Den Galaktiska Ljusfederationen via Inger Noren – Virus effekt, 28 juni, 2022

Galaktiska Ljusfederationen

 

Du fick nyligen ett meddelande av oss angående vaccin bland annat och nu skulle vi vilja ge lite mer information om detta.

Det har framkommit att de nya vaccinerna som nu har tagits fram för att bekämpa omikron som är den nya varianten av Covid. Det har sagts att den inte är så allvarlig men väldigt smittsam vilket inte är riktigt sant. Detta virus är väldigt smittsamt och allvarligare än man har trott. Därför har man tillsatt ämnen i vaccinet för detta virus med alltmer farliga substanser. Många är de människor som är villiga att ta dessa vaccin med en tro på överheten om att de måste vara med i utvecklingen för virus och andra allvarliga sjukdomar. Det överheten inte har räknat med är att det är dessa människor eller varelser som inte är rena människor som tar dessa vaccin, vilket kan innebära att väldigt många av de mörka varelser som lever på Jorden i mänsklig skepnad kommer att elimineras och därför minskas i antal i jämfört med rena människor.

Det är en utveckling som kan bli en stark orsak till att allt går väldigt mycket fortare och människorna kan få en väldigt stor hjälp från de ljusvarelser som finns i Universum och som skickar mycket ljus till människorna för att stärka och uppmuntra. Många ljusarbetare har även givit av sitt ljus till de mörka varelser och som resulterat i att dessa mörka nu hjälper mänskligheten i stället för att skada och utföra svåra handlingar. Kärleken har sådan kraft av ljuset och det är något som dessa mörka har fått erfara med ljusarbetarnas ljus i stället för dömande för det onda de har gjort.

Det har verkligen gått framåt med arbetet för uppstigningen och allt fler människor har höjt sin medvetenhet till den fjärde dimensionen för att så småningom börja leva ett annat liv som innebär ett annat sätt att tänka och skapa för sig själva med en frihet som människorna aldrig har upplevt tidigare. Detta är vad som kommer inom kort och mycket mer av mirakler som inträffar med så mycket lättare tillvaro för alla. Styrkan finns och avsikten med att ta planeten tillbaka finns också. Människorna har visat att det är deras planet och kommer att få många av de mörka med sig i sin kamp för planeten. Aldrig har kärleken och respekten för människornas avsikt med att denna planet är något som alla i hela Universum kommer att få ta del av och glädjas av i ett samarbete mellan alla planeter i denna galax.

Galaktiska Ljusfederationen

Stort tack och i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Du gillar kanske också...