Desinformationsanalys från Dinar Chronicles, mars 11

 

Intel analys – Desinformation från ”Snälla grabbar” & ”Elaka grabbar”

E-postad till Dinar Chronicles:

 

Nu händer det HÄFTIGA saker, eller inte ….

Först får vi förvanskad information från både de snälla och de elaka.

 

Skurkarnas Desinformation:

Skurkarnas information handlar om förlust av hopp, och skräck.

Dessa meddelanden påstår saker som att RV (Revaluation, valutaomvärderingen) aldrig kommer att hända, eller först om månader eller år från nu.

De vill att ni ska förlora hoppet, och sluta att ta ut valutor i kontanter eller åtminstone sluta köpa mer, och sluta berätta om det för andra.

När ni läser information som låter som detta, att inget kommer att hända inom en överskådlig tid, om än någonsin, är det de ondas information.

 

De godas desinformation:

Meningen med de godas desinformation är att lura skurkarna så att de kommer att göra ett feldrag efter en nyhetsläcka (Trial Balloon).

Senaste gången denna globala omställning skulle ha skett, var den 12 september 2001. Datumet var fastställt så långt i förväg att skurkarna kunde planera en enormt destruktiv händelse, den vid 11 september, 2001 (9/11)-dagen vilket försenade händelsen i nästan 15 år.

Därför kommer ingen att berätta det exakta datumet förrän det redan är på gång och utförs. Då blir det ingen förvarning till skurkarna.

Genom detta, har de goda medvetet lurat oss att tro, att det skulle hända på ett visst datum, via alla Intels leverantörer, så att skurkarna också skulle tro det. Ingen tvekan om att ni har hört talas om några av dessa händelser, vilka sedan visade sig vara ”Sting”(skapa fälla)-operationer. De lurade skurkarna så de agerade och sedan tillfångatogs. Om de hade gjort samma sak för 15 år sedan, hade de kunnat räkna ut vad skurkarna planerade. Personligen tror jag inte att de hade någon aning om hur långt de skulle gå för att stoppa det, men det gör de nu, och de är MYCKET försiktiga den här gången, för att vara säkra på att det inte händer igen.

Ledsen för all information med falska datum, men i det långa loppet så räddas RV, och även liv.

 

Nyhetsläckan (The ”Trial” Balloon):

En ”Trial Balloon” är då en uppgift läcker ut som nyheter till offentligheten innan det faktiskt hänt, bara för att se hur människorna kommer att reagera på det. Detta går lika långt tillbaka som civilisationen funnits. Om allmänheten eller målgruppen gillar idén, kommer den att genomföras men om de inte gillar den så vet de ändå om det, innan det händer. Ofta presenteras nyheterna som om det redan hänt/är sant, så att de kan få den bästa återkopplingen till den. Det sannaste svaret.

Jag hörde historien om att ”Led Zeppelins” namn kom från ett uttalande från en åhörare av sin musik som tyckte det lät som om ”en Zeppelinare svävade över” Kort sagt, den gillades inte i början.

Så jag tror nu att informationen från Vita Huset kan ha varit en ”Trial Balloon” för att se om detta typ av maktskifte ”skulle fungera.” Jag vet inte. Som med de mesta desinformationer, en del av det är sant och en del är det inte.

 

Var står vi nu … Egentligen ?:

Säkert är vi är närmare än vi någonsin har varit. Icke-Intell människor på projektfinansieringssidan har sagt att de faktiskt får sina pengar, vilket är ett mycket bra tecken. Det verkar som om källorna till valutorna sinar och blir svåra att få tag i, det är ett gott tecken. Bankerna ligger i högsta beredskap vilket har hänt många gånger under de senaste två åren. Men eftersom de kallar in sitt folk om och om igen, är det ett bra tecken, och sedan, en dag då de kallas in, händer det verkligen.

Det skulle vara lätt om det inte vore en hemlighet i resten av världen, då skulle det inte involvera 210 länder, om inte det funnits skurkar som försöker stoppa det, och som är villiga att döda människor för att förhindra det.

Men det är en hemlighet, som involverar 210 länder och det är en kamp.

Vi kommer så småningom att få veta vad som verkligen var sant och vad som egentligen hände när detta är över. Men tills dess, kan vi bara åka denna vilda berg-och dalbana, men när den stannar kommer vi att vara i banken för att få pengarna. Nu är vi fortfarande på åkturen.

 

Mina tankar:

Jag tror verkligen att det kommer att ske i helgen. De flesta desinformationer kommer alltid i slutet, när det verkligen gäller, och broder vi är bombarderade med felaktig information just nu. Jag tror att så fort vi (och skurkarna) får kännedom om datum och tid, kommer det att hända. När vi minst anar det.

 

Föreställningen kan börja, nu!!!!

Undertecknat: ”En som tror”

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

http://inteldinarchronicles.blogspot.com/2016/03/understanding-wild-stuff-going-on.html 

 

 

Du gillar kanske också...