Fader Absolut – Åskådare och Deltagare, 30 juli 2021

Fader Absolut – Åskådare och Deltagare, 30 juli 2021

 

LIVET PÅ DEN NYA JORDEN (ÅSKÅDARE OCH DELTAGARE)

 

30 juli 2021

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Det finns ytterligare ett tips jag skulle vilja ge er idag.

För att inte falla ut ur “här och nu”-momentet, bör ni lära er att stanna upp där så att det blir en helt naturlig process, som inte provocerar er till att bli spända eller irriterade.

Föreställ er att ni följer med livets vågor, men det krävs en viss ansträngning att hela tiden hålla sig flytande – precis som till exempel en skicklig simmare som inte slår några rekord, utan bara njuter av ett varmt och skönt vatten, och bara kontrollerar kroppen lite för att hålla den uppe på ytan.

Det är det ni behöver för att vara i ögonblicket av “här och nu”.

Det är viktigt att lära sig att ”flyta” från ett tillstånd till ett annat, med fokus på det som ”åskådare” och deltagare samtidigt.

Varför är det så viktigt?

För det första, för att kontrollera era tankar och inte låta dem “fara iväg”.

Och för det andra, att se ”dimensionen” av de saker som händer runt omkring, som bara kan göras ovanifrån, inte i den.

Låt oss nu ta en fallstudie.

Antag att ni kör i ganska tung stadstrafik.

Era tankar kommer sannolikt att “villa bort sig ibland”, på grund av de många saker ni funderar över, och då drar de bort er från ögonblicket av “här och nu”, antingen till det förflutna eller till framtiden.

Det är mycket möjligt att när ni hamnat i minnen eller drömmar, så kommer ni inte att vara så uppmärksamma på vägen, er uppmärksamhet blir distraherad och er känslomässiga bakgrund kommer att förändras snabbt, beroende på era tankars karaktär.

Och allt detta kan leda till konsekvenser ni kommer att ångra.

Därför är det mycket viktigt att stänga av tankarna och rikta uppmärksamheten till vägen.

När det gäller “dimensionaliteten” beträffande dessa händelser, så är det här ni kan vara kreativa och göra resan till något spännande.

Försöker ni bevara tillståndet av att vara “här och nu”, så kan ni samtidigt föreställa er att ni svävar över bilflödet, och noggrant titta på era medtrafikanter för att försöka förutse deras manövrar, uppskatta vad de tänker göra och planera ert eget agerande därefter.

Till exempel, att med intuitionens hjälp känna av karaktären hos den eller den föraren, för att avgöra om det bästa är att köra om eller om det skulle kunna bli farligt, eller om det bästa kanske är att skapa ett avstånd, för att ni känner att någon är stressad och nervös.

Ni kan till och med sätta upp ett visst mål: att harmonisera trafiken runt er så mycket som möjligt.

Då kommer ert tillstånd av “här och nu”, att göra det möjligt för er att flytta till ett utrymme med hög vibration, som andra förare oavsiktligt kommer att dras till.

Många av er kommer sannolikt att komma ihåg situationer då en oerfaren eller för nervös förare, orsakade problem för dussintals andra förare.

Medan ni istället med hjälp av ert tillstånd som en klok och lugn åskådare, kan få energiutrymmet runt er harmoniskt, så mycket det går.

Och detta är bara ett exempel på hur ni kan skapa öar i det unipolära höga vibrationsutrymmet runt er, medan ni fortfarande lever i den tredje dimensionens värld.

Och som ni ser så är det inte så svårt att genomföra. Det viktigaste är att visa kreativitet och sätta ett bestämt mål.

Här stannar vi för idag.

Älskar er oändligt,

Fader Absolut talade till er.

 

Översättning: Maggan

You may also like...