain och Lady Portia, Ashtar/Athena och vår Galaktiska Familj (Federation) av Ljus, hela den outtröttliga ”Markbesättningen” och hela Himlens Företag, vill jag sända ett ödmjukt tack.

Kärleken som vi har skapat tillsammans kommer att brinna ljust genom tidsåldrarna som en ljusfyr för alla Guds varelser. Jag är hedrad över att vara

 

Er kärleksfulla tjänare, Sananda.

 

Denna kanalisering tillhör www.WhoNeedsLight.org men webbplatsen har varit under uppbyggnad i flera år och alla kanaliserade kapitel hittar du på min facebookprofil: Log In or Sign Up to View under albumet: The New Scriptures

 

Om du vill stödja mig före RV för att dela med mig av mina personliga uppenbarelser och läror med Kristus, och för att hålla mig igång, stöd mig på PayPal – e-post: johnoflovelight@gmail.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...