Saint Germain via Daniel Scranton, 10 juni, 2024

 

Kommer du att kanaliseras av någon annan? ∞

St. Germain, kanaliserad av Daniel Scranton

 

“Jag är St. Germain, väktaren av den violetta lågan.
Jag finns här för er alla, eftersom ni har bett om hjälp. Du ber om den hjälp du vill ha och behöver, och de av oss som kan göra det kommer att komma fram som svaret på dessa önskemål. Jag kommer fram som lärare och som guide, och jag vill att ni alla ska veta att ni en dag kommer att vara guider och lärare för andra i just detta universum. Ni kommer en dag att bli kanaliserade enheter, och ni kommer att älska den upplevelsen av att betala vidare.

Du har förmågan just nu att vara till tjänst för andra på så många sätt, och ibland tror du att du kan vara till tjänst för en annan, och du accepterar den utmaningen. Andra gånger vet du inte vad du ska göra, och du kastar upp händerna och du ger upp att vara den hjälpare som någon annan behöver. Jag ber dig att veta detta – du behöver inte förstå hur du är till tjänst för en annan. Du kan helt enkelt ha för avsikt att personen ska bli helad, eller att leva ett bättre liv, och det räcker.

Det är underbart att du vill hjälpa till i första hand, och alla försök att hjälpa en annan räknas. De spelar roll, och det gör du också. Nu, när du ger upp på att vara svaret på samtalet som någon annan har ringt, kom bara ihåg att de har sina egna hjälpare. De har sina guider, sina galaktiska lag, sina förfäder. De har så många som redan tar hand om dem, och så du kan ha plats för den individ du vill hjälpa genom att helt enkelt föreställa dig att de släpper in lite av den hjälpen. Se dem öppna sig för att ta emot det som kommer till dem från alla vinklar och alla dimensioner.

Och om du känner att du har svårt att hjälpa andra eftersom du inte har alla dina gåvor och förmågor ännu, då kan du göra detsamma. Sitt helt enkelt och öppna upp för hjälpen du kommer, för aktiveringarna, justeringarna och uppgraderingarna, och vet att du är i mottagningsläge så fort du bestämmer dig för att du är det. Släpp din ångest och släpp din tro på att det finns något du behöver göra för att förtjäna dessa förmågor.

Om du vill hjälpa finns det hjälpare som sedan ställer upp för att hjälpa dig att hjälpa andra. Och som jag redan har sagt, du är till stor tjänst när du ens önskar att någon annan ska bli helad eller leva ett bättre liv. Skicka ut dessa avsikter som krusningar över ytan av en damm, och vet att dina avsikter spelar roll, precis som dina tankar gör. Jag är här för att hjälpa hjälparna, lärarna, mästarna i träning, och jag inbjuder er alla att när som helst ringa till mig. Men kom då också ihåg att slappna av och öppna upp för att ta emot den hjälp som jag fritt erbjuder i varje ögonblick av alla dina dagar på jorden.

Jag är St. Germain, väktare av den violetta lågan.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *