Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 januari, 2020

Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 januari, 2020

NYA sätt att leverera nedladdningar & aktiveringar till er ∞ 9D ARCTURISKA RÅDET, kanaliserat av DANIEL SCRANTON

Hälsningar. Vi är det Arcturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat upptäcka nya sätt att få er att öppna upp för att ta emot. Vi förstår vikten av att få er att sakta ner, att stanna helt och hållet, och att tillåta in det som ni har kallat till er, oavsett om det är på fysisk eller energi nivå. Och vi har upptäckt att när ni är förvirrade om något, när ni inte vet svaret, när ni har gett upp på att försöka lista ut något, då är utmärkta tider för att få er att öppna och ta emot.

Vi är mycket intresserade av att se hur ni kommer att ta emot vad vi erbjuder i dessa stunder, när som vi börjar att droppa in små bitar av information, nedladdningar och aktiveringar för att hjälpa er med på era resor. Förvirring är mycket likt att vara i ett utrymme där du inte tänker något alls, för när som helst ditt sinne måste ge upp kontrollen, då är det en bra sak. Det är en allé för er att gå bortom ert fysiska sinne. Det är ett liknande fenomen till när ni inte kan hitta det ni letar efter i den fysiska sfären, ni blir frustrerade och ger upp. Det är oftast då som objektet ni har letat efter visar sig helt magiskt.

Ni behöver stundtals ge upp mitt i er mentala bearbetning. Ni behöver ibland stoppa försöken att räkna ut lösningen till ert problem  och bara acceptera det som det är. Ni har förmågan att göra detta medvetet, naturligtvis, och ni kommer helt säkert att kunna skapa tillräckligt med frågor för er själva i era liv för att få er till den platsen av att ge upp, men era guider kan också bidra till att underlätta denna process, medan ni arbetar med era högre själv. Och det är då vi kommer in för att leverera något som ni bara kan ta emot i de stunder när ni släpper kontrollen.

Ni behöver verkligen släppa begäret att veta allt och att ha allt uträknat och listat ut. Just nu, är många individer i försök att lista ut vad som kommer att hända härnäst, och säkerligen vill en hel del individer veta när och hur skiftet kommer att slutföras. När all information som ni får höra och läsa motsäger annan information, är det helt avsiktligt. Det är tänkt att få er in i ett tillstånd där ni kastar upp era händer, suckar och inser att det finns gott om liv att leva i nuet utan att veta vad som kommer att hända och när.

Det finns gott om liv att leva när ni bara accepterar att detta problem ni har varit frågande inför inte har en lösning. Det finns gott om liv att leva när ni är som helt osäkra på om det ni vill manifestera någonsin kommer att bära frukt, och det är den fina fläcken. Det ögonblicket när ni ger upp och bara bestämmer er för att leva livet lyckliga, det är det ögonblicket som vi väntar på, och vi inbjuder er att förutse bra saker från och med nu när ni är i det ögonblicket.

Vi är det Arcturiska Rådet, och vi har i glädje haft kontakt med er. ”

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-january-17th-2020/

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...