Den Gudomliga Modern via Linda Li, 5 mars, 2018

Budskap från den gudomliga modern – Gaia stiger till högre vibrationer

Av Linda Li 5 mars 2018

Kära hjärta, jag är er Gudomliga Moder. Ja, det inkommande energin är kolossal. Den konstruerades för att höja upp det kollektiva medvetandet ett hack. Så långt är allt väl.

Mina kära, idag kommer jag för att ge er en snabb uppdatering kring vad som händer bakom dörrarna, och hur det går för mänskligheten.

Ja, den senaste tiden har situationen i den tredje dimensionens värld varit mera kaotisk än vanligt. Mänskligheten har kommit till en punkt där det är uppenbart att något pågår, även om mänskligheten inte har en tydlig föreställning om vad. Men mänskligheten vet definitivt att något händer. Som ett resultat av detta har mänskligheten redan börjat söka efter svar och börjat undra vad som verkligen pågår. Mänskligheten vet att det är något i rörelse bortom den tredje dimensionen, och den kraft som är i rörelse tycks så stark att mänskligheten nästan känner den och vill ha mera. Detta är den goda nyheten.

Vid sidan av kraften vet mänskligheten också att andevärlden måste vara involverad. Mänskligheten vet kanske inte på vilken nivå, men definitivt till en viss sådan. Detta är också en hjälp för mänskligheten att vakna upp ytterligare och i större utsträckning erkänna den gudomliga kraft som är i rörelse. Inte bara den gudomliga maskulina, utan också det gudomliga feminina, hela skapelsens Moder Gud. Mänskligheten behöver känna till att det finns en Moder Gud, Moder till hela skapelsen, här på jorden, i en mänsklig kropp, och hennes enda syfte här på jorden är att väcka de som sover och föra dem hem.

Jag älskar er, kära barn på jorden, jag är er Gudomliga Moder, även känd som hela skapelsens moder. Ja, jag är er Moder Gud. Det är jag som skapat er alla, inklusive själva planeten. Anledningen till att jag skapat er och Gaia, planeten, är att jag vill att vi ska ha en lekplats, en plats där vi kan komma och gå, lära oss hur det är att leva på en planet som människa och erhålla visdom på vägen. Nu är det dags att sluta leka. Vi behöver stiga till en högre plats så att Gaia kan få bättre villkor och bli bättre behandlad.

Ja, medan vi kommit och gått har vi gjort moder jord sjuk, och sjukdomen är mycket allvarlig. Detta är orsaken till att jag bestämt mig för att komma hit och se hur illa ställt det blivit. Jag bestämde mig för att hejda de låga vibrationerna och att tillsammans med moder jord stiga till en högre vibration så att Gaia får en chans att läkas och komma hem med oss.

Moder jord är Gaias fysiska form. Hon är en stor varelse, min stora dotter. Hon har inkarnerat här i eviga tider. Allt på jorden är hennes barn, inklusive djurriket och resten av skapelsen. Allt ni äter och använder är en del av hennes skapelse och är hennes barn. För att vi alla ska få återvända hem, inklusive Gaia och hennes barn, behöver jag bokstavligen komma till jorden, inkarnerad i en mänsklig kropp, bedöma situationen och se hur fruktansvärt Gaia har behandlats. Jag beslutade att de dagarna är till ända. Gaia har utstått tillräckligt med misshandel och hon behöver läkedom över hela sin kropp. Vattnet i oceanerna och resten, det finns hur mycket som helst. Det är en fullständig soppa. Hon klarade nästan inte att överleva när vi anlände 2012. De senaste åren har hon dock börjat hämta sig, tack vare all hjälp från det gudomliga och den räddande armén. Hon är också lycklig och glad över att jag finns här hos henne. Saker och ting börjar således att vända, och Gaia börjar leva upp igen. Hon har lämnat akutvårdsavdelningen. Ändå behöver hon vår kärleksfulla omvårdnad för att kunna stiga uppåt. Detta är dekretet och detta är orsaken till att jag fortfarande är här, i den dag som idag är, för att stötta henne på vägen. För att stötta våra ljusarbetare som kommer att stanna hos Gaia för att föra mänskligheten hem.

Den gudomliga planen är att jag stannar här för att hjälpa Gaia så länge det behövs. Under tiden kan jag uppleva hur det är att leva som människa, och så här långt älskar jag det. Jag älskar er, mina kära. Jag är er Gudomliga Moder. I det här mänskliga livet, vardagslivet, finner jag det intressant att människor gör saker utan att ha en tanke på det gudomliga eller Gaia. Allt blir mekaniskt, nästan robotaktigt. I andevärlden skulle vi alltid tänka på de andliga lagarna, ovillkorlig kärlek och andarnas gudomliga kvaliteter. För människorna tycks dessa kvaliteter ha försvunnit. En majoritet av själarna lever bara för att leva i den här världen, utan att tänka eller kontakta sitt inre ljus, och det är olyckligt. Det är något som får mig att gråta. Jag gråter för att mina kära barn gått så vilse, och jag gråter för att jag inte kan förstå hur illa saker har gått, hur fel mina barn har hamnat och vilket dåligt skick Gaia befinner sig i. Även om hon verkligen är i bättre form nu så är hon fortfarande sårbar och bräcklig, och det gör mig orolig.

Mina kära, planeten kommer att klara sig. Men i den processen kommer hon att bli tvungen att ruska på sig våldsamt. Och den omruskningen kommer att få mig att krypa ihop av rädsla, för den medför att många själar kommer att behöva lämna planeten och komma hem tidigt. De kanske inte inser det än, men den tiden är här nu. Tidpunkten då planeten ska skaka om saker och ting, och tidpunkten då planeten ska läkas. Jag vill säga att en stor omskakning måste äga rum för att Gaia ska bli helt befriad, och den stora omskakningens tid ligger precis runt hörnet.

Kära barn på jorden, jag är er Gudomliga Moder, hela skapelsens Moder. Jag vet att många av er inte vaknat upp än, och de flesta av er har glömt att jag är er andliga Moder. Men en dag, mina kära, kommer ni att öppna era vackra ögon och se mig. Jag väntar på den vackra dagen med mina öppna armar, och jag kommer att omfamna er, mina vackra barn på jorden. Tillsammans kommer jag att ta er hem, även Gaia, moder jord. Tillsammans är vi alla på väg till en bättre värld, en värld av fred, kärlek och välstånd. Detta är mitt mål, mina kära, det är därför jag är här. Tillsammans med det gudomliga teamet och ärkeänglarna skänker vi Gaia fred, kärlek och välstånd. Alla själar är respekterade och älskade. Alla själar känner igen sitt gudomliga ursprung och sitt uppdrag. Så är det utformat, och jag är här för att påminna alla själar om det. Tillsammans gör vi världen till ett levande exempel på en avancerad civilisation, ett galaktiskt samhälle, och gör än en gång Gaia till en storslagen lekplats, som jag från början avsåg.

Jag älskar er mina dyrbara barn på jorden. Jag är er Gudomliga Moder. Gå, i sanning, i frid.

Översättning: Sara

You may also like...