Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Frihet att Skapa Din Verklighet, 20 oktober, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Tja, låt oss fortsätta att ”bygga byggnaden” för den nya världen av den femte dimensionen.

Och nästa “block” som ska läggas i dess grund kommer att vara den fria viljans lag.

Hur kan du visualisera det?

Alla kommer att göra det på sitt eget sätt, men återigen bör den rådande energin bli Energin av Ovillkorlig Kärlek som utesluter kraft, våld, kontroll, personlighetsförnedring som är typisk för den tredje dimensionens värld.

Du kan föreställa dig människor som ägnar sig åt sin favoritaktivitet.

Eftersom det är den sak som valdes av ens själ, ger denna sysselsättning en glädje av kreativitet och tillfredsställelse.

Man blir helt absorberad av det utan att märka tidstakten.

Man tänker på hur ens kreativitet kan vara till nytta för människor.

En sådan person gör de saker som DE verkligen älskar, inte de saker de en gång var tvungna att göra med våld – för att försörja sig, för att hävda sig i samhället eller följa mönstren för “framgång” i den tredje dimensionens värld.

De visar sin fria vilja och deras själ triumferar, och deras hjärta fylls av värme.

Du kan förvandla visualiseringen av denna lag till ett roligt spel.

Om du till exempel ser ett sorgligt eller trött ansikte hos en butiksassistent på jobbet kan du fylla den här personen med Uppstigningens energi och sedan föreställa dig att de är ganska annorlunda-glada, vänliga, leende, djupt hängivna till sitt arbete och glädje åt varje kund som kommer till deras butik.

Detsamma kan göras mot taxi- och busschaufförer, anställda på olika företag, dina kollegor – med ett ord, till alla personer du stöter på på vägen.

Och det kommer inte att vara ett ingrepp i deras privatliv eller deras energiutrymme.

I det här fallet kommer du bara att dela med dig av din kunskap om universallagen om den fria viljan och den energi den förmedlar.

Men varje person är fri att antingen acceptera din gåva eller att förkasta den.

Den vars vibrationer tillåter det kommer att acceptera det med glädje och du kommer att se hur denna person kommer att förändras innför dina ögon och tacksamt absorberar energin från höga vibrationer som skickas till dem.

Medan de som inte tror sig behöva detta, kommer att avvisa din Gåva ibland till och med visa aggression – så främmande och smärtsam kommer den gudomliga energin som sänds ut av dig att tyckas för dem.

Och du borde vara beredd på detta, min kära.

Även om det är oväntat för er, är detta också manifestationen av den Fria Viljan som finns i den nuvarande tredje dimensionens värld, i alla fall.

Dessutom, glöm inte hur många varelser det finns på jorden som inte har den gudomliga själen som förkroppsligas som människor.

Jag tror att de flesta av de som läser det här meddelandet redan har lärt sig att känna människors vibrationer åtminstone intuitivt, vilket kommer att rädda dig från många misstag och besvikelser och sedan kommer ditt spel om att skapa samhället av glada och fria människor att ge dig många trevliga stunder .

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Far-Absolut talade till digF

You may also like...