Den Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild, 24 maj

blossom-blog-new-short-1

 

Hej hej! Jag är på en så bra plats och kan inte låta bli att känna mig som en av de mest välsignade ”bunnies” på planeten. Det känns så bra, när man är i denna rymd och jag ber bara att NI, mina kära vänner, kan ge oss mer av samma information, eftersom era senaste meddelanden har varit så upplyftande.

Vi kommer till er i dag ridande på en våg av höga vibrationer, som ni delar med oss. Vi förstår att er Planet tar en sväng uppåt och detta … på sin väg … ska hedras och vördas, som allas segling … ändra kurs till en mer direkt väg.

Vart?

Till den destination, som det har styrts mot … för … Evigt. Ni är, som den mänskliga rasen … ett exempel på vad människan verkligen kan vara i stånd till att och ännu … ännu … ni har inget minne av det otroliga resultat, som ni föreslog att ni som EN skulle åstadkomma.

NU Käraste Själar, är tiden då ni ska ta tag i SANNINGEN OM ER SJÄLV och balansera vad som har varit en stenig väg för många, många mil.

NU Käraste Själar, har tiden kommit då ni tar hand om er SJÄLV. När ni VÄLJER att komma ihåg ALLT, som ni ÄR kapabla till och sätta det i verket. För det är så … att när Vibrationen av var och en stiger, stiger Helheten … ALLT som är tänkt … ALLT som är handling, är verkligen service till varandra. Det MÅSTE DET VARA. Det kan inte vara något annat.

Ändå väljer vi att stressa och åter igen, som en påminnelse lyfta upp …

ATT DET ÄR GENOM ATT BETJÄNA ER SJÄLV OCH ALLA DESSA KRAV… SOM SÄTTER SCENEN FÖR ATT BETJÄNA ALLA ANDRA.

Det är genom att främst GE till sig SJÄLV … att vidmakthålla SJÄLVET väl, lyckligt och i överflöd … som ni kan fungera som en Vägvisare att producera god lycka Till/ För ALLA ANDRA.

Kan du själv Blossom, inte KÄNNA den högre nivå på vilken du ler?

Oh ja, absolut. Det är som om jag sov med en klädhängare i munnen!!

Och känns det annorlunda på den här nivån?

Tja, är allt jag kan säga att varje gång jag upplever en sådan ”Glädje” det känns som jag håller på att spricka!

Ändå är det en känsla som på en högre nivå än tidigare?

Jag vet inte, för att vara ärlig. För jag kan bara uttrycka det som glädje, glädje, glädje. Jag kan inte säga att det är bättre än en annan gång … det bara ”ÄR.”

Ändå säger vi till er, till VAR OCH EN … att det är Av/Från en Högre Nivå av er själv. Eftersom ni NU är i resonans Av/ Från/I en högre plats av er själv … av ALLA.

Ni behöver bara blunda och andas några djupa andetag för att KÄNNA detta i er VETSKAP.

Så mycket mer NU Visar er/Talar om för er att er Planet verkligen är på rätt kurs och nästan, bildligt skulle vi säga, fungerar i varp hastighet. Takten i vilken många saker kommer att ske, kommer att utmärka sig långt bortom det ni tidigare har upplevt.

Och detta omfattar er ALLA. Spela er del i detta stora spel. Var och En tar emot en Oscar för det engagemang och hängivenhet som erbjuds … att skapa detta Mästerverk, som det nu har blivit.

NI … KÄRASTE SJÄLAR … NI KOMMER ATT UPPLEVA LIVET, PÅ SÄTT SOM NI HAR DRÖMT OM.

DET ÄR HÄR NU … DET HAR VARIT HÄR UNDER EN LÅNG TID OCH VÄNTAT PÅ ATT TA EMOT ER.

FÖR DET KAN INTE KOMMA TILL ER … NI VAR TVUNGNA ATT KOMMA HIT.

Tack för dessa ljusa nyheter. Jag antar att vi alla tar vår egen personliga resa dit? För om man skulle titta i fel riktning, verkar det (för några) att detta spel har en mycket mörk sida och att den mörka sidan glider allt längre ner hopplöshetens tomrum.

Vi betonar med skärpa att detta verkligen är en individuell resa och ändå, som EN går vidare med hjärtat fyllt av Glädje, Lycka och KÄRLEK … de … som vi har sagt många gånger tidigare … bär bördan för dem som går förlorade och lyfter HELHETEN in i LJUSET när de gör så.

FÖR NI ÄR ALLA EN ENERGI.

Ni kan inte tänka/göra någonting utan att det påverkar ALLT … ALLT SOM ÄR … FÖR VAR OCH EN AV ER ÄR EN OCH SAMMA.

Därför … gå modigt framåt VET att ER GLÄDJE … ER KÄRLEK FÖR ALLA … Arbetar/Väver sitt magiska Ljus på ALLT.

Det Lyfter Lyckliga Själar till en Lyckligare plats. Det höjer deprimerade och förtvivlade själar till en plats ovanför där de befinner sig … och ni NI som INDIVIDER fortsätter att njuta av ER VÄRLD … NI fortsätter att LYFTA livet för ALLA ANDRA … Bara genom att ha en lycklig tid!

När ni KÄNNER på detta sätt … detta LIVS-LJUS … ta en stund för att erkänna KÄNSLAN djupt inom er … och därefter låt det MEDVETET STRÅLA ut till de platser, som är i behov av LYSAS UPP, KÄNN värmen från den KÄRLEK ni skickar … Sänder och LYSER upp en nuvarande situation / tanke som någon annan kan ha drabbats av … det är inte samma frekvens som er … och ”tona in det” till en LJUSARE stigning.

NU förstår ni ALLA … ALLA förstår TANKENS KRAFT. Det är lika VERKLIGT, som VERKLIGHETEN kan vara.

Att tänka … och I SANNING VETA … att er tanke av KÄRLEK kan transcendera ALLT, som är negativt och förvandla det till ljus …

är att … NU VETA VEM NI ÄR.

Dessa är era möjligheter att använda kraften i ert sinne för att förändra saker … som ni tidigare trodde var oföränderliga.

NI ÄR EN MAGNIFIK KRAFT. ÄGNAD ATT GÖRA ALLT OCH VAD SOM HELST.

Ju mer ni använder denna KRAFT i tjänst för alla … desto snabbare … desto starkare absorberas det av det som behöver det … för att omvandla det ”tillbaka” in i LJUSET, som det var när det började.

NI … NI … NI … Vår älskade bröder och systrar GÖR DETTA MÖJLIGT … NU.

NI KÄNNER STYRKAN SOM BOR I KÄRLEK SOM NI ÄR … OCH NI ACCEPTERAR DEN SOM NI ÄR … DEN STÖRSTA KRAFTEN I TILLVARON.

DEN HÖGSTA RENASTE KÄRLEKEN … SOM NI ÄR … VAKNAR INOM ER … från sin långa dvala … och det för med sig, en brinnande passion för att befria er planet från eoner av slaveri … där så mycket lärdes … så mycket vanns … och I SANNING … sett från den Större Bilden … INGENTING har gått förlorat.

NI har fått erfarenhet av alla former av liv … förståelsen av KÄRLEKEN I SIG SJÄLV.

NI har visat att INGENTING annat är vettigt, än kärlek.

Till varje eftertänksam tanke … Kärlek svarar. 

Till varje gest … Kärlek svarar.

Till varje fråga … Kärlek svarar.

Och när ni VERKLIGEN VET DETTA … när ni solar er i denna KUNSKAPSFRIHET … som ni alltid har känt … alltid … Sedan ni … går vidare genom slöjorna … hålla händerna med det GUDOMLIGA inom er och STRÅLA ERT KÄRLEKS LJUS till ALLA … på ett sätt som är lika naturligt för er som att andas. 

NI ÄR LJUS … DET ÄR DET NI ÄR.

NI är INTE en fysisk MÄNNISKA. Ni har helt enkelt antagit sken av sådan … för att utföra ett Mirakel. Ni utför det … ni är.

NI ÄR MIRAKLET … VAR OCH EN AV ER.

I denna VETSKAP … kan ni inte producera något annat än Mirakler för att åstadkomma FREKVENSÄNDRINGEN, som krävs för att förvandla er Planets varande … tillbaka till den Ryktbarhet som den alltid har varit och alltid kommer att vara.

LJUS.

KÄRLEK – LJUS.

När vi började arbeta med dig Blossom, bad vi dig att skriva en bok som heter ”The Bridge”.

Och som vi utvecklade med våra ord under kommunikationen … insåg du varför den var kallas så. För vi talade om Stigfinnare. De som passerar Bron först … och sedan återvände över Bron många gånger … för att ta andra som var redo … över Bron och låta dem KÄNNA SIG HEMMA.

Vi berättade om hur efter ett ”tag” … efter ”tillräckligt” ”många tur-retur resor”… Ni skulle besluta er för att stanna kvar på den andra sidan av Bron … eftersom er Vibration skulle vara alltför hög för att gå tillbaka … och att andra skulle ta över.

Kan du KÄNNA allt detta NU käraste? Gör inte detta det mycket mer meningsfullt för dig?

Kan jag bara klargöra? Den andra sidan av Bron … går vi över den i vår kroppslighet? Du menar inte att det innebär att detta är vad som händer genom det som vi benämner ”död”?

Du har rätt. Vi menar inte, som att lämna den fysiska kroppen. Inte alls.

DETTA ÄR PLANEN.

Korsa Bron till detta Högre Rike, men ändå i människans fysiska form. Och ändå … det är därför era kroppar KÄNNS, som om de är krassliga under så lång tid. Det är därför ni KÄNNER att MAN ”Genom denna brist på Energi … Denna brist på fysisk topprestanda”.

Det är bara, Käraste Själar … att era kroppar förändras. 

När en larv lämnar puppan för att förvandlas till fjäril … är det inte en transformation som sker på en bråkdels sekund. Tiden för fragmentering av puppan är snabb i jämförelse med den långa kokong perioden, varvid förändringen sker i tyst acceptans. Mycket händer puppan i kokongen och det är inte alltid en ”jämn segling” … och ändå accepterar den … eftersom den VET … att resultatet … slutförandet av just den omvandlingen … är GUDOMLIG … eftersom den sträcker och sprider ut sina vingar … OCH FLYGER … den VET i varje tum … att varje steg på vägen … har varit en DEL AV DET HELA … och så mycket värt.

VÄRDIGT VARJE ANDETAG … VÄRDIGT VARJE ÖGONBLICK.

ATT BLI SIG SJÄLV I ALL SIN SKÖNHET OCH SANNING.

Och NI … Var och En av er … våra vänner … Våra Älskade Krigare … gör denna resa.

KOKONGEN FALLER ISÄR… SNART NU … MYCKET SNART … SKA NI FLYGA.

Tack så mycket. En ära faktiskt att chatta med dig med sådan lätthet. JAG ÄLSKAR DIG! VI ALLA ÄLSKAR DIG.

Du gillar kanske också...