Den Gudomliga Modern via Linda Li 17:e mars 2018

Den Gudomliga Modern via Linda Li 17:e mars 2018

 Den Gudomliga Modern ~ De Universella Lagarna i det Stora Kosmos

Genom Linda Li, 2018/03/15


Kära hjärtan, Jag är er Gudomliga Moder. Ja, landningen har skjutits upp ett tag. Vi vill ha en lyckad landning. Men på grund av tekniska skäl, kunde det Gudomliga och himlens kompani inte landa problemfritt. Så vi bestämde oss för en senare tidpunkt.

Men vi införde dock ett helt nytt system för mänskligheten att följa. I detta nya system, kommer det Gudomliga att bli härskare över planeten och dess invånare. Alla varelser på planeten kommer att behöva lyssna till det Gudomligas kall, uppmaningar och dekret. Alla planeter och planeten jorden, måste följa det vi har att säga, när det gäller den kollektiva uppstigningen. Det är lagen, vilken sätts i kraft med omedelbar verkan.

Anledningen till att Jag för fram denna lag, är att planeten just nu, bokstavligen, är en laglös plats. Alla varelser som kom till planeten har en del att säga till om, men ingen bör eller bör ens försöka det nu, för enligt lagarna i det stora Kosmos, ska alla medvetna varelser följa dessa lagar, och inte bara det, de ska också följa lagarna på den planet de lever på. Men på planeten jorden, finns inget sådant som kan kallas lagar. Lagarna här är gjorda för att tjäna en viss grupp själar. Alla människor har inte samma värde, och det måste förändras. Så, det är därför jag tog hit dessa lagar till mänskligheten. Mänskligheten kan ha en annan syn på hur dessa lagar ska användas, och hur mänskligheten ska följa de kosmiska lagarna, eftersom den här planeten har varit laglös så länge, och det normala för varelserna här är att leva utan lagar, för att inte nämna respekten för lagarna och hur de följs. De laglösa dagarna är över. Dagarna utan kosmiska lagar är över, och förändringen är här sedan länge.

Mänskligheten måste lära sig att det finns högre lagar, och måste agera i enlighet med dem. Det är ett förordnande som träder i kraft på Nyårsdagen 2018. Från och med då, kommer lagarna från det stora Kosmos att träda i kraft på planeten, och planeten i sig själv behöver också vissa lagar, så att varelserna på planeten vet hur man ska uppföra sig, genom att ha respekt för de gudomliga lagarna och ha respekt för varandra. Detta måste måste följas från och med då.

Den andra saken jag tar hit till planeten, är kärleken till den Gudomliga Modern och till Moder Jord. Jag har om och om igen bevittnat hur respektlösa varelserna är mot sin Gudomliga Moder. Dessa dagar är över. Varje varelse på planeten som inte visar respekt för mig, deras Gudomliga Moder, Moder till hela skapelsen, kommer att hållas ansvariga, grundat på på vad de gjort och hur de agerade. Om det är allvarligt, kommer deras själskontrakt att äventyras. Det värsta scenariot är att själen tas bort, antingen från planeten eller till och med för alltid. Så lyder lagen. Var försiktiga, bryt inte mot lagarna. Det är det som gäller.

När det gäller hur det kommer att genomföras, och hur denna implementering kommer att påverka människornas liv, så vill jag säga att effekten kommer att bli tydlig. Alla varelser kommer att påverkas. För att uppstigningen ska kunna gå smidigt, måste vi etablera ett system som fungerar för alla, inte bara för de privilegierade, utan för varje själ på planeten. Och lagarna i kosmos kommer att fungera just så, jämlikt, genom att de respekterar varje varelse, och varje varelse måste respektera lagarna. Dessa lagar är också lika beträffande alla varelser på planeten. Ingen kan undgå dem. Så jag skulle vilja säga, gå försiktigt fram, annars kan er själ äventyras. Alla själar ska behandlas lika, inklusive djurriket. Att skada utan någon anledning, tillåts inte längre, och det gäller även djur och växter. Planeten kommer tillbaka till sin ursprungliga design. Allt har lika värde. Ingen står över de Gudomliga lagarna, inklusive de som nu sätter sig över dem. Det finns ingen sådan varelse på planeten, som är så privilegierad och utformad, att de kan sätta sig över de stora lagarna, från det stora Kosmos. Det är mitt budskap. Gå försiktigt fram. Om ni inte vet hur lagarna fungerar, studera dem noggrant. Från dag ett, kommer det att finnas miljontals som gör det. Men det finns naturligtvis också själar, som inte ägnar de Gudomliga lagarna så värst mycket uppmärksamhet. Mitt råd till dessa själar är att lyssna till ert hjärta, om ni vill fortsätta experimentet på planeten. Bryt inte mot lagen. Annars kan ni bli hemskickade, och det är ett mildare straff. De värsta kommer att försvinna allesammans. Så lyssna noga och gå försiktigt fram. Nu är det annorlunda.

De gamla sätten är förbi. De nya har börjat. Planeten har gått in i en helt ny era. De Kosmiska lagarna har kommit in, för att vara med i spelet. Alla varelser påverkas. Alla ni. Det spelar ingen roll vilka ni är, eller hur ni kom hit. Det gäller alla. Alla måste följa lagarna i kosmos, och alla drabbas av konsekvenser om de bryter mot de Gudomliga lagarna. Det har beordrats av mig, och det skickas ut till alla hörn av det stora kosmos. Så är det.

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

 

 

Du gillar kanske också...