Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 november 2019

 

Det Arkturiska Rådet den 30 november 2019

 

VAD KAN FÅ DIG ATT SKIFTA

DET 9D ARKTURISKA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att fortsätta relationer med er som individer eftersom vi är nyfikna på de aspekter av er som också finns inom oss. Vi har varit nyfiken på mänskligheten av så många skäl, inklusive att undra exakt hur ni kommer att hantera energin från medvetandeskiftet. När vi lär känna er individuellt och ser er som de unika aspekterna av Källan ni är, får vi veta mer om oss själva. Vi är särskilt intresserade av hur ni alla reagerar på att presenteras för högre frekvensenergier. Ni får möjlighet att tillåta dessa energier in i era fält, era chakran och era celler och ni har också möjligheten att fortsätta med det som är bekant för er.

Ni har möjligheten att fortsätta köra tredimensionella energier genom er. De är fortfarande närvarande, även om ni redan har bytt till den fjärde dimensionen. De är tillgängliga för er som alternativ eftersom ni har fri vilja. De kommer inte att sopas undan för er och vi är nyfikna på att se vad som kommer att krävas av er att välja de högre frekvensenergier som har ställts till förfogande för er, som faktiskt är runt er hela tiden. Måste ni nå bottenläget, som många misstänker, för att göra positiva förändringar? Behöver ni ha en häpnadsväckande upplevelse för att välja något annat, något som till slut kommer att bli bättre för er? Måste du utsättas för en stor hälsofara? Kan en annan person inspirera er att välja högre frekvensenergier?

Det är vårt hopp att vi kan inspirera er till det. Ni väljer genom att ta motorvägen istället för att gå med samma argument som ni har haft flera gånger med samma person. Ni väljer genom att spendera mer tid i naturen och lägga bort era elektroniska enheter. Ni väljer genom att vara sanna mot er själva och följa den impuls som kommer till er inifrån, snarare än att bara göra det som alla förväntar sig att ni ska göra, eller vad era föräldrar gjorde.

Ni har den fria viljan och ni blir ständigt puffad för att dra fördel av de val ni har. Ni kan välja det som kommer att ge er bästa möjliga tillväxtupplevelse eller ni kan välja att stanna kvar där ni befinner er, trampa vatten och vänta på att något ska hända. Vi ser att många av er stämmer in på förutsägelser om vad som kommer att hända och mycket färre av er stämmer in på högre frekvensenergier så att ni kan skapa det ni vill uppleva.

Det är vad vi är här för att puffa er till att göra och när vi lär känna er och vad som inspirerar er, lär vi oss också känna oss själva. Vi får se er i oss och känna igen de tider då vi inte valde den högsta vibrationsupplevelsen som vi kunde. Ni hjälper oss lika mycket som vi hjälper er och vi är mycket ivriga att se vad som händer när ni gör valet att öppna upp mer för högre frekvensenergier och vad som kommer att krävas för att ni ska göra det?

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...