Den Galaktiska Ljusfederationen via Inger Norén – Vaccin avslöjanden, 22 oktober 2021

 

Den Galaktiska Ljusfederationen via Inger Norén

22 oktober 2021

 

Detta är en varning för människornas användning av så kallade vacciner. I den nya vågen av covidvirus har forskarna tagit fram ett nytt vaccin kombinerat med de tidigare influensavirus och gjort detta vaccin flera gånger starkare är tidigare. Detta vaccin, som de kallar det är det sista massförstörelsevapnet som de kommer att producera för befolkningen för att vara säkra på att många människor kommer att avlida på grund av biverkningar och sjukdom. Många människor kommer att lämna Jorden till andra sidan väven och lika många kommer att placeras i andra lägre dimensioner utan deras vetskap. Detta är något som många människor väljer för sin egen del och det är deras resa mot utveckling med att lämna Jorden för vidare utveckling på andra sidan väven.

Det kommer att gå ut ett meddelande om vad dessa vacciner innehåller för substanser och vilken effekt dessa har på folket och det är av stor vikt att så många som möjligt läser dessa meddelanden. Effekten är förödande och många människor kommer att lida med svåra biverkningar av dessa så kallade vaccin. Detta är en del av de avslöjanden som kommer under denna månad. Människorna är mogna nu för att få reda på vad som sker och har skett från de mörka under experimentets tid. Mycket har kunnat förhindrats med Galaktiska Federationen och Alliansens hjälp, men människorna själva måste ta tag i sin övertygelse om att denna planet tillhör människorna och börja slåss för att få den tillbaka. Det är alldeles för många omänskliga varelser som fortfarande tror att det är deras planet och vill få bort så många människor som möjligt från denna planet för sin egen vinning.

Arbetet med att försöka minska antalet mörka varelser är ett gigantiskt uppdrag. De är i betydligt större antal än människorna och de har kommit i mänsklig skepnad. Ljuset har visserligen segrat men det är mycket kvar som måste upp i ljuset för att belysas för människorna och förlåtas som något som har hänt i det förgångna. Tyvärr är det alltför få ljusarbetare som får dra ett väldigt stort lass för hela mänskligheten med att försöka höja hela befolkningen till en högre vibration och dimension. Det är väldigt tröttsamt och därför är det så viktigt att så många som möjligt börjar vakna för att förstå allvaret i att kämpa för denna vackra planet. Många är det från andra stjärnsystem som hjälper med ljus och energier för att ge styrka och mod till alla människor för att på det sättet höja befolkningen till en högre vibration och en ljusare värld att leva i. Alla måste bidra för att denna mörka period ska gå till historien som en tid med stora experiment för att lära människorna att känna kärlek och medkänsla för sig själva och varandra. Denna tid är snart en tid i det förgångna för en ny tid i kärlek, ljus och sanning för alla på denna planet.

Den Galaktiska Ljusfederationen

 

Stort tack i kärlek jag tjänar. Jag Är

 

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

You may also like...