Den Galaktiska Ljusfederationen via Garrith Lamanov El Melchizedek 21 november

GALACTIC FEDERATION OF LIGHT

Den Galaktiska Ljusfederationen 

Via Garrith Lamanov El Melchizedek

21 november 2015

 

 

En ökande mängd skepp har synts över hela världen och bevittnas av många som har haft möjlighet att fånga dem på bild och videofilm, för att sedan dela med sig av dem med resten av världen.

Det är viktigt att veta att dessa videofilmer tilläts av oss i den Galaktiska Ljusfederationens Råd, eftersom vi är medvetna om att genom att gradvis visa oss själva och våra skepp, medan dessa videofilmer når ert Internet, blir det möjligt för oss att börja visa oss globalt och ta kontakt med er.

Genom att göra detta successivt, låter vi mänskligheten bli mer öppen för vad som utspelas utan att bli överväldigade, eftersom det kan orsaka global panik i tron att det är en invasion, vilket inte är vår avsikt.

Vi fortsätter att övervaka allt som sker på Jorden och allt som döljer sig i de djupa hemliga korridorerna eller i regeringarnas etablissemang, där de mörka har förlorat sitt grepp om den här planeten, eftersom det inte finns någon plats att gömma sig på där vi inte kan hitta dem.

De mörka är medvetna om att de är på väg mot sin egen undergång. De har fått amnesti och ändå fortsätter en del av dem att framhärda i sina ansträngningar, trots att de fick chansen till en fredlig reträtt, vilket de accepterade. Det är endast ett fåtal kvar som fortsätter att hålla fast vid makten och kontrollen över affärer på Jorden.

När dessa mörka hantlangare möter våra ljusstyrkor, som arbetar mycket hårt för att skapa fred, överflöd och välstånd för mänskligheten, kan vi försäkra er om att det inte kommer att bli några explosioner av atombomber eller kärnvapen, eller någon ny världsordning som de mörka så länge har planerat för. Det kommer en tid när vapnen inte längre kommer att fungera.

Vi är nu stationerade och positionerade med våra skepp inom er atmosfär i väntan på att vi ska kunna ta kontakt med er.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...