Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 6 februari, 2024

 

Var uppmärksam och lägg märke till detta ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi märker hur du lever, hur du tänker, hur du agerar och till och med hur du andas, och vi märker dessa saker eftersom vi strävar efter att hjälpa dig på alla tänkbara sätt. Vi vet att det finns en betydelse för allt du gör och hur du gör allt du gör, och vi uppmanar er alla att sakta ner så att ni kan göra detsamma. Var uppmärksam på hur du äter den måltiden. Var uppmärksam på om du andas lätt eller inte när du pratar med en annan person. Var uppmärksam på hur du duschar och badar dig.

Var uppmärksam och sakta ner, och du kommer omedelbart att märka vilka typer av saker vi lägger märke till hos dig, och när du märker att något är fel eller inte riktigt som du vill att det ska vara, kan du stoppa dig själv snabbare från att fortsätta på en väg att du verkligen inte vill gå ner i första taget. Du kan inte bara hindra dig själv från att ta dig fram på det spåret, utan du kan också vända och du kan vända dig snabbt och enkelt. Du kommer att göra det eftersom du har lämnat autopiloten och du har satt dig själv i förarsätet där du har tillgång till alla kontroller.

Du behöver inte kontrollera något utanför dig, särskilt inte andra människor, för att förändra allt i ditt liv till det bättre. När du vill se förändringar där ute i den yttre världen, då är det bättre att tro att det finns förändringar som måste göras inom dig. Du kan se omvärlden från valfritt antal linser som du har inuti dig att välja mellan. Att förändra dig själv och ändra ditt sätt att se på omvärlden är en så kraftfull process att du kommer att märka skillnaden direkt.

Du är inte bara skaparen av din verklighet, utan du är också upplevaren, och du är skaparen av dig själv. Därför har du verkligen all makt, och när du utövar din makt att välja genom att utöva din förmåga att uppmärksamma, ja då har du allt du behöver för att leva ditt drömliv. Du drömmer om det här livet till upplevelse, till verklighet, och så kan du lika gärna börja drömma det som du vill att det ska vara. Och återigen, om du börjar med de små sakerna som du kan lägga märke till, de små sätten på vilka du kan göra en förändring i hur du gör något, då kan du se krusningseffekten och hur allt detta skapar den större värld du vill ha att uppleva utanför dig.

Det finns inget mer tillfredsställande än att bemästra dig själv och din verklighet, och vi har precis gett dig nycklarna till riket. Och när du använder dem har du tillgång till allt som finns inom kungariket. Och så nu är bollen hos er, och vi vet att de flesta av er redan vet dessa saker, men vi vet också att ni i detta ögonblick är redo att tillämpa den kunskapen och tillämpa den på ett nytt sätt.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *