Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 november 2020

 

Det Uppvaknade Kollektivet & Uppstigningens Energier

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska säkra på att de av er som är en del av det väckta kollektivet har överträffat era mål under denna livstid som sattes före era födelser. Och anledningen till att vi med säkerhet kan säga det är att ni är på väg att stiga upp under denna livstid, och det finns ingen större prestation än det. Ni är alla så hårda mot er själva och tänker att ni borde ha gjort mer i era liv nu, eller att ni bör göra mer just nu för att bidra till utvecklingen av mänsklighetens medvetande. Och vi förstår varför ni kanske känner så.

Ni har en känsla av vad som kommer som skiljer sig mycket från den genomsnittliga människans syn på vart mänskligheten går, och eftersom ni kan känna hur gigantisk förändringen i medvetandet är, antar ni felaktigt att det måste finnas mer att göra. Om ni arrangerade en gigantisk fest, och ni tog på er de flesta förberedelsearbetena själva, skulle ni springa runt, ringa folk, maila, skicka sms, se till att allt var bra för era festgäster. Det skulle vara mycket att göra.

Och så, de av er som förstår att det finns arbete involverat i att förändra ert medvetande tror att det måste finnas mer för er att göra fysiskt för att få det att hända. Men det verkliga arbetet är att känna era känslor, låta saker och ting vara som de är, uppleva livet och kalla fram energier från handlingar i det vi precis lagt fram för er, men det finns mycket hårt arbete. Att bara undvika frestelsen att gå in och titta på vad någon annan har skrivit på en webbplats som ni vet kommer att få er att må dåligt när ni läser det är en prestation.

Varje gång ni rensar negativa tankar och känslor eller har tillgång till tidigare livstraumer behöver ni verkligen vila och återhämta er för att återfå krafter från de mycket utmanande upplevelserna, och vi är mycket seriösa just nu. Det ni gör är stort och det mesta är invändigt. Det mesta av det ni gör kommer inte att ge er mycket beröm från omvärlden, men det är nödvändigt, och ni hjälper till att ta mänskligheten och det kollektiva medvetandet till nya höjder så att ni alla kan ha nya upplevelser.

Vi pratar om att släppa taget, överlämnande och förlåtelse, och tidvis kan det verka som om vi bara kastar omkring dessa begrepp, men vi förstår hur svårt de är att omsätta i praktiken. Och vi vill att ni ska veta att det är dags att uppskatta er själva för vilka ni har blivit, för att vara på rätt väg just nu och för att fortsätta att omfamna uppstigningens energier.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...