Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 9 Juni 2016

blossom-blog-new-short-1

Federationen av Ljus, via Blossom Goodchild

9 Juni 2016

 

 

Blossom: Hej! Förra veckans pratstund var rätt häpnadsväckande för många. Jag accepterar helt vad ni sa. Ändå betyder det inte nödvändigtvis att jag förstår det. Vid slutet av dagen … KÄNNER JAG att det egentligen inte spelar någon roll VAD vi förstår. Vad det betyder är att vi ÄLSKAR och KÄNNER OSS ÄLSKADE. För mig, att vara här på planeten handlar inte bara om att lyfta dess Vibration till en Högre/Bättre plats, det handlar också om att ”hitta mig själv.”

”Guden själv” i mig.

 

Federationen av Ljus: Det största hjärtliga välkomnandet till dig idag. Till Var och En som följer sin väg och agerar på det som återförenar dem med just detta … deras Guds-Jag.

 

B: Ett intressant ord som …”Gud”. Värmer och lugnar och lyfter upp mångas hjärtan och stänger av sinnet på så många andra. Jag antar att jag ser på Gud som Källa /Kärlek. Det blir mer meningsfullt för mig, som växt upp i en katolsk (kloster internatskola, stark katolsk fader) ordet ”Gud” stängde också av MIG en under lång tid. Fastän nu, är jag mycket mer bekväm med det.

 

F a L: Det är faktiskt bara ett ”ord”. Helt enkelt ett ord. Och ändå, ord har kodning. De har Ljudvibration i sig och även om som ni säger, många är inte i samklang med det ordet … det genljuder ännu på en mycket Hög Vibration.

 

Ändå, det är bara ett ord, eller hur? Jag kommer ihåg att ’White Cloud’ säger en gång att det inte skulle spela någon roll om ”strumpsticka” var ordet för Gud. Det är KÄNSLAN av det. Intentionen bakom det gör vad det är.

 

Och naturligtvis känns det logiskt också. Vissa ord kan vara ganska motbjudande för örat … genom Ljudvibrationen som de bär … och ändå, om detta samma ord som uttrycks kommer från en ”annan plats” av hjärtat … förseelsen kan inte/har inte tagits.

 

Vilket ord föredrar ni att använda för ”Gud?” Beroende på vad man tror Gud är?

 

Frågar du oss två frågor?

 

Jag antar att jag gör det, ja.

 

Först då, ordet … till förmån för dem på Jorden … det VI väljer, skulle vara ”Jahve”.

 

Långt ut. Det kom från ingenstans. Jag har hört det någonstans i mitt avlägsna minne, ändå, kan inte säga på stående fot, att jag vet mycket om det. Jag är så frestad att Googla på det detta ögonblick. Ändå, ska jag avstå, för att se vad ni har att säga om det och sedan jämföra er version med den ”Allsmäktiga Google”. Vad roligt!

 

Yahwe … Är de mest Ärade Ultimata. Det är det mest Högsta vördade. Det är det Givande och det Mottagande. Det är det som strömmar ut från den djupaste platsen av Ens varelse. Det är ALLT SOM ÄR. DET ÄR DEN HÖGSTA VIBRATIONEN AV KÄRLEK SOM EXISTERAR.

 

Ja, ni ser … mitt sinne gick till att vara en ”VARELSE.” Det är där en hel del förvirring ligger. Att vara uppväxt till att vara katolik, det tog mig en lång tid av sökande att bli av med föreställning att GUD är/var en man. Eller att åtminstone presenteras i en mänsklig form. Så jag tänkte när man talar om Yahwe, skulle ni säga ”Han är.”

 

Ett omedelbart missförstånd. Han, hon vi, oss, du … Yahwe representerar ALLT ändå INGET av dessa saker. DEN/DET har inget kön. Det är inte gynnsamt för någon eller något, för det är Alla och Allting.

 

Detta förstår jag. Jag accepterar också att DET inte är ”Där uppe” … det är inom mig. Det finns ÖVERALLT. Det måste det vara … om det är ALLTING. Men, som jag säger, fortfarande uppenbarligen förstår jag det inte, för jag ”går fortfarande och letar efter det” … Där uppe … Där ute och Där inne! Genom kunskap accepterar jag att JAG HAR funnit det … för DET ÄR JAG. Ändå, KÄNNS det inte nödvändigt som att jag har det. Jag gissar att jag väntar på den där ”Ljusshowen!” Inte på himlen, jag tänker inte så mycket på det längre, men med insidan av mig.

 

Vilken typ av Ljusshow?

 

Den som många har upplevt. Den där de är I det Ljusaste Ljuset och Gud (?) talar till dem. Eller de bara KÄNNER den mest lycksaliga Frid, om så bara för för några korta ögonblick. Det måste vara den ’coolaste’ saken att uppleva, och hjälpa en att hålla fast vid SANNINGEN.

 

Vilken Sanning?

 

Och … vi är utanför!! Sanningen inom mig som KÄNNER TILL detta Ljus. Detta HELIGA VARANDE som JAG ÄR en del av.

 

Så vad är det Blossom, som gör att du KÄNNER att du inte vet det?

 

Därför att andra har haft en mycket mer djupgående upplevelse av det. Min KÄNSLA av Glädje och Kärlek (till det bästa av min förmåga) är stor, ändå är vi inte alltid (dumt) som söker den där glasyren på tårtan?

 

Varför tror du att det är så?

 

Du, berätta för mig! Snälla … tack.

 

Det beror på att deras upplevelse av själv var redo för det vid den tidpunkten.

 

Mina känslor är att många är redo för det. Jag menar … på vilket sätt redo? Jag tror att vi har varit på den här vägen förut, och vi kom förmodligen till en återvändsgränd! … …   … … Intressant! Vi har kommit till en blank/oskriven. Säkerligen inte på grund av att jag sa ”vi kom till en återvändsgränd?”

 

Nej. Bara vårt lilla … ska vi säga ”spratt” (?) och för att ge dig lite tid att tänka.

 

  1. Låt mig uttrycka det på ett annat sätt för praktiska ändamål. Varför, till exempel är jag inte redo?

 

Du är det.

 

Sedan?

 

Berätta vilken skillnad det skulle göra för dig?

 

Jag känner … en stor en! Ibland har jag lite förekomster av detta slag, antingen vaken eller sovande … och det hjälper mig att känna att jag är på rätt spår. Så därför skulle en STOR DRABBNING sätta upp mig för livet. Som det verkar göra för andra.

 

Har inte de som har upplevt detta också uppgivit att de önskar att de kunde uppleva/känna det igen, då de är frustrerade att de inte kan?

 

Väldigt mycket så.

 

Där är du då.

 

Var? Förlåt. Jag köper Det inte, med all respekt. Faktiskt jag börjar bli lite vilse. Det är så svårt att stanna på spåret i dessa sessioner ibland … vilket kan vara lite frustrerande för mig och läsarna. Förstå mig inte fel! Jag tänker inte ha en ’pop’ på er … bara säga. Jag är fortfarande i ett perfekt bra/flödande tillstånd av Varande. Vart ska vi gå från här?

 

Låt oss igen försöka att förklara DET som du söker efter. Den ULTIMATA UPPLEVELSEN för att få dig att KÄNNA att du har ”knäckt det” … är där för dig … när du är redo … när som helst. Du säger … vi säger … du är klar. DU ÄR. Alla är redo vid varje given tidpunkt. Du behöver bara VETA DET.

 

Mitt argument är då … att många som HAR haft upplevelsen inte nödvändigtvis VISSTE det.

 

Hur vet du det?

 

Det gör jag inte. Så hur gör jag för att VETA att jag är redo, när jag redan KÄNNER att jag redan VET ATT JAG ÄR?

 

Låt oss ställa en fråga. KÄNNER du att du behöver det?

 

Nej. Jag skulle bara TYCKA OM DET. Jag menar, skulle inte alla det?

 

Alla kan ha det. För alla är det.

 

Ja, JAG FATTAR ALLT DET DÄR. Och jag förstår anledningen att ni fortsätter säga det här till oss, det är eftersom ni behöver upprepa det tills vi fattar det. För det finns inga andra sätt att förklara det. Ändå fattar jag det fortfarande inte. Jag menar, jag gör det… Jag förstår konceptet … Jag bara inte KÄNNER det.

 

Kanske … du bara inte VET det … inom den del av det som du väljer att leva av dig själv i detta ögonblick. I denna livstid … i denna kroppslighet.

 

Förutsatt att ni menar ”VET DET” i dess fullhet. I MIN helhet. Hur kommer det sig att vi kämpar med det? Jag menar … varför har vi bara tillgång till en så liten, fjuttig, minut del av allt som vi är? Allt som vi vet i denna mänskliga form? Vad handlar det om?

 

Det handlar om ”upplevelsen” av själv. Det handlar om att komma tillbaka till VETSKAPEN om det som du VET.

I ditt återupptäckta själv – medvetenhet i sin helhet .. Du ser det. Du accepterar det. Du bekräftar det om igen för vad det är. Det KÄNNS nytt och du undrar om det. Du KÄNNER GLÄDJE … genom det … på grund av det … Du UPPSKATTAR IT/DU för vad IT/DU är. För du kan känna igen det när du kommer tillbaka till det och ändå, samtidigt … se det för första gången som till VAD DET ÄR i motsats till har alltid VARIT det.

 

Så poängen med att inte komma ihåg i denna kroppslighet är att ”uppleva” oss själva och ALLT som vi är … som vi åter-minns VEM vi är, och vad den VEM är kapabel till. Om vi var bara alltid IT skulle vi verkligen inte veta vad IT är, eftersom vi inte hade upplevt kontrasten. Så genom att uppleva kontrasten i sin ”multi-trillion” i diverse format får vi VETA SANNINGEN om VEM VI VERKLIGEN ÄR när vi inte ÄR motsättningen av den/vår SANNING. Genom George fick jag det.

 

Märket är stolt fäst på dig.

 

Den (the One) för uthållighet jag talade om förra veckan?

 

Ja, för se vart den har fått dig och naturligtvis, utan att blåsa i din trumpet, har de fått många andra till samma plats också.

 

Blåsa bort!

 

Så … ju mer djupt du ”BÖRJAR” att förstå att du ”helt enkelt ” slingrar in dig i … desto snabbare blir din förståelse förstådd.

 

Låt oss gå tillbaka till ’boll i snöre’ analogin, som vi talade om förra gången. Men, låt oss denna gång föreställa oss att hela ’snör-bollen’ (och hur lång är en boll av snöre?) är utrullad … helt till den yttersta gränsen av sig själv. Hela vägen längs det snöret av ”erfarenheter” på nivåer av grader av själv. Den ena änden som började nystas av, är kanske på en nivå av 1, och den andra änden är DET ULTIMATA RENA KÄRLEKEN SOM ÄR. Låt oss beskriva det som 10.

 

Så som 10 … börjar att återkalla/rekyl sig själv tillbaka in i bollen som den var … upplever den sig själv som HEL igen. Den återtar/åter möter sig själv, TILLBAKA TILL sin slutliga position och kommer ihåg sig själv när den gör så. När den kommer närmare sin fullkomlighet, BLIR den mer av sig själv. Alla de ”saker” som du ”tror” att du inte är …blir NU saker som du är. Ju längre ’snör-bollen’ lindas tillbaka in i sitt ursprung. Hjälper det här dig?

 

Ja. Till en grad. Ändå, det tillåter många frågor att dyka upp.

 

Som de alltid gör. Ska vi lämna det för idag och säga … fortsättning följer.

 

Det skulle vara mest tillfredsställande. Jag kommer nu att Googla på ”Yahwe” . Kanske ska jag börja kanalisera Google! I så väldigt mycket Kärlek för dessa lektioner.

 

Slut på sessionen.

 

 

 

 

 

 

*Yahweh. The most apt one for me and there are many explanations is … I AM.

The Federation of Light: June 9, 2016, channeled by Blossom Goodchild at http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG278june9.html

Source Link: Blossom Goodchild: Federation of Light

 

Du gillar kanske också...