Mor- och farmödrarna: Ni lever i svåra tider, 9 maj, 2024

Mor- och farmödrarna:
Ni lever i svåra tider

EraOfLight 2024-05-09
Kanal: Sahron McErlane | Källa
”Ni lever i svåra tider”, sa mor-och farmödrarna, och … ni registrerade er för dem. Ni anmälde er för att ni ville hjälpa ljuset. Ni ville utföra ett stort och värdefullt arbete. Det faktum att ni lever vid den här tiden är ingen tillfällighet. Du kallades till jorden för att hålla ljuset stadigt i en ostadig värld. Du blev kallad och du svarade på kallet. Och när du väl svarade på det skallet fanns det inget mer för dig som individ att göra.
”Så fort du sa ’ja’ till oss blev du ett instrument för ljuset. Och nu så strömmar det kärlek och ljus genom dig hela tiden. Tyvärr blir du ibland så distraherad av dramerna som utspelar sig omkring dig, att du tappar medvetenheten om det. Men sanningen är att du kanaliserar ljus – du kanaliserar alltid ljus. Även när du känner dig trött, avskräckt och vilsen är du det inte riktigt”, nickade de klokt. Så fort du svarade ”ja” till oss klev vi in ​​för att fylla dig, vägleda och guida dig. Så du kan inte gå vilse. Du är aldrig ensam. Aldrig! förklarade de. ”Vi är lika nära dig som ett andetag.
”Kom nu ihåg detta,” sa de. ”Kom ihåg detta under dessa utmanande tider. …. Du är ett med det Gudomliga. Vila i vår famn och låt oss ta hand om allt. Vi kommer att knuffa dig framåt. Du kan lita på oss. Be helt enkelt om vår vägledning och gå sedan i den riktning vi pekar ut….
”Börja att älska dig själv nu och älska också varandra, på samma sätt som vi älskar dig. När du släpper taget om alla de saker du tycker att du borde göra och vara, och istället låter oss göra alla de ”svåra” sakerna, kommer du att tycka om att njuta av livet mer. Det är dags att vara lycklig. Du är så älskad”, sa de med blida mjuka ögon. ”Verkligen. Du har ingen aning om hur mycket.”
May be a black-and-white image of one or more people

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *