Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 februari, 2024

 

 

Det här är ditt jobb, ditt syfte, oavsett vad ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi njuter helt enkelt av att se er alla växa, expandera, utvecklas och stiga upp. Vi är som stolta föräldrar, eller morföräldrar, som ser dig ta dina allra första steg. Vi vet att det var mycket lättare för dig att ta dina första steg än att ta itu med allt du måste hantera i ditt liv. Vi vet att det är svårt att känna dina känslor. Det är en mycket utmanande sak att behöva göra. Vi vet att det inte är lätt att vara kärlek inför hat. Vi vet att väldigt få människor där på jorden vid denna tidpunkt ens skulle försöka det, men vi vet att vi talar till den del av befolkningen som vet hur kraftfullt det är att vara kärlek inför allt som finns där ute i världen, som har kärleken att den verkligen är höljd av mörker.

Vi ser detta som ditt jobb, ditt syfte, oavsett vem du är, oavsett vad du jobbar med. Vi ser ditt syfte som att välja att vara kärlek inför allt som inte känner sig själv som kärlek. Allt är Källan, och därför är allt kärlek oavsett hur det ser ut, oavsett hur det agerar eller talar i ett givet ögonblick. Den vaknade ljusarbetarens uppgift är att se kärleken, att känna den, att se bortom mörkrets hölje över den. Det är vad du är där för att göra. Det är så du hjälper till. Det är det mest effektiva du kan göra för att förändra dig själv, förändra ditt liv och förändra din värld.

Det enda knep som är involverat i det är att ibland måste du gå igenom ditt eget mörker för att komma till det, och det är obehagligt. Det är en stor order; ingen vill verkligen göra det, men det är vad du är där för att göra. Det är vad du registrerade dig för att göra, och du är de, eftersom du får det här meddelandet. Alla vill inte ens ta emot samtalet att göra detta. Det här meddelandet kommer definitivt inte insvept i glänsande, lockande förpackningar. Vi säger till dig att det är svårt att komma till den platsen, och vi vet att det är svårt att vara villig att titta på mörkret som höljer kärleken, men vi vet också att det inte finns något mer tillfredsställande. Och i slutändan kommer alla att göra det, oavsett var de är nu på sin resa.

Ni råkar bara vara ledare för rörelsen, och rörelsen är en rörelse av kärlek. Kärlek helar alla; kärlek binder oss alla samman. Och kärlek är vad vi alla går mot; det är vår hemmabas. Vi kan inte låta bli att gå dit, för alla vägar leder i slutändan till kärlek, men när du vet det och du vet hur du ska sikta dig åt det hållet, vilken enklare och smidigare åktur du har och hur mycket roligare det är. Vi njuter av att se er göra det, och vi inbjuder er att följa med oss och se er själva och uppskatta er själva på denna resa, och vilken magisk och underbar resa det är.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *