Energiuppdatering från Jenny Schiltz, 10 mars

Målning av Lena Tedeblad

Målning av Lena Tedeblad

Energiuppdatering

Jenny Schiltz

10 mars, 2016

Att arbeta sig igenom de synliga lagren

Medan Förmörkelsen och Nymånen har passerat, badas vi fortfarande i deras energier.

Det som folk upplever förekommer verkligen överallt. Den här veckan har jag känt mig rätt så ledsen, ledsnare än jag har varit på länge. Så mycket kom upp till ytan, till och med förlusten av min far för 15 år sedan och andra saker som jag trodde jag hade slutit fred med. Tankarna kom upp oombedda och bubblade upp på ett så ofantligt sätt. Med varje tanke och efterföljande frisläppande kände jag som om en väg dammades av, en som jag för så länge sedan hade skapat för mig själv. Med varje tanke som kom upp till mitt medvetande, kom djupare samband och förståelse i fokus. Så många aha-upplevelser. Jag fick en sällsynt glimt av den större bilden.

Ändå kände jag mig vilsen och ointresserad mellan dessa ögonblick och känslomässigt gick jag in i en låg period. När jag satte mig ner och observerade detta var det helt enkelt omtumlande. Den enda gången jag mådde riktigt bra var när jag arbetade med klienter, det tog mig tillbaka till en förening med källan. Det belyste också att när jag inte arbetade, så var jag inte i linje med källan och mitt högsta syfte.

När jag igår kommunicerade med min högsta aspekt, delade jag med mig att jag kände mig nere, osäker om min riktning och om mina fortsatta steg. Hon förklarade för mig att många känner på det viset. Förmörkelse-energierna är utformade så att de drar upp mycket som behöver utrensas, men när de kombineras med den nya månens energier får vi hjälp att röra oss framåt. Steg så stora som vi kan hantera i detta nu. När detta sker kanske vi tänker att allt är klart för oss och blir fullständigt uppspelta, men att ett motstånd kan förekomma. För var och en av oss, oberoende av var i processen vi befinner oss, är det ett stort steg in i det okända. Vi kanske tänker att vi vet vad som ska komma genom att tala med andra och jämföra upplevelser, men sanningen är – denna resa är vår och enbart vår. Instinktivt vet vi detta och det kan förekomma rädsla gällande nästa steg.

Ju längre jag satt med detta insåg jag att genom alla mina personliga förändringar, så har min relation till min make och mina barn hållit sig stabil. Att till och med fastän jag gick igenom stora hälso- och finansiella problem, vilka blev katalysatorer för mitt uppvaknande, så har jag väntat på att ’få tappa den andra skon’. Att jag föll i bitar ledde till att jag kunde bli hel och en del av mig var rädd för vad som skulle komma att hända när jag tar det nästa steget till att bli ännu mer. Jag bar het enkelt på en rädsla, vilket är motsatsen till tillit. När jag andades och grät igenom denna uppenbarelse, visste jag att vetskapen om rädslan ledde till att den försvann. Det var den rädslan som höll mig ur balans och gjorde att jag kände mig ledsen och helt vilsen. Så jag valde att ha tillit, att minnas hur ’spirit’ alltid, alltid, alltid hade backat upp mig. Jag valde att se hur till och med de saker som på ytan var svåra och hemska, i själva verket var för mitt högsta goda. Jag vågade mig till och med på att säga att de var de bästa som någonsin hade hänt mig i termerna av själstillväxt och en djup bestående förändring.

Om ni har känt er som jag har gjort, ta en stund och fråga er själva vilka rädslor som ni djupt inombords håller fast vid. Var finns motståndet mot de förändringar som sker i vårt sinne, i vår kropp och själ? Rädslan har blivit inpräntad i oss från det ögonblick vi steg in i 3D-upplevelsen. Den är så normal att vi ofta inte ser den för vad den är. Det krävs djup introspektion och observation för att man ska upptäcka den. Ibland kan jag se den rädsla som jag har fått till mig från andra och sedan hållit fast vid. Genom att observera kan jag se hur långt jag har kommit och också det arbete som fortfarande behöver göras på mina tankar och övertygelser. Medvetenheten om rädslan inombords innebär dess utrensning, eftersom vi kan förändra oss när vi väl blir medvetna.

