Meddelande från Agartha via Inger Norén 23 oktober 2021

 

Vi i Agartha via Inger Norén

23 oktober 2021

 

Det är stor oro på Jorden och människorna är så fruktansvärt rädda för virus, vaccin och det som utspelar sig mer och mer i avslöjandena.

Vi i Agartha är ändå så väldigt lugna och trygga med att allt är som det ska vara. Vi har sådan tillit till den Gudomliga planen som är beräknad på ett sätt som avser det allra bästa för folket. Den är gudomlig och välsignad av vår Herre för att ge den absolut säkraste utvecklingen för planeten och som även omfattar oss i de inre rikena på Jorden.

Vi i Agartha är de som håller ett öga på allt som händer på Jordens yta och det gäller naturen, människorna och de vilda djuren. Mycket har blivit skövlat och nedsmutsat men detta är något som kommer att åtgärdas av människorna själva och kanske med lite hjälp från de galaktiker som ligger strax utanför atmosfären. Jorden kommer att bli ett paradis för oss alla. Det tvivlar vi inte på. Däremot kommer det att bli turbulent ett tag när mycket exponeras för folket om vad som har skett i detta experiment som var nödvändigt för människornas utveckling.

Vi vill att ni människor som är våra kusiner på Jorden ska veta att vi är med er och ber för en skonsam övergång till den femte dimensionen och att vi ser fram emot att få träffa er igen som vi har gjort tidigare för länge sedan. Vi älskar och respekterar er alla på Jordens yta.

Vi i Agartha

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...