Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 16:e januari

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 16:e januari

Blossom Goodchild – 16:e januari 2017

 

Hej på er mina vänner. Så många älskade vår ljudkanalisering med Ljusets språk förra veckan. Tack för det. Vad kommer näst på dagordningen?

Välkomna till ALL KÄRLEK och LJUS till ALLA … FRÅN ALLA. Dagarna framöver verkar bra, och informationen som kommer till de på Jorden är verkligen “maxad” skulle vi säga?

Vilken information och på vilket sätt?

Det rena faktum att livet själv trappar upp. Fortare än kvickt kommer det, och tre månader kommer att kännas som om det bara gått några veckor.

Var noga med hur ni tänker, käraste själar, och stoppa direkt de tankar som inte tjänar er. På så sätt kan ni FÖRÄNDRA ER VÄRLD, till en med mycket Starkare Ljus … vi skulle säga … inom ett ögonblick.

Ja, jag förstår det. Jag vet att jag upprepar mig, men jag antar att den ständiga frågan på människornas läppar är, hur man väcker upp dem som fortfarande sover, för det verkar finnas så många omedvetna eller ointresserade … eller som helt enkelt blundar för världens behov “bakom sina glasögon” … Och vi behöver få ombord många fler, för att höja vibrationerna till den nivå som krävs.

Först av allt Blossom, vill vi säga, att detta inte är ett race. Det är ingen brådska, även om du tror att det är det. Det finns ingen tid. Så för oss … utspelas allt helt enkelt på sitt eget Gudomliga sätt.

Titta på ALLT med KUNSKAPEN om … ATT ALLT UPPENBARAS PÅ DESS EGET GUDOMLIGA SÄTT.

Med det i åtanke … kan man släppa allt kämpande och idéerna om att man måste få “detta” gjort i tid … och få ”detta” gjort till då … VARFÖR?

Varför måste allt ske med era regler av tid? Det sätter så mycket press på själarnas själv. Om man bara låter sakerna komma på sitt eget fina sätt … så kan man verkligen njuta av hela processen så mycket mer. Håller du inte med?

Jo, det gör jag. Jag inser att många saker, inte spelar någon roll. Det är verkligen ingen brådska. Ändå ser jag så många som springer hit och dit, och jagar tiden.

Låt livet uppenbaras … som det ska. Genom att låta saker och ting utvecklas på sitt eget sätt, för då får ni också ett bättre resultat.

För de Uppvaknande Själarna. Se tillbaka … se tillbaka Kära Ni, på Uppvaknandet av så många själar. Några som ni minst anade. Sådana saker kan inte forceras eller pressas fram.

När själens ögon betraktar den nya scenen … och när hjärtat längtar efter att få höra en svag viskning av “Kom. Kom och var med mig”… och själen vet att “mig” inte är någon annan än den själv, och får frid … när den känner lättnaden i sitt själv … med det välkommen Hem, som kommer av/i/genom sanningen.

Käraste själar … om och om igen säger vi till er att erkänna er själva. Varför tror ni att vi föreslår det? Varför vill vi försiktigt införa det i ert sätt att tänka? För att … när ni förstått och gör det … kommer ni omedelbart att inse betydelsen!

DET BETYDER ATT SJÄLEN VERKLIGEN BÖRJAR LEVA!

Då finns det inte längre några inskränkningar som håller någon … fastkedjad och bunden till det gamla sättet att tänka.

För det finns nya sätt … Ett nytt sätt att tänka … En nytt sätt att vara … som kommer att visas av människorna på er Planet.

Det kommer inte mer att bara vara på era filmdukar … där ni ser Varelser med Stor Kraft … Stor Styrka … Super Heros … som kan åstadkomma mirakel? Det här är inte karaktärerna på ett ritbord.

DESSA STORA MÄKTIGA VARELSER ÄR NI!

VISSTE ni att ni kan flyga? VISSTE ni att ni kan förflytta berg? VISSTE ni att ni kan göra och skapa vad ni vill … bara genom att ”HA VETSKAP / KUNSKAP”?

Vi har talat många gånger om att HA VETSKAP / KUNSKAP.

VETSKAPEN / KUNSKAPEN INOM ER, om att ni är så mycket mer, än det ni själva tror er vara.

Ja. Jag förstår det och jag vet att du talar sanning. Ändå … Jag vet inte hur man KÄNNER IGEN VETSKAPEN / KUNSKAPEN … i kärnan av min varelse. Hur får jag vetskapen så stark eller tydlig, att jag blir den?

Det är verkligen en bra fråga. Vårt svar blir “genom att tillbringa tid inom dig”. Genom att be om att bli ansluten med den Gudomliga Källan och bli visad vägen. Be att få KÄNNA kraften. Be att få uppleva den. Be att du visas möjligheterna till det.

Ju mer du gör det … desto mer KÄNNER du att det är möjligt … och ju mer tankar av möjlighet som bildas i inom dig … desto närmare kommer det. Därför … ta inte bort något sådant magnifikt, inom och från dig själv.

KRAFTEN INOM ER ÄR ALLSMÄKTIG.

Och vi skulle vilja framhålla… att alla dessa möjligheter … från en djupare VETSKAP om sådana saker … att dessa “saker” endast kan åstadkommas, genom vetskapen att det är av LJUSET SOM NI ÄR … och erkännandet av det … som gör att sådana underverk skall kunna ske.

För inte ens den starkaste kroppsbyggaren kan utföra de otroliga bedrifterna, som de vi talar om … utan att LJUSETS KRAFTER sitter vid ratten.

Ni måste KÄNNA ER SJÄLVA som det LJUS NI ÄR. Så att en tanke med healing till någon annan … gör att läkning kan ske. Genom vetskapen om styrkan i LJUSET SOM NI ÄR.

Så mycket … så mycket mer kan åstadkommas, när man tar sig tid att studera sitt själv, och att koppla upp/in sig till Högre Kraft.

Genom att titta in i en sjö full av vatten … kan ni rengöra den. Tror du oss?

Ja. Det gör jag.

Genom att titta på ett kargt fält … kan ni få säden att växa … endast genom avsikten. Tror du oss?

Ja, det gör jag. Men vi talar säkert om långt fram i tiden, nu!

Detta, Käraste Blossom … de saker vi talar om, har inget att göra med tiden … ingenting alls.

Dessa saker kan hända idag … om någon/när någon … accepterar Kraften inom sig, och vad den kan åstadkomma.

Och vi kan säga … den är i stånd att uträtta allt, till det bättre eller sämre.

Det är därför ni måste ta er tid/ ge er själva tid att … gå inom er/ vara inom, och bli er själva.

DE NI SOM ÄR REN KÄRLEK.

Ni finns i kärnan från DEN GUDOMLIGA KÄLLAN. Ni har så mycket att skapa och åstadkomma för det Högsta Goda, för hela mänskligheten … det Högsta Goda för er Planet … det Högsta Goda för Allt. Tänk på allt som ni som individer kan göra … föreställa er sedan miljontals individer med samma intentioner, av det HÖGSTA GODA FÖR ALLA, för att ändra allt som inte tjänar Planeten.

När ni VET VILKA NI ÄR … behöver ni bara tänka på något underbart, för att se det uppenbaras framför ögonen.

Vi har också ofta talat om vibrationella val. Ert val … av det ena eller det andra sättet. Så enkelt är det. Välj en hög vibration att uppehålla er i … eller en låg … allt appliceras till de tankar ni väljer att tänka.

Ju mer era vibrationer bubblar, hoppar och skuttar av glädje … desto mer vibrationer av samma slag kommer!

Men det är också så att … ju mer era Vibrationer tumlar runt i farhågor gällande er själva och andra … desto mer vibrationer av samma slag kommer.

DET ÄR SÅ DET ÄR. DET ÄR SÅ DET FUNGERAR.

Alla tankar, oavsett omständigheterna, så påverkar de er med fördelar eller nackdelar … Ni väljer.

Men det minsta genombrott av ett dilemma … genom en “positiv tanke” … kommer att sätta igång en uppåtgående spiral. FÖRSTÅ DET … FÖR DET ÄR NYCKELN TILL LYCKAN … I ETT NÖTSKAL!

Tack. Vi behöver alltid påminnas om det.

Och det är allt vi gör … påminner er om allt ni redan vet.

Varför glömmer vi sådant vi gått igenom, gång på gång, på vår Jord?

Med all respekt, den är inte er. Den är inte någons. Den är FRI. Men ändå har hon låtit sig fängslas under en kort period, för att vissa aspekter av upplevelser ska framkomma. Moder Jord, har valt att offra mycket för det Högsta Goda för ALLA. För HON vet också, att det verkligen bara är för upplevelsen som sådan, sedan kan hon gå vidare/ gå igenom, till en annan.

Som med er själva, kära själar, är er jordupplevelse helt enkelt att … det är en upplevelse för er själva och för alla. Det är anledningen till att vi föreslår att ni inte ska ta “allt” för allvarligt. För när denna erfarenhet är över … går ni helt enkelt vidare till en annan … genom ert val. Ni går till en annan och därifrån kan ni gå vidare … till nästa och nästa. Och hela tiden upplever självet bara miljoner olika former. För det finns inget slut … därför … vad annars göra?

Men, går vi djupare in i varje erfarenhet och utvecklas vidare till Ljus, av oss själva?

Valet är ert! Du förstår, Blossom … DU ÄR LJUS. Du kan inte vara något annat. Du kan låtsas vara mörk under en livstid eller tio … för att vilja uppleva det. Ändå blir slutligen ALLT … ALLT BLIR LJUS … DET FINNS INGET ANNAT.

Bara för att få erfarenheten, kan någon välja att vara av något annat än av Ljus. Fast det är ändå bara ett spel man spelar. Det är en roll i en annan pjäs. En förklädnad i en annan film … bara för “nöjets skull” … och, varför inte? Njut av åkturen! Ni väljer vilka berg-och dalbanor, och åkturer att prova på tivolit. Vissa gånger kanske ni återvänder för mer … andra gånger lär man sig omedelbart, att en gång var full tillräckligt.

Oändliga … gränslösa möjligheter … att ta till sig.

Ni kan, under en livstid, nå den Högsta Höjden och vara mycket framgångsrika i alla aspekter av själv. Men om ni så skulle önska … kan er nästa upplevelse bli genom en “VARELSE” med låg självkänsla och olyckliga tankar … bara för kontrasten … bara för upplevelsen.

FÖRSTÅR NI? Det spelar faktiskt ingen roll … det är ett spel!

Det enda som är verkligt är KÄRLEKEN … KÄRLEKEN NI ÄR!

Ni har valt att vara i en fysisk kropp nu … med alla dess utmaningar och vedermödor, och tusen olika scenarier … men ändå … det enda som påverkar kroppen … är ert Sanna väsen … KÄRLEK!

När KÄRLEKEN lämnar er … faller den fysiska kroppen sönder … för den var en farkost för upplevelsen av att vara en människa. Fast, den drivande kraften … DET ENDA som gör att den mänskliga kroppen kan EXISTERA … är KÄRLEK … ENERGIN AV KÄRLEK … för det är allt som finns.

Tänk därför/ VET hur kraftfull KÄRLEKEN ÄR … i sin renaste form. Acceptera sedan att ni är kärleken, i dess mest kraftfulla och renaste form. Det är bara det att ni använder en mänsklig kropp, för att kunna röra er runt i densiteten hos denna Planet.

FÖRSTÅ SEDAN VAD NI ÄR KAPABLA TILL … FÖR DET STÖRSTA GODA AV ALLT … OCH AGERA FÖR DET … VET DET … VAR DET.

Ändra världen på det sättet. Visa sedan andra … inte genom att “trycka ner det i deras halsar” … utan genom att vara ett ödmjukt exempel … av KÄRLEK.

Låt det lysa genom er. Låt dess värme tränga in i själva Varelsen hos var och en ni möter. Låt varje möte bli en möjlighet för att erbjuda er kärlek och ljus, till den djupaste delen i någon annans hjärta. Kan ni säga oss något annat som kunde vara mer meningsfullt?

Många undrar vad deras syften är, medan de har denna Jordiska erfarenhet. Det där! Det är vad det är … Att ge mer och mer kärlek, till alla ni möter.

Ni behöver inte vara “kända” som någon som ger ljus, i era inre kretsar … men det är inte samma sak, som att inte röna framgång. Framgång är … att gå till sängs varje kväll och le, för att man kunnat ge kärlek till alla själar man mött … vare sig det var en, tio eller hundra. Det spelar ingen roll och om ni inte har träffat någon under dagen … tänk på ett kämpande land, och skicka ert kraftfulla ljus till dem som bor där. Sänd ert ljus till det som växer där. Det finns alltid någon eller något, som har behov av mer av er kärlek, och det ger ER EN SÅDAN GLÄDJE att ge den. För att ni vet att ni uppfyller ert syfte.

Det käraste vänner, är framgång. Det käraste vänner, är vad ni kom hit för.

Ni kom hit för att sprida och dela ert ljus … Men nu säger vi till er … som vi gjort många gånger …

UNDERSKATTA INTE ERT KÄRLEKSLJUS.

UNDERSKATTA INTE ER KRAFT.

UNDERSKATTA INTE VILKA NI ÄR. 

FÖR DÅ … SVIKER NI ER SJÄLVA…

Och det så betydelsefullt att ni stärker er själva … och VET att NI tillsammans med er “släkt” är på väg in i ett område, med en upplevelse där ni blir förvånade … där ni upptäcker att begränsningarna försvinner och genom det … kommer ni att upptäcka …

Nå … håll bara i hatten!

Underbart … Tack killar. Till nästa gång … skickar Jag/ skickar vi er … så mycket Kärlek, Ljus, Skratt och Gyllene Strålar, från våra hjärtan till era. Med kärlek och tack.

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

You may also like...