Skaparna via Daniel Scranton, 4 april, 2024

 

Dröm stort och skapa mer med Eclipse Energies ∞

The 12D Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi känner igen dig som de skapare du verkligen är, och vi älskar att uppmuntra dig att skapa. Vi erbjuder dig en inbjudan att skapa med förmörkelseenergierna som du kommer upp dit på bara några dagar. Nu, fram till en händelse som en förmörkelse, sker en förberedelse, och det är en psykisk förberedelse. Ni förbereder er alla för dessa energier, och som ett resultat kan fler varelser och kollektiv hjälpa er och göra de uppgraderingar och aktiveringar på er som ni önskar och som ni faktiskt behöver.

Och så, vi inbjuder er att bli mycket övervägda om vad det är ni vill skapa tillsammans med dessa förmörkelseenergier som ni har på er och som kommer att vara absolut som mest kraftfulla vid tidpunkten för förmörkelsen. Du kommer att upptäcka att dina systemuppgraderingar är mycket värdefulla under den tiden, och du kommer också att upptäcka att det arbete som du gör på er själva kommer att löna sig oerhört mycket. All rensning, frigörande och helande som du har gjort har gjort dig till ett vackert kärl för energier att flöda igenom.

Och det kommer att komma fler och fler energier att flöda genom dig när du går vidare genom april månad. Vi pratar om att bli väldigt tydlig med vad du vill skapa och till och med skriva ner och tala högt om dina önskemål. Dina önskningar är kraftfulla, och de skapar, men när du har fler stödjande energier som kommer in, kan du uppleva snabbare manifestationsresultat.

Vi vet att många av er som är vakna har blivit otåliga med uppstigningsprocessen och många andra saker. Och så, vi inbjuder er att känna igen er själva som skapande varelser som har ytterligare hjälp vid denna tid, och vi vet att några av er redan vet detta, men himlen är gränsen. Vi säger åt dig att drömma stort.

Vi säger åt er att tänka utanför boxen och lägga saker i er skapelselåda som kan ha verkat konstiga för er under andra tider av ert liv där på planeten Jorden. Det är en vacker tid för er alla att vara där och att ha så mycket som ni verkligen vill ha, och det är en ännu bättre tid för er alla att släppa in det ni skapar för det är bara ert och er själva att göra anspråk på.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *