Den Högste Skaparen via Erena Velazquez 27 februari 2021

 

Den Högste Skaparen via Erena Velazquez 27 februari 2021

Hälsningar Mina barn,

Jag är den Högste Skaparen, Gud, Fadern eller Källan och jag är här idag för att sända mitt budskap till er alla. Detta är en kall till mänskligheten att vakna, höja sitt medvetande och hjälpa till att föra Jorden till den Gyllene Åldern

Som jag sagt tidigare, så har vi startat Den Sista Fasen av den Gudomliga Planen för att föra Uppstigningen till Moder Gaia, som för ett tag sedan flyttade till 5:e dimensionen, och nu måste ni komma ifatt henne. Ashtar med sin flotta arbetar tillsammans med andra Ljusstyrkor, och fortsätter upprensningen på er planet genom att ta bort de mörka styrkorna.

De försöker fortfarande att stå emot genom att skapa kaos och hinder såsom extrema väder, för att sakta ner processen av att eliminera dem från denna del av Galaxen. Deras period av dominans närmar sig slutet, oavsett hur hårt de än försöker skjuta upp sitt oundvikliga nederlag. Ja, Ljuset vinner och mänsklighetens förslavning, som varade i många tusen år, kommer att upphöra.

Det finns fortfarande många uppgifter kvar som behöver slutföras. Ljuskrigarna, Ljusarbetarna och Alliansen kommer att informeras om sina uppdrag här. Drottning An-Ra tog bort de flesta av de korrupta medlemmarna från Alliansen. Nu väntar vi på att den Nya Republiken ska tillkännages, flyttas till en ny plats och lämna Washington DC, som är den gamla korrupta platsen.

De dolda sanningarna i den Nya Världsordningen, tortyr, offer, barn som sexslavar, experimentering och användandet av människor som slavarbetare i andra kolonier i rymden, kommer att komma till ytan. Inga fler lögner, bara sanningen kommer att avslöjas för alla på Terra Christa.

Vattumannens Ålder handlar om stora förändringar i er verklighet. Denna illusionära värld hos 3D-Matrisen spricker överallt, och ingenting kan stoppa det. Snälla, var positiva och meditera för att höja era frekvenser, ni kommer att behöva det framöver. Var beredda på att skapa ett nytt samhälle utan kontroll, endast baserat på en fri vilja. Lyckliga och välsignade tider ligger framför er.

För alla de som tror att allt detta bara är en konspiration eller någon vilda fantasi, så kan jag försäkra er om att alla de Galaktiska Civilisationerna och jag, som arbetar med detta Uppstigningsprojekt på Moder Arya (Jorden) är sant, och en dag kommer miljontals skepp att landa på denna planet. Det här är inte längre en fantasi, det kommer att manifesteras, eftersom tidslinjerna i 3D går samman med 5D. Människor är i färd med att återfå sina krafter, minnen och tillgång till sina Akashiska Protokoll.

Jag har noterat att vissa är skeptiska till att mänskligheten stiger upp med sina fysiska kroppar, men det kommer att hända genom min Gudomliga Plan, som infördes för länge sedan. Nu kommer allt samman, den gamla strukturen faller sönder och den nya grunden byggs just nu, i denna stund. Var alltid i nuet, tänk inte på det förflutna eller framtiden. Er framtid skapas alltid i det nuvarande ögonblicket.

I vår högre dimension firar vi alla den Nya Eran på Gaia. Den Gyllene Åldern närmar sig snabbt denna del av Galaxen, eftersom tiden påskyndades av mig, så att vår verklighet skulle sammanföras snabbare med er, för att skapa en 5D-värld med en ny Galaktisk multidimensionell Mänsklig Ras.

Fördelningen av medel och lanseringen av avancerad teknik, kommer att ta bort all fattigdom, allt lidande och elände, från alla länder i hela världen. Som jag tidigare sa, så vill jag inte längre se förseningar, den här sista fasen av uppstigning måste slutföras. Kom ihåg det ni verkligen är, JAG ÄR LJUS, JAG ÄR KÄRLEK och JAG ÄR.

Universum, Planeter, Galaxer och Skapelser fortsätter att utvecklas, framstegen upphör aldrig, de fortsätter att gå framåt. Samma sak händer här på Jorden, den Nya Republiken kommer snart att avslöjas. Ni ansluter er bara till min Gudsmedvetenhet, så kommer ni att se det resten av oss och jag ser, eftersom vi alla är Ett Universellt Medvetande.

Den Galaktiska Federationen av Ljus, skyddar hela tiden Moder Jord från stora katastrofala händelser. Våra skepp patrullerar er himmel och er värld dygnet runt, och Ashtar tar emot militär underrättelse om alla aktiviteter från de Mörka Styrkorna. De skapade det kalla vädret i Texas och i andra stater, genom en dold teknik från en annan planet, vilken förstördes av vår flotta efter att vi upptäckt den.

Nu kommer vi till slutet av vårt uppdrag och väntar på en återförening, en landning, och vi är redo att hjälpa er att bygga ett nytt samhälle här. Det Kollektiva Medvetandet fortsätter att expandera dagligen, fler och fler människor vaknar och börjar ställa frågor om sina regeringar och media, de försöker hitta sanningen istället för illusionerna och hemligheterna.

Jag är väldigt glad över att slöjan blir tunnare för varje dag som går, och sanningen kommer snart med full kraft till massorna. I framtiden kommer era regeringar att försvinna, och kommer att ersättas av små grupper som verkligen kommer att bry sig om er, de kommer leda och endast representera ert bästa, utan att förvänta sig något i gengäld. Det kallas verklig frihet och uttrycker Kärlek och Ljus för varandra, utan några vidhäftade bindningar.

Älska varandra genuint och uttryck tacksamhet varje dag, genom att vara vänliga mot varandra och förlåta alla. Öva detta varje dag, och ni kommer att bli förvånade över hur välsignat ert liv kommer att bli. Ni behöver inte vänta tills dess de verkliga förändringarna kommer till er värld, ni har redan nu kraft att förändra era egna liv.

Kom ihåg att jag alltid finns här för att stödja och skydda er, från eventuella faror som kommer i er väg. Vi Är Alla En. Jag är glad att vara här idag, och dela med mig till er alla av min visdom. Stanna i Ljuset och bryt alla bindningar till denna 3D-Matris. Tack.

Välsignelser

Den Högste Skaparen

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...