Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 30 mars 2024

 

 

Federation of Light via Blossom Goodchild, 30 mars 2024

Blossom Goodchild: Hej mina vänner! Senast jag chattade med er på det här sättet verkar vara en evighet sedan, liksom kryssningen jag hade nöjet att uppleva förra veckan! Tid är en rolig sak! Till verket! Många är intresserade av att veta om ni har några ord att ge angående den nya Monoliten som dök upp ”från ingenstans” i Wales förra veckan. Vill ni kommentera?

Federation of Light: Välkommen tillbaka från dina resor, Blossom. Du var osäker på dess djupare syfte. Ändå behöver det inte alltid vara uppenbart ”vid tillfället” för om det gjordes känt, skulle ens tankar och handlingar i att försöka ”göra mer av det” besegra målet. Bäst, i många situationer av det här slaget att helt enkelt ”tillåta och låta vara” i VETSKAP om att du gjorde det som behövde göras.

B: Tack för det. Jag accepterar det och det låter bra.

F: Det nya ”tillägget” till de redan grundade strukturerna, kända för er som monoliter, är verkligen från ”från ingenstans”. Det är att börja med ännu en ”serie” av sådan ”materia”, som nu är ”i tid” redo att placeras på lämpligt sätt.

Det kommer att finnas några ”time lapses” med intermittent mellanrum, för uppgörelse och intriger. Det finns fem fler som ”anländer”

ganska snart av din tid.

B: Mm. Det låter ganska exakt.

F: För nu, är det det antal vi är beredda att erbjuda, även om, allt eftersom era dagar fortskrider, kommer uppbyggnaden av sådana ’monument’ att öka, eftersom de är en väsentlig del av den gudomliga planen.

B: Det verkar, som med de andra ”autentiska” strukturerna, att det inte finns några spår av bevis för hur de kom dit. Kan du erbjuda kunskap om detta?

F: Dessa strukturer ”kompilerades” ”off world”, i ett speciellt rymdskepp som har ett stor avdelning som utvecklades specifikt för avsikten att skapa dem. Deras intelligens hjälpte till att göra dem själva.

B: Vänta. Säger du att de hjälpte till att göra sig själva?

F: Ja. Det är precis vad vi säger.

Du förstår, Blossom … forskarna utanför världen som utsetts till att designa sådana intelligensstrukturer, var fullt medvetna om att dessa monoliters ’inre arbete’ skulle kunna fortsätta vissa placeringar av det som forskarna skapade, och sedan samskapa dem vidare … av sig själva.

B: Så, ungefär som en mycket intelligent version av vad vi känner som A.I.?

F: Ungefär. Här igen, Blossom, har vi problem med att förklara för dig det som ligger bortom förståelsen av den mänskliga förståelsen.

B: Jag vet! Det kan jag känna. Låt oss hålla ut om vi kan.

F: Som vi har uttryckt tidigare … rollen för sådana strukturer står i hög status för det som kommer. Det som är planerat att äga rum ”nedåt spåret” skulle inte kunna åstadkommas energiskt, om det inte vore för dessa monoliter att stå i sin exakta position, i exakt inriktning av ”ALLT I UNIVERSUM”.

B: Vad? ALLT I UNIVERSUM??

F: Sannerligen, Blossom … för denna GUDOMLIGA PLAN innebär just det.

HELA UNIVERSUM ATT VARA I EN POSITION … I ETT UTRYMME FÖR SIG  … FÖR ALLT SKA GÅ ENLIGT PLANEN.

B: Jag vill säga ”Gå vart”?

F: In i det högre dimensionella stadiet av jordens resa. Det är ödesbestämt.

DET ÄR DÄRFÖR VI UPPREPAR GÅNG PÅ GÅNG, FÖR ATT UNDVIKA RÄDSLA OCH FÖR ATT GE VETSKAPEN ATT LJUSET HAR VUNNIT.

DET HAR DET ALLTID.

DET KOMMER DET ALLTID.

DET KAN INTE FÖRLORA … FÖR DET ÄR LJUS-KÄRLEK … OCH DET FINNS INGET SOM FINNS SOM INTE ÄR … FRÅN/AV … DET.

B: Tillbaka till att universum är i linje. Så, menar du att stjärnorna och planeterna etc. … har/ska … vara i en viss position, för när måste detta ske?

F: Ja vi menar det. INGENTING … KAN STÖRRA DETTA!

B: Ändå antar jag att det måste förbli en hemlighet om när detta äger rum?

F: Du antar rätt. Om vi skulle säga ”när” detta kommer att inträffa, skulle det orsaka störningar och ingenting ska störa.

B: Du gjorde en gång en underbar kanalisering som berättade för oss allt om monoliterna och kristallerna och vad som skulle hända när de aktiverades.* Det var så spännande … och att tänka att alla astrologiska planer måste vara på plats vid aktiveringstillfället … jag finner det ett spännande koncept.

F: Det är verkligen extremt spännande för … ALLT SOM ÄR.

För … ALLT DET ÄR … spelar sin roll i denna förvandling.

B: Kan du ge oss en ledtråd om efterverkningarna av denna ”händelse”?

F: FÖRÄNDRING.

Ner till förändringen i din jord!

B: Varför valde du ”jord” av allt du kunde ha sagt?

F: För att du uttrycker jord för att vara ”jord” eller hur?

B: Ja.

F: SÅ AKTIVERINGEN, NÄR DEN HÄNDER, KOMMER ATT ÄNDRA ENERGIEN I ALLT SOM ÄR.

Du är medveten om att energi består av atomer, molekyler, etc., för att ”något” ska ”vara”.

AKTIVERINGEN … ATT ANSLUTA MONOLITER, KRISTALLER, STJÄRNOR, PLANETER, RASTER OCH MYCKET MER, KOMMER ATT BLIR SÅ KRAFTIG … ATT DEN KOMMER ATT ”FLYTTA” ENERGIEN AV DET SOM ENERGIEN SJÄLV VET ÄR … TILL EN HÖGRE DIMENSIONELL FORM AV SIG SJÄLV.

B: Är denna högre energi ny? I det, finns det redan någon annanstans på andra, mer utvecklade planeter?

F: Ja, den är ny. I/som/av … sig själv.

Faktum är att många planeter och existerande liv är av en mycket högre vibrationsnivå än den för ert jordplan för närvarande.

Ändå … denna ’del av planen’ som vi talar om är att skapa en ny Högre Energi … av/för sig själv … och när den väl har skapats och aktiverats … kan den sedan fortsätta att skapa och aktivera … skjuta upp denna nya Energi till en högre position alla sina egna.

B: Tack så mycket för all information. Underbart. Kan vi gå vidare nu för att prata om förmörkelsen som händer den 8 april? Det spekuleras mycket om det. Mig? Jag har en känsla av att senast den 10 april, återigen, kommer alla att undra vad allt väsen handlade om som vi alltid gör!

F: Blossom Goodchild…

B: Åh, vad det skrämmer mig ändå, och roar, när du säger mitt fullständiga namn.

F: Det har att göra med energin i ditt namn, som gör det lämpligt för oss att använda det ibland.

B: Som en sidoanteckning var Goody och jag tvungna att gifta oss för att bli accepterade i Australien. Vi hade båda varit gifta tidigare och ingen av oss ville ingå ”äktenskap” igen … men vi var tvungna. Så det gjorde vi. Jag VET nu, detta måste vara, så jag kunde få ett så fantastiskt namn! Att inte veta om energin i det, just då. VARJE GÅNG någon frågar mig vad jag heter får jag svaret ”Vilket härligt namn”, eller ord i den meningen! VARJE GÅNG!

F: Du förstår, Blossom … När ni fick gifta er var ni båda mycket förskräckta. Men visar inte detta i sig att det finns förnuft i allt, även om man kanske aldrig upptäcker vad det resonemanget är?

Så, Blossom Goodchild … denna kommande förmörkelse …

B: Som jag måste gå in här för att säga, jag vet egentligen lite om det, annat än ”spekulationer” om att skolor kommer att lägga ner och den vanliga rädsla för att lagra extra mat etc. … Löjliga spekulationer är i omlopp.

F: Denna förmörkelse som kommer, är känd för att vara ”speciell”. Vi anser att alla förmörkelser är speciella, eftersom de markerar ögonblick i tiden i din värld.

Förmörkelser är markörer. Punkter i en dagbok, skulle vi säga. Punkter att notera eftersom de ”gör en skillnad” i planetariska skiftningar och har effekter på stabiliteten i rörelsen för allt som färdas genom din rumsliga existens.

Återigen, svårt att uttrycka på ditt språk.

B: Jag vet. Jag kan känna och visualisera vad du säger ännu, orden misslyckas. Jag hoppas att många kan få ”telepatiskt” av dig vad du säger.

F: Ja. Många kommer … speciellt de som är involverade i att ”sprida kunskap” om planeterna och stjärnorna. De kommer att hitta ett sätt att uttrycka det i ”ditt samtal”.

B: Min hjärna klarar inte med astrologi … hur mycket jag än försöker. Ändå finns det en dam som heter Pam Gregory*, som jag har lyssnat på tidigare och om någon kan ”översätta” åt er. Det tror jag att hon kan!

F: Hon kan … och hon gör … och kommer att fortsätta att göra det. Den här damen är mycket förknippad med sådana frågor och valde den här positionen den här gången för att hjälpa många längs denna speciella väg som så många tycker är så spännande. Hon, som hon vet inom sitt väsen, har varit känd i andra livstider om sådana frågor … ackumulerar Kunskap för varje livstid … till gagn för Helheten. Vi tar tillfället i akt att ”Hedra” ALLT som hon erbjuder för mänsklighetens förbättring.

B: Hur härligt. Så … är det en biggie, denna förmörkelse? Kommer det att blåsa upp våra blusar?

F: Det kommer att vara ”spektakulärt”. Ändå, enligt vår ärliga åsikt, kommer det inte att ”sätta din planet i brand”.

B: Har det sagts att det kommer att göra det?

F: Det tror vi.

B: Den hade jag inte hört!

F: Du skulle bli förvånad över vad som har sagts för både spänning och skrämsel.

B: Antagligen inte. Inte längre. Vi har alla blivit så vana vid lögnerna och propagandan. Många av oss är inte längre fascinerade av allt. Bara önskar komma över det och vill gå vidare.

F: Och gå vidare du gör … alltid.

Så avslutar vi. Ja, denna förmörkelse kommer att vara en syn i mörkret av den … och för de som ”stämmer in” på den, kommer det att finnas ett välkommet skifte i energi. Ändå skulle vi inte föreslå att en akut resa för att fylla på mat är nödvändig.

B: Bra. Jag tror att alltför många av oss har varit där, gjort det… och sedan gick allt förbi sitt försäljningsdatum!

F: Innan vi tar ledigt den här dagen … vill vi gärna nämna att många känner och upplever att ”veta” om något som byggs upp till något …

Du har ett spel som heter ’Jenga’ … vi visar dig hur man, så mycket noggrant, måste ta en bit från någonstans i den redan kompilerade strukturen och placera den på toppen … för att få tornet ännu högre upp … , ett falskt drag … och det hela kollapsar!

B: Och ni kommer att lämna oss för att lösa det själva, eller hur? Så många scenarier kan skapas ur det! Däri ligger det roliga. Vänner … det här har varit ett sånt nöje att vara tillbaka med er idag. Bra info erbjöds, vilket vi alla är så tacksamma för den upplyftningen.

F: Blossom Goodchild … om vi hade ansikten skulle de le. Men vet att vår energi uttrycker så mycket kärlek till var och en.

B: Tack så mycket. I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

* Pam Gregory https://www.thenextstep.uk.com/

* Att forska Monoliths etc Navigera på Blossoms webbplats. • Hur man hittar ämnen från Blossoms Federation of Light

https://www.youtube.com/watch?v=vgDOYYG44GY&t=0s

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *