Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 februari 2019

Per Staffan 26 februari 2019

Att arbeta med Jordens Elektromagnetiska Fält ∞Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi gläder oss över att kunna ansluta till er alla.

Vi har upptäckt ett nytt sätt att komma igenom till er alla. Vi har börjat utnyttja Jordens elektromagnetiska energi för att nå er även när ni inte tar emot någon av dessa sändningar. Detta gör det också möjligt för oss att ansluta till dem som aldrig skulle ta emot en av dessa sändningar medvetet. Allting läggs givetvis till det mänskliga kollektiva medvetandet.

Så vi är väldigt nöjda med resultaten hittills, eftersom vi kan se att fler och fler individer kan absorbera vad vi erbjuder. Och vi har också större tillgång till er planets energi genom det elektromagnetiska fältet. Vi kan lägga in upplyftande meddelanden i kristallerna som är inbäddade i jordens yta. Vi kan också integrera fler nedladdningar och aktiveringar genom den tillgång som fältet ger oss till era största vattenkroppar.

Nu är vårt inflytande alltid positivt. Vi strävar efter att ge kraft, lyfta upp och aktivera er på alla sätt som vi kan. Andra försöker ta ned er kraft, och de använder teknik för att göra det. Därför, ju mer ni ansluter till moder Jord och lägger undan den elektroniska utrustningen desto lättare blir det för er att dra nytta av vad vi har gjort och vad vi fortsätter att göra.

Det finns mycket mer koppling att äga rum mellan oss. Vi har precis börjat, och vi vet också att fler och fler av er kommer att öppna er för våra energier. Så mycket mer av vad vi har erbjudit er kommer att börja sjunka in på medvetna och undermedvetna nivåer. Vi är mycket glada över allt detta. Vi är särskilt glada över att nå dem som annars skulle vara omöjliga för oss att nå direkt. Vissa av er kan säkert relatera till det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...