Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 (b) November, 2023

 

November 2023 energierna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har spännande nyheter för er alla, eftersom vi har kokat ihop vårt bidrag till novemberenergierna där på planeten Jorden. Vi har arbetat med flera kollektiv här i den nionde dimensionen för att ge er vår överföring av energier under hela november månad. Och vi är också medvetna om energierna som kommer in från din sol, din planet, din måne och de högre världarna. Det finns ett tema för november månad där på jorden, och temat är att bli ditt högre jag. Detta har varit en pågående process för er som är vakna, och det är en process som kommer att fortsätta även efter den 30 november. Men det läggs en hel del betoning inom energierna för att tillåta den delen av dig själv, det sanna, hela jaget att komma igenom och framträda som den dominerande kraften i ditt liv.

Nu bidrar vi till det genom att erbjuda våra energier som kommer att hjälpa dig att komma åt fler av dina andliga gåvor och förmågor. När du är ditt högre jag har du naturligtvis tillgång till alla de förmågor som du har sett andra besitta, och du kommer att ha tillgång till ännu mer. Därför är det bästa för dig att göra under denna november månad att förvänta dig att saker och ting blir mycket bättre. Jorda er regelbundet, återfukta, ägna tid åt meditation, öppna upp för att ta emot och öva på att använda de gåvor som du är mest intresserad av att få tillgång till just nu. Ge dig själv tillåtelse att göra något som du har velat göra tidigare. Ni har alla förmågor som ni ännu inte har utnyttjat, och ni är alla redan era högre jag.

Du kan medvetet erkänna detta faktum och låta den aspekten av dig själv dyka upp oftare. Du är där för att vara dig själv. Du är där för att vara det som Källan skapade dig att vara, och därför är det mest naturliga att låta den sannaste aspekten av dig själv där i fysisk form komma fram. Det är en no-brainer, som du säger. Släpp begränsande tankar, övertygelser, idéer som har kommit till dig under åren och som har kommit från andra också.

Det enda som står i vägen för att du ska bli den du du alltid velat vara är du. Kom ihåg det under dessa tider av tvivel eller de tider av oro. Du är redo att göra detta, och det är därför du stöds av dessa energier från november 2023. Koppla av i dem och låt dig ta emot uppgraderingarna och aktiveringarna som de ger.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *