Galaktiska Ljusfedertionen via Blossom Goodchild, 19 Juli, 2020

Galaktiska Ljusfedertionen via Blossom Goodchild

Juli 2020

Välkomna igen till vår chat-plats! Jag hoppar rakt in … Har jag förstått det rätt att vi ännu inte har fått det ENORMA tillkännagivande som ska ta oss till Fas 2, där den 2:a nedstängningen ska ske? Människor är lite förvirrade av den information som många publicerar.

Först, vi ansluter till Var och En som deltar i våra konversationer. Vi sänder er vårt Ljus och vi sänder er vår Kärlek in i er Varelses kärna. In i era hjärtans djup inträder vi med er tillåtelse för att erbjuda er Frid och tröst i sinne och sinnelag.

Tack. Många är säkert mer än glada att få ta emot lite av det!

Ja, Blossom, du har rätt. Det ENORMA tillkännagivandet har ännu inte gjorts. Du kommer inte att kunna tvivla när det görs, på grund av dess inverkan.

Och inga ledtrådar till vad det handlar om?

Inte en enda. Det är inte lämpligt att göra så. Vi kan inte ”skvallra”.

Ok. Bara för att klargöra … ni säger att det kommer att bli ytterligare en Global nedstängning och när denna har skett, EFTER det Enorma tillkännagivandet, kommer vi att veta att vi är i Fas 2?

Det är riktigt.

Vissa vill veta om nedstängningen blir under samma täckmantel som denna senaste?

Ja. Men, det kommer att vara annat inblandat. Det uttalande som nu ska komma kommer att få sinnen att snurra. Nedstängningen efter ett sådant ”avslöjande” kommer att lämna fler själar mer förvirrade vad gäller vad som är Sanningen och vad som inte är det.

I ärlighetens namn tror jag att många har givit upp att försöka VETA vad som är vad. Det finns så mycket ”därute”. Ibland känns det som om hela världen har tappat intrigen!

Det måste vara på det viset. Det är ditt folks sätt. Några söker Gudomligt Vetande, medan andra hoppar på tåget bara för att roa sig … medan en annan kategori av ”så kallade” människor avsiktligt lägger ut falsarier för att göra vad de avsåg. … Förvirra och avleda … själar från Sanningen.

Ni kommer att veta vad som är nödvändigt när det är nödvändigt för er att göra det. Tro oss när vi säger … Ingen som är av Ljuset leker avsiktligt med er för att hålla er i mörker. Men, ska vi säga, de av mörkret GÖR avsiktligt det … för att hålla er borta från Ljuset. Eller, det är vad de tror.

De Goda Nyheterna är, Kära Ni … Det som sker, som måste hållas topphemligt just nu av många, många skäl, framskrider som planerat. Det har funnits hinder, men de har överkommits.

När ni får veta allt om det som sker, kommer ni att tappa hakan och ni kommer att säga ”Inte konstigt att vi fick vänta så länge”! För det som är på väg överträffar allt som någonsin, någonstans har skett!

Så, medan ni fortsätter sticka era tehuvar* så föreslår vi att det skulle vara lönsamt för era Varelser att KÄNNA DET ENORMA LJUSET SOM FLÖDAR IN I ER PLANET.

Tala med Änglasfärerna och alla andra sfärer av det Högsta Ljuset och välkomna dem i ert utrymme. Diskutera i era sinnen med dem ERA Planer för den Nya Världen som är på väg och de val ni kommer att göra i er NYFUNNA FRIHET.

Trevligt! Jag tycker personligen att det är svårt att ”föreställa” sig hur det kommer att vara. Vi KÄNNER TILL den värld vi levt i. När vi säger ”vi drömmer om en annan” … föreställer vi oss att den är fri från allt som inte passar på den Högsta nivån för en mänsklig Varelse. Ändå tycker jag det är svårt när vi inte vet precis hur det kommer att vara.

Är det inte så att många under karantäntiden upptäckte vad de gillar eller inte gillar? Har inte många sökt sina själar och känt igen det som skänker dem Glädje … det som får dem att känna Lycka?

Uppenbarligen är det så. Men sedan var många tvungna att återgå till ”slitet” eller har förlorat sina företag, så allt det försvann ganska snabbt.

Föreställ dig då en värld där man kan/kommer att göra det som skänker en Glädje … det som får en att Skratta … inte bara under helgledigheten … utan i varje vaket ögonblick.

NÄR MÖRKRET BLIVIT FULLKOMLIGT UPPLÖST … SÅ KOMMER DET I SIG ATT FÖRA FRAM/UT DEN STÖRSTA FÖRÄNDRING. Ser ni inte redan förändringar i Naturen på er Planet?

Föreställ er när ALLT mörker är borta … KÄNN skönheten … Upplev inom era Varelser NU, Lättheten av Allting inom Allting.

När också ert finansiella system har brutits ner i småbitar och sopats upp och kastats bort och nya har satts på plats … där de rika inte kan bli rikare och de fattiga inte kan bli fattigare … kommer alla själar att ha sin Gudagivna rätt att leva i Överflöd.

När Jämlikhet för alla … kommer att BETYDA jämlikhet för alla. Förstår du? Med nya system på plats kommer det inte att finnas ett scenario där ”andra” kontrollerar vad du tillåts göra eller vara.

NI … DEN ESSENS AV KÄRLEK SOM NI ÄR … kommer att lysa ur varje por i er hud.

Avundsjuka, hat, girighet och allt av denna typ av lägre Vibrationella nivåer kommer inte att finnas kvar, för de kan inte vistas i den Högre Frekvens som ni är på väg in i.

Mitt hjärta bokstavligen bankar när ni för igenom detta.

Det beror på, Blossom … att Du KÄNNER ENERGIN I VÅR SANNING.

Det här är vad vi menar när vi säger att … ALLT DETTA … som ni upplever NU … är SLUTET på de mörka dagarna på Planeten Jorden.

En fråga. Allt kan vara så förvirrande. Är det inte då som de som väljer att gå in i en Högre Vibration kommer att göra det … men fortfarande vara på Planeten Jorden, och de som inte väljer det kommer att vara kvar i den lägre Vibrationen tills de är redo att ”korsa bron”, men ändå vara på Planeten Jorden?

Så är det.

Så då är det inte slutet på de mörka dagarna på Planeten Jorden, om ni förstår vad jag menar?

Mörkret … nådde en topp av omänsklighet bortom vad allt vad Kärlek i en Högre Vibration överhuvudtaget kunde tänka sig. Ju mer de sjönk in i själviskhet, desto mer upptäckte de att de kunde frodas genom att koka ihop djupare ohyggligheter för att ”stilla sina begär”. Likt många beroenden som fastnar … upptäckte de att de inte hade styrkan att ”fly” från det.

Vi ska utveckla det. Inte alla som kanske ”drogs upp” för att ”gå över” till den mörka sidan … visste vad som hände dem innan det var försent. Många, många, många ”lurades” med falska löften … och sveptes med … av berömmelse och allt som det för med sig.

Användandet av mycket starka droger som erbjöd så mycket … och vi väljer att använda ordet ”droger” här i brist på lämpliga ord av många orsaker … sattes i bruk, kanske under täckmantel av något annat, och skapade omedelbart ett beroende … och gör det fortfarande!

Det kan jämföras med andra beroenden på så sätt att när man väl ”fastnat” kommer man att bokstavligen ”sälja sin själ” för att få nästa fix.

Bisarrt. När ni förde fram orden ”sälja sin själ” … så skuttade mitt hjärta med den energin.

Det här är vad vi försöker visa, Blossom, dig och Var och En … INTE ALLA namn som ni kommer att höra angående dem på Höga positioner, gick villigt in i det som de måste stå ansvariga för. Många gick oavsiktligt, ovetandes, i fällan … eller var tvungna att lyda kraven från de mörka för att rädda familjemedlemmar från att dödas eller torteras.

Mörkrets vägar när det väl har tagit sitt grepp känner inga gränser när det gäller att stilla sina begär.

Så, vi föreslår er att ”FÖRLÅTELSE” måste erbjudas själar som har kommit till det lägsta av det lägsta … kom ihåg … att inte en enda själ … INTE EN ENDA … Käraste själar, har någonsin EGENTLIGEN velat vara där.

WOW. Det var ett lite remarkabelt uttalande.

Betänk detta experiment med en värld av dualitet som ni lever i. Vi låter ER tänka på det en stund, men låt oss ge er detta … Hur många själar valde att vandra den mörka vägen för att ”spela sin roll” så att man kunde få VETA de enorma skillnaderna i dualiteten mellan Kärlek och Hat … Fred och krig … etc?

Som vi tidigare sagt … betänk möjligheten att någon av stort Ljus offrar Sitt Ljus och inträder i denna värld för att följa en väg av största offentliga mörker, för att visa andra det som kommer att röra sig och vakna upp inom var och en … deras SANNING.

Men, vi vet att ni vet att ALLT ÄR SOM DET SKA VARA … och att ALLT ÄR INTE SOM DET VERKAR VARA.

Men tillbaka till ”sälja sin själ” … Jag förstår Verkligen inte hur det går till.

Det kan bokstavligen inte göras. Men, … mycket lockande görs och många löften ges och fullföljs ofta om man går med på att ”följa mörkrets vägar och sedvänjor” och det som krävs av en själ i utbyte för, helt enkelt, berömmelse. Det är ett sinnets mörker som vi inte vill dyka in i eftersom vi tycker om att uppmuntra och lyfta upp, inte trycka ner och bedröva. Vi ska säga att intensivt tunga ceremonier utförs för att få dem att göra så … och att återhämta sig från ett sådant ”Varandetillstånd” kräver mycket komplex … minst sagt … rehabilitering!

Oj, oj, oj … Så, så, så, så mycket som vi inte har en aning om. Det är häpnadsväckande.

Så, just nu, då vi avslutar, låt oss blåsa brisen av vårt stöd och vår Kärlek omkring och in i Var och En.

Vi uppmuntrar er att hålla fast vid era KÄNSLOR AV SANNINGEN. Att fortsätta göra det bästa ni kan i dessa tider … och med det menar vi …

ANDAS IN …. ANDAS UT

ANDAS IN …. ANDAS UT

ANDAS IN …. ANDAS UT.

Då ni säger …

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

Tack så mycket! I tacksamhet. I Kärleksfull Tjänst. JAG ÄR.

När jag läste detta senare, insåg jag att de aldrig besvarade min fråga om slutet för mörkret på Planeten. Kanske nästa gång.

*Nämndes angående ”väntetid” i den senaste kanaliseringen … Borde vi börja sticka en tröja eller en Tehuv?

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...