Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 5 april, 2024

 

Your Journey of Ascension ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er på detta sätt.
Ni öppnar oss för mer av oss själva, precis som vi öppnar er för fler av er själva, och vi får tillgång till fler energier att dela med er eftersom vi hjälper er på de sätt vi kan. Du har förmågan att öppna upp för så mycket hjälp och att vara hjälpare på så många sätt, och det hjälper när du ser dig själv på det sättet. Det ger dig verkligen mer förtroende för dig själv att veta att du hjälper bara genom att vara där. Och när du erkänner att du har så mycket mer hjälp som kommer in för att hjälpa och tjäna dig, det är då du tenderar att öppna upp för det.

Du måste tro att den finns där för att ta emot den, för att ta dig tid att till och med slappna av i det tillståndet av mottaglighet. Det är inte meningen att du ska resa denna väg ensam. Och även om det ibland kanske inte finns några andra människor eller djur i närheten som kan gå längs vägen med dig, vi är alltid här, dina guider är alltid med dig, och så många andra hjälper dig.

Det här är en tid då du verkligen kan känna den hjälp du får. Du behöver inte bara lita på att det finns där, men du kan känna det i kroppen, och många av er gör det. Många av er ifrågasätter era känslor, precis som ni ifrågasätter era tankar. Kom ihåg att när du höjer din vibration kan du lita på allt som händer i det tillståndet, och du kan alltid lita på sanningen att allt finns där för att tjäna dig och för att tjäna din andliga utveckling.

När du blir mindre fäst vid att fysiska omständigheter är exakt som du vill att de ska vara, får du de andliga framstegen att ske så mycket snabbare, och då får du njuta av mer av det fysiska som ett resultat. Men det är bra att förstå att den hjälp du får alltid är tänkt att hjälpa dig på båda fronterna. Du behöver inte lida i det fysiska för din andliga utveckling. Du behöver inte ge upp allt fysiskt för att utvecklas andligt, och när du njuter av den fysiska sfären betyder det inte att du överger din andlighet.

Faktum är att du kommer att njuta av allt så mycket mer om du involverar din andlighet i det. Du kan njuta av att äta så mycket mer när du umgås med maten. Du kan njuta av att andas så mycket mer när du gör det medvetet och att öppna upp och ansluta. Du kan njuta av sömnen så mycket mer när du inser att du får så många uppgraderingar och aktiveringar när du går in i ett tillstånd av sömn.

Att släppa kontrollen över dina fysiska omständigheter kommer att öppna upp för mer av den hjälp som kommer från sådana som oss. Och när du släpper tajmingen och omständigheterna, och vem och var och när, och speciellt hur, blir du medvetna medskapare i denna vackra expansion av ditt medvetande. Och när du involverar fler av oss i den expansionen av medvetande, kan du känna det. Du kan känna det fysiskt i dina ben, i huden, i dina muskler, i dina organ.

Och sammanslagning av mer av det icke-fysiska med det fysiska är den största upplevelsen du kommer att ha där på jorden vid denna tid. Så släpp in mer genom att slappna av, och du kommer att få göra mer i det fysiska, mer av det du vill, mer som du har berättat för oss alla i de högre världarna du önskar, och vi kan alla ha roligt tillsammans i denna resa av uppstigning som vi alla är en del av tillsammans.

Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *