Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 juni 2022

 

Juli månad 2022 – Energier och Ert Syfte

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt angelägna om att se vad ni gör med energierna som kommer in under juli månad. Juli kommer att bli en så avgörande månad i utvecklingen av medvetande där på planeten Jorden, eftersom ni kommer att få så mycket stöd för att få tillgång till mer av er känsla av ert syfte i denna livstid. Och de av er som har vetat vad ert syfte är i denna livstid kommer att få stöd när det gäller att främja dessa strävanden. Även om ni tror att ni vet vad ert syfte är i denna livstid, har vi nyheter för er. Ni har inte bara ett syfte med att vara där; ni har många. Allt mer av ert syfte med att vara där, eller era syften med att vara där, kommer att avslöjas för er i juli månad 2022.

Ni har fått större tillgång till era andliga gåvor och förmågor, och ni har fått hjälp med att rena och rensa era tre nedre chakran, och nu är det dags att göra något med juni månads underbara energier. Och kom ihåg, juni var också en månad då allt fler och fler människor än vanligt där på jorden vaknade upp till sanningen om vilka de verkligen är. Så det är den perfekta tiden för alla människor att få tillgång till mer av sin känsla av syfte, och det är också den perfekta tiden för människor att få fler möjligheter att dela vad de har att dela med resten av mänskligheten. Med andra ord, ni kanske vet vad ert syfte är, men ni kanske inte alltid känner att ni kan göra något åt ​​vad det är ni vill göra och vad det är ni vet att ni föddes till.

Det är där dessa julienergier kommer in, och det är där de av oss som är en del av det Icke-fysiska Kollektivet av hjälpare kommer in. Vi kommer in för att erbjuda er allt vi kan, inklusive inspiration, stöd, idéer och hjälpare i den fysiska nivån, för att föra er till den plats där ni behöver vara så att ni kan vara precis vad ni tänkt vara i denna livstid också. Det är viktigt för er att känna det och veta det, och när möjligheterna kommer är det viktigt för er att ta dem. Vidta åtgärder när åtgärder är nödvändiga. Säg ja till möjligheter när de dyker upp. Var redo att dela era gåvor och förmågor med andra som kommer att få nytta av dem.

Fortsätt jobba på er själva och det ni har att dela med era medmänniskor, så kommer era medmänniskor att fortsätta att dyka upp och be er hjälpa dem med det de behöver. Varje del i detta universum har sin rätta plats där den passar in, och ibland är ni hjälparen, och ibland är ni den som får hjälp. Och det hela är perfekt på det sättet, och vi är så glada över att se er alla ha den där större känslan av syfte och agera utifrån dessa möjligheter, erbjuda den hjälp och understöd som ni har att ge. Och vi är också bara glada över att se er alla vara er själva helt och fullt i denna livstid, och det är därför vi är förälskade i juli månad, och vi vet att ni alla kommer att bli kära i den också.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...