Skaparna via Daniel Scranton, 2 november, 2023

 

Det här är en ganska bra affär … Ta det! ∞

The 12D Creators: A Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Ni har alla tagit er själva till olika ytterligheter i era liv för att ge er själva hela spektrat av upplevelser, och det är för att livet handlar om att ha upplevelser, möta utmaningar och växa genom rörelsen som ni tar för att ta er från en plats till en annan . Och förhoppningsvis, genom din livserfarenhet, får du mer medkänsla och mer av en förmåga att vara den du verkligen är som en varelse av villkorslös kärlek. Ibland kommer du att ge dig själv samma upplevelse om och om igen tills du kan göra det.

Nu kan du vara mycket medveten om vad du skapar, och det är som det ska vara, men det du behöver uppleva kommer först. Det du behöver uppleva kommer ofta att öka din uppskattning av vad du ändå vill uppleva, och så det finns ingen anledning att hoppa över någon upplevelse som skulle vara oönskad av något vettigt ego. Varje upplevelse möjliggör mer uppskattning av dess motsats, och så du behöver inte arbeta särskilt hårt för att undvika oönskade upplevelser.

Du förstår, du är redan perfekt, och därför behöver du inte oroa dig för att få allt rätt och fullända dig själv eller ditt liv. Var du än är, är det meningen att du ska vara där och växa från den platsen till en närmare närhet till vem och vad du verkligen är, och återigen handlar det om rörelsen. Det handlar om resan.

När du känner dig upprörd över att vara där du är, tillåt dig själv att ha den där frustrationen eller den där ilskan eftersom det är meningen att du ska känna det också. Du behöver inte hoppa över någonting och bara komma till det goda. Kom ihåg att du vill uppskatta det som önskas och du vill njuta av det. Och att ha en resa dit gör att du kan få de upplevelserna. Så medan ni alla är på väg till omedelbar manifestation, finns det en anledning till varför ni inte har det just nu. Tidsfördröjningen mellan att be om något och att få något tjänar dig mycket väl, och om du kan slappna av in i den tiden och njuta av resan lite mer, kommer det inte att kännas som att det tar så lång tid för dina manifestationer att komma fram till din dörr .

Detta är nyckeln till allt, eftersom det här sättet att njuta av ditt liv och att se varje upplevelse som meningsfull, syfte och värde. Och om du kan göra det, då har du ingen anledning att motstå någonting. Och utan motstånd behöver du inte uppleva fysisk sjukdom, mental ångest och känslomässig oro. Och också, du sätter dig själv på det snabba spåret till uppstigning och det snabba spåret till manifestation av allt och allt som du någonsin har önskat. Vi tycker att det är en ganska bra affär.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *