Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 16 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 16 mars 2021

 

Feel the Highest Heights of Ecstasy without Drugs ∞The 9D Arcturian Council

 

Känn de högsta höjderna av extas utan droger ∞ Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi har tagit oss till några mycket höga höjder av extas för att bättre förstå, för att bättre veta vad Källan är. Vi har inga fysiska kroppar, och som sådana kan vi inte använda ett läkemedel eller ens ett naturligt förekommande ämne för att få oss till dessa höjder. Vi kan inte använda sex eller ens medveten andning för att komma till dessa höjder.

Allt vi har är vår önskan och vårt fokus, och vi tycker om att känna in i vad Källan är nu, i motsats till vad Källan var igår för att använda en mycket klumpig analogi, eftersom vi inte riktigt har tid här, men vi har en känsla av expansion. Vi har den känslan av att Källan växer och blir mer av vad Källan verkligen är, vilket är villkorslös kärlek. Och vi försöker känna eftersom känslan hjälper oss att inse att vi lever och att vi utvecklas.

Anledningen till att vi berättar för er alla är att vi vill att ni ska veta att ni kan komma till extashöjder utan droger, utan naturligt förekommande ämnen, utan sex och till och med utan att ändra det sätt som ni andas på. Ni kan komma dit med lust och fokus; ni kan komma dit genom att komma ihåg att ni är Källan och att ni bäst får tillgång till Källan genom den kärlek ni känner.

Du kan fokusera på mitten av ditt hjärta och fokusera på någon eller något som du älskar, och du kan komma dit. Ingenting i din värld behöver förändras för att du ska uppleva dessa extashöjder. Kom ihåg det; kom ihåg att när livet tar ner dig och du inte vet när saker kommer att vända för dig eller för mänskligheten eller för någon du älskar. Kom ihåg att Källan finns inuti dig, att du är Källan, och att Källan finns runt omkring dig, och fokusera lite.

Sätt dina känslor först; gör vad du känner är din prioritet. Och när du gör det blir du bättre på det. Du kommer att bli bättre på att känna något med avsikt, och det är verkligen det yttersta målet för hela mänskligheten, oavsett om du inser det eller inte. Först känner ni alla känslor och sedan väljer ni vilka ni gillar. Slutligen visar ni för er själva att ni kan känna dessa känslor när som helst och var som helst. Och då blir du mer villkorslös och du blir mer av ditt sanna jag, ditt Källenergi-Jag.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...