Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 21 mars 2021

 

Den Galaktiska Ljusfederationen genom Blossom Goodchild 21 mars 2021

Blossom: Tjenamoss, grabbar! Hur är det hos er?

GFL: Hälsningar Blossom och till alla ni som bor på Jordplanet, för vare sig man känner till oss eller inte … så når vår Kärlek ändå fram.

Blossom: Jag är säker på att den gör det. En fråga av många är … ”Hur ser det ut angående Tillkännagivandet? Finns det fortfarande något?

GFL: Verkligen. För de Stora förändringar som ska ske, beror på detta. För då … när en fråga av sådan betydelse kommer fram … blir det STOR SPELVÄNDARE.

Blossom: Så, av en “sådan betydelse” innebär bara en enda sak?

GFL: Ja.

Blossom: Att det måste vara en Enorm en, antar jag, något som ingen ännu har ”hört talas om”/ inte avslöjats?

GFL: Initialt kommer det att ske ett Uppvaknande hos många av de som sover. Inte alla … för det kommer att finnas de som föredrar att ”ignorera” det som avslöjas, på grund av att de är oförmögna att få tillgång till verkligheten av ”Det som blir” och ”Det som följer av det.”

GFL: Men som du vet, och som du förstår … så kan vi inte avslöja det. Det skulle inte alls vara lämpligt.

Blossom: Jag förstår det, men, skulle ni kunna berätta för oss, om det är något som de som går ner i kaninhålen kanske redan är medvetna om?

GFL: Nej.

Blossom: Bisarrt. Vad i hela världen kan det vara? För till och med jag går ner i en labyrint av virrvarr, och undrar nu hur mycket djupare det här kan gå?

GFL: Åh! Mycket djupare, Blossom.

Blossom: Och ni avslöjade för ett tag sedan att det skulle meddelas av en ”överraskningsgäst” eller någon liknande formulering.

GFL: Det är så. Så kommer det att bli.

Blossom: Är det gästen som orsakar chocken? Eller är det vad gästen har att säga?

GFL: Både och.

Blossom: Kommer vi att behöva vänta länge till? Jag vet att datum är nej nej för oss ännu, men har det hållits tillbaka i flera år? Månader? Dagar?

GFL: Det har hållits tillbaka på grund av oväntade bakslag. Som vi återigen inte kan berätta om.

GFL: Men … varje dag för er närmare.

Blossom: Oavsett hur man än ser det … så är det så! Energin hos själarna här nere reduceras hos så många. Väntetiden, gissandet … osäkerheten … om … allt. Vi gör vårt bästa, men ändå, vissa dagar finns det en nedslående känsla i hjärtat.

GFL: Då under sådana dagar, upprepa mantrat oftare.

GFL: DET TAR ER UR DET.

GFL: DET KOMMER ATT TA ER IGENOM … NU OCH FÖR EVIGT.

Blossom: Jag känner att allt jag har att berätta, har jag redan sagt förut och jag gillar det inte! Vad sägs om Monoliterna, vad händer med dem?

GFL: De finns alla på plats.

Blossom: WOW. Det var oväntat.

GFL: Detta betyder inte att de är redo för ’action’ … ännu. Men det är nödvändigt för dem att ”röra” sig … in i/genom … Jordens magnetfält, för att stärka sin struktur.

GFL: Genom denna metod kan de sedan ansluta till varandra … ”under jorden” … via ”anslutningsvägar” … som i sin tur tillåter dem att ansluta och kommunicera med varandra … som förberedelse för när de är ”Klara.”

Blossom: Klara?

GFL: Ja, Blossom.

Blossom: Att starta?

GFL: Så att säga.

Blossom: Kan ni utveckla det? Har de, till exempel, något att göra med tillkännagivandet?

GFL: På visst sätt. För det kommer att ske en serie händelser, och det är nödvändigt att deras ”ordning” är exakt så som man räknat med.

GFL: Föreställ dig en apparat som man uppfinner för skojs skull. Den kanske ”sätts igång” genom att en boll rullar ner i rören som i sin tur … stöter emot något man medvetet placerat i dess väg … som i sin tur … stöter till något annat … en annan rörelse börjar osv … förstår du?

Blossom: Ja, jag förstår vad ni menar. Så är tillkännagivandet triggern?

GFL: Ja. Fast vi vill säga att varje ”rörelse” har nödvändiga ”luckor/uppehåll” däremellan. Det måste vara så och du kommer att förstå varför, när de “faller på plats”.

Blossom: För att vara ärlig … att bara få bollen i rullning räcker för de flesta av oss!

GFL: Det kommer, Blossom … Det kommer.

GFL: De STARKASTE AV DE STARKA betyder inte bara sättet man skiner sitt Ljus på. Man måste vara stark i alla aspekter av detta spel … tålamod inkluderat.

Blossom: Jag vet. Ändå tycker många att deras tålamod nästan sinat. Inget att göra åt det!

GFL: Jo. Det det går. Fortsätt bygga upp er Styrka i Sanning och Ljus och Beslutsamhet och Visdom och Tillit och Syfte och … och … och …

GFL: Förstår ni, Kära Ni? Vi känner att ni gör det, men det kan ändå vara tröttande.

GFL: NU … då ni känner att det inte finns något ni kan göra … är tiden då allt kan göras … genom att förbereda er … och göra er redo.

Blossom: Ni har sagt det och vi känner att vi gör det.

GFL: DET GÖR NI.

GFL: Er uppgift i dessa dagar är …

GFL: Att vara vaksamma …

GFL: Att vara på toppen av spelet … för att hålla ert Ljus skinande …

GFL: Att fortsätta upprepa Mantrat …

GFL: Att VETA att ni inte är ensamma när ni känner er det …

GFL: Att inte låta självupptagenhet uppsluka er genom denna väntan …

GFL: Om ett maraton ni hade tränat för blev uppskjutet … skulle ni då luta er tillbaka, äta och bli en ”klump”?

Blossom: HaHa! Klump! Jag vet inte varför, men det ordet låter kul när det kommer från er.

GFL: Fast det finns i ditt ordförråd, Blossom. Så skulle du det? Verkligen inte. Du skulle fortsätta träna … fortsätta springa … fortsätt och fortsätta … för att ”få till det” … för att du närsomhelst kunde få höra att det var dags ”igen” … och då skulle det inte båda gott för dig.

Blossom: Japp. Vi förstår. Vi är bara trötta för tillfället. Nå, många är det. Naturligtvis kan jag inte tala för alla. Vi kommer naturligtvis att fortsätta! Så tillbaka till monoliterna, om jag får be? Det jag tänker, och vi kanske har berört detta, är att de har att göra med ’HÄNDELSEN’. Vilken ”händelse” då kan man med all rätt fråga? Den STORA! Den som kan involvera en Solblixt och en ENORM KÄRLEKSVÅG som omsluter hela planeten, och höjer vibrationen oerhört. Ni vet … den!

GFL: Det är korrekt. Själva ”blixten” i sig när den lämnar Solen … kommer att trigga några av dem … vi vill säga … huvudkretsarna/brytarna … som i sin tur kommer att kopplas energetiskt till alla andra, för de är alla … redo … på plats. Alla är redo och sammankopplade via sina banor.

Blossom: Fast, vad är deras roll? Vad händer när detta sker?

GFL: De har mycket Kraft … mer än du eller någon annans på Jorde kan förstå. När de ”tänds”, när de ”aktiveras” … och kommer in i ”spelet” … så kommer deras ENERGI att möjliggöra en enorm Magnetisk, Energetisk, Elektrisk Våg … av både Ljud och Rörelse.

Blossom: Vågar jag fråga om ”rörelsedelen”?

GFL: Den tar din älskade Planet till en Högre Dimension.

Blossom: Det var vad jag trodde ni skulle säga.

GFL: Detta kan bara ske när ALLT FINNS PÅ PLATS.

GFL: Så även om vi säger att ”strukturerna” är ”klara” … så är de inte programmerade för något särskilt datum. De är programmerade för när allt kommit i linje.

Blossom: Så då kommer “Händelsen”, det vill säga solblixten, bara att ske … oavsett vad som än medföljer detta schabrak … när allt är på plats?

GFL: Ja. Vi kan inte börja förklara det enorma i det här. Det är absolut nödvändigt att de Jordiska strategierna finns på plats … tillsammans med vissa Planetariska/ Stjärnors anslutningar … för att ALLT ska komma samman i DENNA GUDOMLIGA PLAN. För att det MÖRKA SKA UPPHÖRA och att BÖRJAN AV LJUSETS VÄRLD ska flöda på plats. Som du kan föreställa dig Blossom … så är komplexiteten i denna Plan, långt ifrån en ”promenad i parken.”

Blossom: Japp … För att vara ärlig, så kan jag inte ens börja föreställa mig. Det är därför, antar jag … vi måste fortsätta att ha TILLIT, och det enda som gör det möjligt för mig, är att mitt hjärta VET att detta faktiskt är SANT. Ibland ifrågasätter vårt ego allt detta … naturligtvis … för mycket av det låter helt galet. Sedan kommer jag ihåg, att miljoner känner samma sak som jag. DET MÅSTE VARA SANNING. Vi läste det inte i en tidning … vi bara visste det inombords. Något vi tog med oss från vårt Hem.

GFL: Korrekt, Blossom. Det är din Sanning.

Blossom: Det är känt att Sanningar kan ändras.

GFL: En Sanning … när man blir klokare och mer accepterande till en Större Sanning, då kan den förändras. Fast den Större Sanningen kvarstår … och är alltid och för evigt DEN STÖRRE SANNINGEN.

Blossom: Ni vet att för många år sedan, blev jag så förvirrad när ni pratade med mig om ’Sanningen’ och ens egen Sanning, etc, och jag tappade det helt. Nu spikade ni det i en enda mening.

GFL: Fast, då … skulle detta inte ha varit din Sanning.

Blossom: Jag tycker inte det verkar vara så komplicerat.

GFL: NU.

Blossom: Jag tar ert ord för det. Så … då skulle budskapet idag vara att fortsätta vara tålmodig?

GFL: När du säger att det är tålamodsprövande … vad menar du?

Blossom: Väntan på tillkännagivandet eller något som rockar världen, vilket tar så mycket längre tid än någon av oss kunde föreställa sig.

GFL: Men för att vara tålmodig … allt man behöver göra är att ta några djupa andetag och le … och sjunga … och göra allt som håller Vibrationen Hög. För tillräckligt snart … blir det ”Rocking all over the World”.

Blossom: Vad? Hela Status Quo?

GFL: Vi förstår skämtet på grund av att vi kan ”tankeläsa”.

Blossom: Mm! Jag undrar om alla andra förstår det *. Ni vet att vi gör så gott vi kan. Ni vet att vi är tacksamma för att ni hjälpte oss att hålla oss kvar ombord. Ni vet att ’Vi fattar det här’ … och ni vet att när allt börjar … så kommer vi antagligen att gnälla och stånka över … att inte kunna få en paus. Hallå, kära jag … vi Människor … ni måste Älska oss.

GFL: Utan tvekan … VI GÖR DET.

Blossom: JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

* Rocking over the world ’är en berömd låt av gruppen’ Status Quo ’. (För de som inte förstod skämtet!)

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...