Fysiskt har jag och många andra behövt så mycket sömn. Jag har gått och lagt mig direkt efter att jag har nattat min yngsta. Drömmar är mycket aktiva just nu och det är ett sätt att ta emot fantastisk information om det som ni behöver bli medvetna om eller släppa taget om. Massiva uppgraderingar sker dagtid och nattetid. Dessa kan slita på kroppen och förorsaka smärta överallt. Några upplever smärta i benen, höfterna, ländryggen eller knäna. Andra känner det i den övre delen av skuldrorna och i nacken. Många upplever tryck i bihålorna, tinningarna, tänderna och käkarna. Då kraniet utvidgas kan man få örvärk och ett flöde från bihålorna, när saker och ting skiftar inombords. Jag hör också att många går igenom förkylningar som sätter sig i lungorna. Det är i lungorna vi håller fast vid känslor, speciellt sorg. Tillåt er själva att känna allt som behöver kännas, ära det och släpp taget om det. Det behövs vila, rent vatten, D-vitamin (jag blev vägledd att ta 10,000 IUC dagligen) samt magnesium. Jag kom på att magnesium i tablettform inte fungerade, jag absorberade inte tillräckligt av det. Nu använder jag CALM (®) men hörde att flytande magnesium också är bra.

Förmörkelse-energier kan fortsätta ha inflytande i dagar före och efter den egentliga händelsen. Härifrån tar vi oss mot Vårdagjämningen och en Månförmörkelse. Alla dessa strävar efter att gräva upp allt som inte längre är till nytta och något nytt kan påbörjas. Det är verkligen en intensiv månad. Var mycket medvetna om hur ni själva talar, bestraffa inte er själva för hur ni mår fysiskt och mentalt.

Slöjan är mycket, mycket tunn och många känner närvaron av andra dimensioner och verkligheter. Visuella glimtar är vanliga när tidslinjerna slås ihop och sammanfaller. Ett exempel är att snabbt få se en fågel flyga framför er men sedan skenbart försvinna. Det kan bli mycket intressant!

Jag har fått telefonsamtal och e-mejl från människor som är bekymrade för att andlig verksamhet verkligen har ökat i deras hus. Här är några tekniker för att ta kontrollen över ert utrymme:

  • När ni känner, hör eller ser varelser i ert hem, kalla på Ärkeängel Mikael om ni är oroliga eller känner obehag. Visualisera vitt ljus, det starkaste ni kan föreställa er, som täcker varje yta i ert hem, varje vrå och deklarera att alla varelser som inte är hjälpsamma och medkännande andar ska ge sig av.

 

  • Rena ert hus med vit salvia medan ni öppnar fönstren i varje rum och deklarerar att alla varelser som inte är hjälpsamma och medkännande andar ska ge sig av.

 

  • Lägg ut havssalt hela vägen runtom ert hus, skapa en cirkel, försäkra er om att där ni börjar möter stället där ni slutar. Visualisera en beskyddande bubbla som kommer upp från saltringen och omger ert hus. Deklarera att endast hjälpsamma och medkännande varelser får träda in i denna skyddande sköld. Att göra detta vid en fullmåne förstärker kraften.

 

  • Förstå att om ni gör detta och fortfarande känner, ser eller hör en närvaro så kan den vara där för att hjälpa er vakna upp till era förmågor. Gå inte in i rädsla, utan ha tillit till att allt är för ert högsta goda. Inse vilka filter ni har och hur de påverkar allt som ni gör. Mitt syskonbarn såg sin guide, men för honom såg guiden ut som flickan från filmen Grudge (Förbannelsen). Jag arbetade med honom och han kunde se bortom denna rädsla och kunde se henne för den lysande själ hon var. Om ni känner rädsla, stanna upp, ta ett djupt andetag och be att ert hjärtchakra helt ska öppna sig och att alla era filter ska stiga åt sidan. Gör sedan en ny bedömning av situationen. Skulle det som ni har känt av kunna vara en guide som vill hjälpa er att växa och öppna er upp?

Jag sänder er mycket kärlek när vi går igenom denna underbara tid! Tack till er alla som delar detta arbete. Det är mycket uppskattat.

 

Som med all information vi tar emot gällande uppstigningsprocessen, så är det nödvändigt med urskillning. Om ni läser eller hör något som inte genljuder med er, låt det helt enkelt passera och leta efter det som får er själ att säga JA!

 

Copyright 2016, Jenny Schiltz

www.channelingthemasters.org

 

To book a Spirit Guide reading or Ascension Guidance session with Jenny Schiltz, please go to jschiltz.appointy.com

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

You may also like...