Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 augusti, 2018

Mänsklighetens hopp

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla. Vi har en kolossal respekt för mänskligheten, inte bara för det ni har utstått där på planeten Jorden, utan också på grund av det mått av hopp som ni fortfarande bär inom er. Ni har en ”ge-aldrig-upp-attityd” inom er och den här attityden håller ni i både era personliga liv och för hela det mänskliga kollektivet.

Ni har haft många tillfällen att ge upp och många av er som tar emot detta meddelande, har känt er självmordsbenägna vid ett eller annat tillfälle. Andra har gråtit på grund av att ni så gärna bara ville ”komma hem” och ändå är ni här, representerande själens triumf.

Vi vet att saker kommer att bli lättare för er alla och vi vet också att ni är de som skapade lätthetens väg. Allt är er skapelse och den lättnad ni kommer att uppleva, när ni lägger all er kamp bakom er, är enorm. Den lättnaden kommer att sända ut vågor av energi från planeten Jorden. Precis såsom ni tar emot energi, ger ni också ut vågor av energi i dessa tider, då ni upplever något stort som ett kollektiv.

Ni håller på att bli redo för att lägga den kamp som ni burit med er åt sidan, bördorna som har tyngt er. Ni är redo att släppa dem alla och vara bli fria, en gång för alla. Det här är en härlig tid för mänskligheten och vi överdriver inte.

Vi är fyllda av stolthet över att se att ni har kommit till den här punkten i er evolution. Det finns ett stort mått av hopp inom er och fler och fler av er går bortom nivån av tro och går in i vetande angående att livet på Jorden kommer att bli så mycket bättre. Det kommer att bli bättre, inte för att skepp kommer att landa och utomjordingar kommer för att rädda er.

Det kommer att bli bättre, på grund av att ni härdade ut; ni var villiga att stå raka och starka mitt i så mycket ”hjärtekrossande” och så många besvikelser genom alla era livstider där. Nu är tiden då ni skördar frukterna av allt som ni har upplevt och ni kommer att få känna de energivågor som ni har ”förtjänat”, livstid efter livstid av upplevelser, där på planeten Jorden.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er alla.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...