Skaparna via Daniel Scranton, 9 februari, 2024

 

 

Vem är du och vad är du gjord av? ∞

The 12D Creators, a Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt icke-fysiskt kollektiv, och vi är här för att hjälpa. Vi älskar er, och vi inbjuder er naturligtvis att älska er själva, att känna er själva som den kärlek ni verkligen är. Vi älskar er, och vi inbjuder er naturligtvis att älska er själva, att känna er själva som den kärlek ni verkligen är.

Vi engagerar oss med er på dessa sätt för att erbjuda er vår undervisning, men vi vill också att ni ska känna kärleken som vi har till er, för vi hoppas att den ska tända lågan av den kärlek som ni kan ha till er själva. Vi vill att ni ska veta att all sann kärlek är villkorslös kärlek, och vi inbjuder er att komma ihåg er själva som varelser av villkorslös kärlek, eftersom vi vet att det är det mest tillfredsställande och tillfredsställande sättet att leva ut någon existens.

Nu har du också dina skapelser och dina erfarenheter av dessa skapelser, och när du skapar från hjärtat, från en plats av kärlek, upptäcker du att de är så mycket mer tillfredsställande och tillfredsställande. Du vill slutligen tillåta alla dina relationer med andra människor att visa dig att du verkligen är den där kärlekslågan i ditt hjärta.

Men naturligtvis är relationer knepiga, och de utmanar dig på otaliga sätt som du inte ens kunde föreställa dig när du först gick på den första dejten med en annan person. Och så ställer du dig själv frågan: ’Vem är jag i förhållande till den här andra personen?’ Och du vill att svaret alltid ska vara ’kärlek’, men det är inte alltid det, och det är där saker och ting blir ännu mer. komplicerat och förvirrande för sinnet. I alla relationer du är i måste du ibland ta ett steg tillbaka från det och gå in i dig själv för att påminna dig själv om vem du verkligen är.

Nu, om du har varit i ett förhållande med en person som har varit okärleksfull och ovänlig mot dig, kan det göra det ännu mer utmanande för dig att hitta den självkärleken. Detta är ett av många sätt på vilka du utmanas bara genom att vara där i mänsklig form på planeten Jorden. Men de är alla utmaningar som du kände att du var redo för när du bestämde dig för att ge dig in i denna livstid, så kom ihåg att bevisen du ser där ute i citatet/av citatet ”verkliga världen” inte alltid kommer att stödja sanningen.

Och vi talar om en sanning med stort ’T’ här eftersom en av de mest universella sanningarna som finns är att vi alla är kärlek. Det är vad vi skapades från och med, och vi skapades alla av den mest villkorslöst kärleksfulla varelse som finns – Källan. Och så, när du behöver ta en paus från detaljerna i ditt liv och komma ihåg vem och vad du verkligen är, ställ bara in på ditt hjärta och känn den där flimrande lågan som kanske behöver lite luft för att få den att ryta, och du kommer att kunna minnas sanningen om vem du verkligen är. När du gör det kommer allt annat i ditt liv att falla på plats.

Du kommer att upptäcka att genom att vara ditt sanna och hela jag, har du plötsligt inte så många problem. Till och med dina relationer kommer att läka och bli vad du vill att de ska vara, och de kommer att göra det allt för att du tog dig tid att koppla av i ditt hjärta och påminna dig själv om sanningen om vem du verkligen är som en varelse av villkorslös kärlek . Och alla de andra människorna i ditt liv och i din värld är också de varelser av villkorslös kärlek, och ibland behöver de bli påminda om det av någon som är vaken, som du. Mycket bra.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *